tzepelvas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 Γειας σαςΕπειδη ενας φιλος μου ζητησε να τον βοηθησω γιατι θελει να παρει καινουργιο υπολογιστη,ψαξαμε και καταληξαμε σε αυτα:κουτι Thermaltake Commander MS-I (VN400A1W2N) | Skroutz.grμητρικη Asrock Z68 Extreme3 Gen3 | Skroutz.grεπεξεργαστης Intel Core i5-3570K | Skroutz.grRAM Corsair XMS3 8GB DDR3-1600 MHz | Skroutz.grSSD OCZ Agility 3 60GB 2.5DVD LG BH10LS38 | Skroutz.grτροφοδοτικο Corsair Builder Series CX600 V2 | Skroutz.grκαρτα γραφικων Gainward GeForce GTX650 2GB | Skroutz.gr ή Gigabyte GeForce GTX650 2GB OC | Skroutz.grβασικα αυτο που τον ενδιαφερει ειναι αν τεριαζει το chipset μητρικης με επεξεργαστη , ωστε να χρησιμοποιονται οι mαximum δυνατοτητες του επεξεργαστη.Επiισης με αυτην την μητρικη γινεται να κανουμε οverclocking?????????Πως σας φαινεται???????????Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Οκτώβριος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Ζ77 chipset θέλεις. Τι θέλει να κάνει με το μηχάνημα ο φίλος σου? Gaming? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Οκτώβριος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Ότι είπε και ο Trexx. Κάνεις άνετα Overclocking με αυτήν που επέλεξες αλλά άν θές να κερδίσεις πλήρως από τον Ivy bridge επεξεργαστή που έχεις βάλει στην λίστα θές z77 και εννοείται υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Εφόσον το θέλει για παιχνίδια (δέν έχεις πεί ακόμα) τότε στην θέση του θα ανέβαλα οποιαδήποτε αναπαραγωγή Blue Ray δίσκων για τώρα, θα έχωνα το 50άρι σχεδόν που μένει ώς υπόλοιπο για καλύτερη κάρτα γραφικών και για να μήν μουτρώσω θα χρησιμοποιούσα το internet μου για οποιαδήποτε ταινιούλα θέλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzepelvas Οκτώβριος 10, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Ο φίλος μου το θελει για προγράμματα ,ίντερνετ και για gaming (όχι κάτι το υπερβολικό)Όσο για τον τον επεξεργαστή θελει την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων τουΤότε ποια μητρική πρέπει να διαλέξει ??????????Εμείς είδαμε στο site του πλαισιου πως στον επεξεργαστή έλεγε chipset H61 , H67 ,P67 ,P68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Οκτώβριος 10, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Πόσα δίνει ο "φίλος" σου? Γιατί μου φαίνεται ότι πάμε για 3ο σερι θέμα και έχετε μεγάλη ταύτιση στις απαιτήσεις με τον "φίλο" σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzepelvas Οκτώβριος 11, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Εμείς αυτό ειδαμε Intel Core i5 3570K (s 1155 , 3.4 GHz , 6 MB) - Επεξεργαστές - plaisio.gr για το chipset.Εγώ του έδειξα το δικό μου και του άρεσε.Βασικά εκείνος κυρίως για ίντερνετ χρησιμοποιει τον υπολογιστή αλλα παίζει και παιχνιδιαΌσα για λεφτά που θελει να διαθέσει είναι 750 με 800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.