pcmaniac Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ PC. ΕΧΕΙ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΗ ASROCK 775DUAL-VSTA ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ INTEL CORE 2 DUO 2.13GHZ Κ 2Χ1GB DDR2 RAM.ΑΓΟΡΑΣΑ 2 ΑΛΛΕΣ RAM 2x2GB DDR2 ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ,ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ PC K ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΩ Κ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΜΙΑ 2GB RAM Κ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΕΣ 1GB Κ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ PC KANONIKA ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ 3GB MNHMH ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΕΠΑΝΩ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΤΑ 4GB MNHMHΣ Κ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΤΑ 3GB?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..:help1:Υ.Γ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΑΡΚΑ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Οκτώβριος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Καλησπέρα. Θα ήταν πολύ καλό άν ανέφερες τα μοντέλα των μνημών που είχε και των μνημών που τελικά αγόρασες. Απλώς τα μεγέθη και ότι είναι ίδια μάρκα δέν βοηθούν.Από το επίσημο website της μητρικής σου.Memory- Dual Channel DDR/DDR2 memory technology*- 2 x DDR2 DIMM slots- Supports DDR2 667/533 non-ECC, un-buffered memory- Max. capacity of system memory: 2GB- 2 x DDR DIMM slots- Supports DDR400/333/266 non-ECC, un-buffered memory- Max. capacity of system memory: 2GB*DDR2 and DDR are supported separatelyΌπως βλέπεις το θέμα εδώ είναι ότι το μάξ που υποστηρίζει η μητρικούλα σου είναι 2gb.Επιπλέον για να μήν ανοίγει καθόλου, ίσως έχεις μή υποστηριζόμενης ταχύτητας μνήμες οπότε γιαυτό καλό θα ήταν να δώσεις μοντέλο από τις νέες που πήρες.Τέλος, βγάλε τις παλιές από πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcmaniac Οκτώβριος 10, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΕ 1GB DDR2-667 CL5 Κ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ TRANCEND 2GB DDR2-667 CL5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Οκτώβριος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Βγάλες ρεύμα. Μήν είναι τίποτα στην μπρίζα.Αφαίρεσε όλες τις RAM. Τοποθέτησε μόνο μιά από τις νέες που αγόρασες. (DDR2)Μπρίζα/Ρεύμα -> Power On.Αποτελέσματα εδώ. Άν είναι αρνητικά. Κάνε το ίδιο αλλά με την άλλη μνημούλα από τις νέες. (πάλι μόνη της).Άν δέν κάνει τίποτα ίσως θέλει ένα bios reset/clear cmos.....Αλλά πές αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcmaniac Οκτώβριος 10, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ BIOS RESET/CLEAR CMOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Οκτώβριος 10, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ BIOS RESET/CLEAR CMOS Εφόσον το έκανες και δουλεύουν κανονικά τότε δέν υπάρχει πρόβλημα. Το θέμα σου πλέον είναι εδώ: .....ΑΓΟΡΑΣΑ 2 ΑΛΛΕΣ RAM 2x2GB DDR2 ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ....Λές ποιό πάνω. Δέν μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις 2 μνήμες με αυτή την μητρική (max 2gb). Μένεις με την μία ή αλλάζεις μητρικούλα δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcmaniac Οκτώβριος 10, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΑ 3GB ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ MAX 2GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 11, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcmaniac Οκτώβριος 11, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.....ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocool Οκτώβριος 20, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 Είχα κι εγώ αυτήν την μητρική και όντως πάιζει με 3gb αλλά όχι με 4gb συνολική μνήμη. Το μόνο που δεν μπορούσα να καταλάβω είναι ότι δεν μπορούσα να την κάνω να δουλέψει σε dual channel mode !!!!:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.