Jump to content

Πολυμηχάνημα laser Β/W οικονομικό

gdp77

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενδιαφέρομαι για αγορά πολυμηχανήματος (σαρωτής / εκτυπωτής διπλής όψης αυτόματος / φωτοτυπικό), laser, ασπρόμαυρο, για οικιακή χρήση (μελλοντικά ίσως μπει σε μικρό γραφείο), έως 250 ευρώ.

Τα review σπανίζουν, το στοκ σε καταστήματα ανύπαρκτο και η επιλογή δύσκολη. Γι' αυτό , όποιος δουλεύει κάποιο τέτοιο μηχάνημα, ας μου δώσει τα φώτα του (ως προς την αξιοπιστία και την οικονομία στη χρήση).

Ευχαριστώ.

Όλα τα λεφτά η 3ετής εγγύηση, αλλά η έλλειψη αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης είναι deal breaker...

Πολυ αξιοπιστο επισης...Τα εχω δουλεψει πολυ τα ΟΚΙ και ειναι σκυλια! μιλαω για εταιριες με 7-8κ σελιδες ανα μηνα το λιγοτερο!

Τα μηχανακια εχουν 1 χρονο εγγυηση. Για να εχουν 3, πρεπει να κανεις register στην ιστοσελιδα με τα στοιχεια σου κ το σ/ν της συσκευης!

+1 για τα σκυλιά OKI. Επίσης μπορείς να δεις κάτι σε Lexmark (αν σε ενδιαφέρουν συμβατά αναλώσιμα) όπως ο X264DN.

• 2 weeks later...

+100 και απο εμένα αναγνωρισμένης αξίας μηχανήματα , με πολύ λίγα προβλήματα και στο πέρασμα του χρόνου πραγματικά φαίνεται η αξία του αλλά και η απόσβεση των χρημάτων της αγοράς τους. Εγώ έχω ακόμη ένα απο τα πρώτα μοντέλα laser b/w ο οποίος είναι στα χέρια μου εδώ και περίπου μια δεκαετία και δεν έχει κάνει το παραμικρό.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.