Jump to content

Επιλογή Laptop 13-14"

Bonito

Recommended Posts

Καλησπερα,

Ειμαι μεταξυ τριων λαπτοπ τα οποια θα τα εχω σε εστια στην Αγγλια και χρειαζεται να τα εχω μαζι μου οταν πηγαινω στην σχολη (μπαταρια). Δεν χρησιμοποιω βαρια προγραμματα, λογικα τα βασικα. Το budget ειναι 900-1100 max λιρες.

1) Macbook pro 13" (το απλο 907 λιρες και apple care για 3 χρονια)

2) Dell xps 14" ultrabook ( με τον i7, 32GB SSD + 500GB HDD , 8GB Ram , γυρω στις 950 λιρες με 1 χρονο εγγυηση)

3) Lenovo x1 13.3" ( i5, 4gb ram , 128gb ssd, 3 χρονια εγγυηση. γυρω στις 950 λιρες)

Στο dell μπορει να καταφερω και καλυτερη τιμη, και στα mac εχω 25% εκπτωση ως φοιτητης αν παρω και την 3 χρονη εγγυηση). Βοηθηστε με γιατι εχω κολλησει..:look:

* ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε αλλη προταση.

Γιατι εχουν κορυφαιo after sales service. Ισως το καλυτερο αυτην την στιγμη....

1000 φορες καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω, γιατι την ωρα που θα γινει η μ@λακια (λεγε με σκασμενος δισκος/μητρικη κλπ), θα θες μια σοβαρη εταιρια και να στο αντικαταστησει γρηγορα αλλα και αξιοπιστα !

Από προσωπική εμπειρία και μιας και έχεις 25% έκπτωση, θα πήγαινα σε Macbook. Είναι ένα φορητό πολύ καλής κατασκευής και θα σου κρατήσει και πολύ περισσότερο καιρό απ' ότι ένα PC. Η λέξη κλειδί είναι Innovation και Integration....

Apple - Γιατί θα ερωτευτείς έναν Mac - Οι Mac είναι η απόλυτη αναβάθμιση.

Apple - Why You’ll Love a Mac - A Mac is the ultimate upgrade.

Τί νόημα έχει να αγοράζει κανείς macbook και από τις πρώτες στιγμές να σκέφτεται για bootcamp δεν το καταλαβαίνω. :flag:

Σε κάθε περίπτωση, καλορίζικο! Είναι πολύ καλό μηχάνημα :)

Τί νόημα έχει να αγοράζει κανείς macbook και από τις πρώτες στιγμές να σκέφτεται για bootcamp δεν το καταλαβαίνω. :flag:

Σε κάθε περίπτωση, καλορίζικο! Είναι πολύ καλό μηχάνημα :)

Γιατί είναι μερικα έτη φωτός μπροστά σαν "δέσιμο" απο ένα PC.:neo:

εδιτ:

Αλλά πολλά προγράμματα που διδάσκονται στις σχολές είναι windows only.

Y.Γ Καλορίζικο!!

Ευχαριστω, γενικα ως τωρα με εχει βολεψει φουλ. Σκευτομαι για paralles η virtualbox αντι του bootcamp. Τι λετε; Επισης ακουσα κατι για retina 13-αρι ..

Τα windows τα χρειαζομαι για το autodesk revit, sap2000 και μερικα αλλα πιο ελαφρια προγραμματα.

Τελικα εβαλα bootcamp με Windows 7, περασα τους drivers αλλα εχω προβλημα με τον εξωτερικο usb3.0 που δεν τον αναγνωριζει. Εχω κατεβασει τους τελευταιους drivers απο intel, αλλα και παλι.. καμια ιδεα;

Επισης και στα mac, εχω βαλει NTFS drivers αλλα και παλι μονο read μου επιτρεπει.

Ναι αυτους που κατεβαζει μονο του ( bootcamp 4.0), αλλα για το usb 3.0 τους κατεβασα ξανα απο intel.

Διαβασα οτι το paragon εχει βγαλει προβληματα και οι περισσοτεροι λεγανε για tuxera, αλλα για να το λες θα το σκευτω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.