Jump to content

Μητρική για 3570k

Dimvou

Recommended Posts

οπως είπανε και τα παιδια πιο πάνω

asrock extreme 4 value for money πολυ καλη καλο oc και ειναι μια χαρα μην τρως κόλλημα με το ονομα.

Την ειχα και την έβαλα και σε άλλους 3 φίλους...

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Εγω περιμένω να μου ρθει η Gigabyte Z77X UP5 Thunderbolt 184ευρω περιπου ενω ελλάδα έχει Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH | Skroutz.gr

Και εγώ αυτή πήρα από Amazon.uk. Όντος είναι πολύ καλή επιλογή και κάτω από 200 ευρώ! Δεν ξέρω γιατί εδώ έχει τόσο μεγάλη διαφορά τιμής

Και εγώ αυτή πήρα από Amazon.uk. Όντος είναι πολύ καλή επιλογή και κάτω από 200 ευρώ! Δεν ξέρω γιατί εδώ έχει τόσο μεγάλη διαφορά τιμής

Είναι σε προσφορά.Και έξω έχει τουλάχιστον 50-60 λίρες παραπάνω.Πιστεύω σ'αυτα τα λεφτά είναι μακράν η καλύτερη επιλογή.:hehe:

o λογος απλος: Usually dispatched within 1 to 2 months.

καλα χριστουγεννα δηλαδη!:p:hehe:

Και εμένα έτσι μου έγραφε στην αρχή, αλλά μετά μου ήρθε μήνυμα ότι θα γίνει dispatch soon. Τελικά μου ήρθε συνολικά σε 1 1/2 βδομάδα. Κατά 99% έρχεται σε λιγότερο από δύο βδομάδες.

H GB που πήρα πάντως ως τώρα σταθερότατη, μέρα νύχτα ανοιχτό το PC.

Υπέρευχαριστημένος εγώ.

Ας είναι καλά το Diablo 3 :p

H GB που πήρα πάντως ως τώρα σταθερότατη, μέρα νύχτα ανοιχτό το PC.

Υπέρευχαριστημένος εγώ.

Ας είναι καλά το Diablo 3 :p

Με ποιο bios εισαι φιλε μου?Το τελευταιο?

Παγωματα και τετοια δεν ειχες ε?

Όχι δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα προς το παρόν,ούτε με freeze ούτε με τπτ άλλο.

Το bios είναι το τελευταίο ναι,δεν θυμάμαι την έκδοση του,αλλά δεν έχει πιο καινούργιο update.

Για όποιον παρακολουθεί ακόμα το post απλά να αναφέρω ότι εδώ και μερικές μέρες που ανέβασα τη CPU παρατηρώ ότι 1 στα 2 restart από win δεν τα κάνει,κολλάει(δεν ξεκινάει-μαύρη οθόνη).

Με ένα reset από το tower ξεκολλάει βέβαια,κρατώντας και τις ρυθμίσεις κανονικά,απλά το αναφέρω σαν παρατήρηση

• 4 weeks later...

Καλημερα..μολις πηρα την mobo απο το visionstudio αλλα το κουτι της δεν ηταν σφραγισμενο..παρελκομενα δεν πρεπει να λυπει τιποτα..επειδη δεν ειχα χρονο την πηρα κ εφυγα..

Οταν ρωτησα τον υπαλληλο γιατι δεν ηταν σφραγισμενη μου λεει οτι ετσι ερχονται ολες,αλλα ειναι ολοκαινουργιες.

Η μητρικη μπορει ν ειναι μια χαρα δεν λεω(βεβαια δεν εχω cpu να την δοκιμασω) αλλα γιατι να ειναι ανοιχτο το κουτι?

Δευτερα θα τους παρω τηλ..

Μην τους πάρεις τηλ, όλα τα κουτια (στις Giga τουλάχιστον) έτσι είναι. δεν υπάρχει κανένα απολύτος πρόβλημα ολα νορμαλ, η δικιά μου ήρθε απο Amazon έτσι, ρώτησα και άλλα παιδιά στο club της Gigabyte που το επιβαιβαίωσαν. Αν το αντιστατικο σακουλάκι είναι κλειστό μην το ψάχνεις.

Μην τους πάρεις τηλ, όλα τα κουτια (στις Giga τουλάχιστον) έτσι είναι. δεν υπάρχει κανένα απολύτος πρόβλημα ολα νορμαλ, η δικιά μου ήρθε απο Amazon έτσι, ρώτησα και άλλα παιδιά στο club της Gigabyte που το επιβαιβαίωσαν. Αν το αντιστατικο σακουλάκι είναι κλειστό μην το ψάχνεις.

Ναι ε?Δλδ στις giga ετσι ειναι?Δεν το ηξερα αυτο...για το σακουλακι θα το κοιταξω ναι εννοειται πρεπει ν ειναι κλειστο..να σαι καλα φιλαρακι..

Ναι και γώ πρώτα φορά σε Gigabyte ψάρωσα οταν είδα το κουτί χωρίς σελοφάν και αρχισα να ρωτάω, αλλά όλοι μου είπαν οτι έτσι είναι.

Για παράδειγμα δες την τελευταία πρόταση.

**[Official]** GIGABYTE Z77X Owners/Discussion/Information/Support Thread and Club (UD5H, UD3H, D3H, and ALL)

Αν και το ψιλοπαρακολουθω το thread στο overclock.net δεν θυμαμαι να το διαβασα καπου αυτο..μαλλον μου ξεφυγε..παρελκομενα ειναι κομπλε οπως και το σακουλακι ηταν κλεισμενο κανονικα...thanks again..;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.