Bonito Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 Καλησπερα, Ειμαι μεταξυ τριων λαπτοπ τα οποια θα τα εχω σε εστια στην Αγγλια και χρειαζεται να τα εχω μαζι μου οταν πηγαινω στην σχολη (μπαταρια). Δεν χρησιμοποιω βαρια προγραμματα, λογικα τα βασικα. Το budget ειναι 900-1100 max λιρες. 1) Macbook pro 13" (το απλο 907 λιρες και apple care για 3 χρονια) 2) Dell xps 14" ultrabook ( με τον i7, 32GB SSD + 500GB HDD , 8GB Ram , γυρω στις 950 λιρες με 1 χρονο εγγυηση) 3) Lenovo x1 13.3" ( i5, 4gb ram , 128gb ssd, 3 χρονια εγγυηση. γυρω στις 950 λιρες) Στο dell μπορει να καταφερω και καλυτερη τιμη, και στα mac εχω 25% εκπτωση ως φοιτητης αν παρω και την 3 χρονη εγγυηση). Βοηθηστε με γιατι εχω κολλησει.. * ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε αλλη προταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Dell, ασυζητι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 11, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Γιατί το Dell είναι με 1 χρόνο εγγύηση;Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 11, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Πρεπει να πληρώσεις για extra εγγυηση! [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] βοηθαμε λιγο γιατι λες dell ασυζητητι Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Γιατι εχουν κορυφαιo after sales service. Ισως το καλυτερο αυτην την στιγμη.... 1000 φορες καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω, γιατι την ωρα που θα γινει η μ@λακια (λεγε με σκασμενος δισκος/μητρικη κλπ), θα θες μια σοβαρη εταιρια και να στο αντικαταστησει γρηγορα αλλα και αξιοπιστα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Οκτώβριος 11, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Από προσωπική εμπειρία και μιας και έχεις 25% έκπτωση, θα πήγαινα σε Macbook. Είναι ένα φορητό πολύ καλής κατασκευής και θα σου κρατήσει και πολύ περισσότερο καιρό απ' ότι ένα PC. Η λέξη κλειδί είναι Innovation και Integration....Apple - Γιατί θα ερωτευτείς έναν Mac - Οι Mac είναι η απόλυτη αναβάθμιση.Apple - Why You’ll Love a Mac - A Mac is the ultimate upgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 11, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Lenovo από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 11, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Ωραια μπερδευτικα περισσοτερο. Σκευτομαι mac με bootcamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 11, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Σε τι σχολη εισαι? Εγω θα αγοραζα mac με bootcamp + vmware fusion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 11, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] UCLτελικά πήρα το 13-αρι το mac:whistle2:. το bootcamp θέλει partition ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Οκτώβριος 12, 2012 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Σου το φτιάχνει μόνος του ο Bootcamp Assistant.Καλορίζικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Οκτώβριος 12, 2012 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Τί νόημα έχει να αγοράζει κανείς macbook και από τις πρώτες στιγμές να σκέφτεται για bootcamp δεν το καταλαβαίνω. :flag: Σε κάθε περίπτωση, καλορίζικο! Είναι πολύ καλό μηχάνημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 12, 2012 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Τί νόημα έχει να αγοράζει κανείς macbook και από τις πρώτες στιγμές να σκέφτεται για bootcamp δεν το καταλαβαίνω. :flag:Σε κάθε περίπτωση, καλορίζικο! Είναι πολύ καλό μηχάνημα Γιατί είναι μερικα έτη φωτός μπροστά σαν "δέσιμο" απο ένα PC. εδιτ: Αλλά πολλά προγράμματα που διδάσκονται στις σχολές είναι windows only. Y.Γ Καλορίζικο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Οκτώβριος 12, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Και εγώ έχω και χρησιμοποιώ bootcamp γιατί με βολεύει να έχω και τα δύο λειτουργικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 16, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Ευχαριστω, γενικα ως τωρα με εχει βολεψει φουλ. Σκευτομαι για paralles η virtualbox αντι του bootcamp. Τι λετε; Επισης ακουσα κατι για retina 13-αρι ..Τα windows τα χρειαζομαι για το autodesk revit, sap2000 και μερικα αλλα πιο ελαφρια προγραμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 19, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Τελικα εβαλα bootcamp με Windows 7, περασα τους drivers αλλα εχω προβλημα με τον εξωτερικο usb3.0 που δεν τον αναγνωριζει. Εχω κατεβασει τους τελευταιους drivers απο intel, αλλα και παλι.. καμια ιδεα;Επισης και στα mac, εχω βαλει NTFS drivers αλλα και παλι μονο read μου επιτρεπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Οκτώβριος 20, 2012 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 Τους drivers από πού τους πέρασες;Από αυτό που κατεβάζει ο bootcamp assistant ?Όσο για το NTFS στο osx, σκέψου να αγοράσεις αυτό... Τ' αξίζει τα λεφτά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 20, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 Ναι αυτους που κατεβαζει μονο του ( bootcamp 4.0), αλλα για το usb 3.0 τους κατεβασα ξανα απο intel. Διαβασα οτι το paragon εχει βγαλει προβληματα και οι περισσοτεροι λεγανε για tuxera, αλλα για να το λες θα το σκευτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Οκτώβριος 20, 2012 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 Είναι ταχύτατο και είναι το μόνο προϊόν που έχω πληρώσει. .. Και τα αξίζει τα λεφτά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 20, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 *Οποτε αγοράζω Paragon. Πάντως είχα διαβάσει οτι το Tuxera ειναι ελαφρά πιο αργό απτο Paragon αλλα ειναι πιο σταθερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.