Jump to content

Επιλογή Smartphone

Andrewk

Recommended Posts

Ο αδερφος μου θελει να αλλαξει συσκευη..Διαθετει μεχρι 200 ευρω,ισως 250 για κατι που αξιζει..Εχει καποια επιδοτηση οποτε η αγορα θα γινει απο vodafone ή απο πλαισιο(αν δεχετε επιδοτησεις Vodafone)..Λοιπον ψαχνουμε για android..Εχω ξεχωρισει καποια αλλα νομιζω οτι ειναι παρα πολλα τα λεφτα για αυτα που διαθετουν:

Samsung Ace(δεν ξερω,το ειχε φιλος μου και κολαγε υπερβολικα)

Htc desire c (Πολυ ομορφο με ics αλλα 600mhz επεξεργαστη και δεν υπαρχουν και custom rom??Δυσκολα τα πραγματα)

Vodafone smart II (δεν το εχω δει απο κοντα αλλα με τετοια τιμη το βλεπω να το αγοραζουμε)

Εχετε να προτινεται καποιο αλλο??Μακρια απο LG,δεν ξαναδινω λεφτα σε αυτην την εταιρια..

Χωρίς πολύ σκέψη

Για όποιον ψάχνει για smartphone που θα πάρει offical JB...

Samsung i9070 Galaxy S Advance

Public.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίες

30€ φτηνότερα από οποιονδήποτε στο skroutz.

Samsung i9070 Galaxy S Advance | Skroutz.gr

Χαρακτηριστικά : Samsung I9070 Galaxy S Advance - Full phone specifications

Review : Samsung I9070 Galaxy S Advance review: While-u-wait - GSMArena.com

Δεν ξέρω μόνο αν δέχονται επιδοτήσεις vodafone

και εγώ στα 200 θα πήγαινα στο neo v...καλή cpu, καλή οθόνη, ICS official...λίγο το πλαστικό δεν μ' αρέσει αλλά αυτό είναι υποκειμενικό...

Πως εκανες update σε ics; το χει η κοπελα μου κ δεν εχει κανει ακομα...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

από την εφαρμογή της ericsson στο pc, σύνδεσα το κινητό με usb κατέβασε την έκδοση από μόνο του και μετά από λίγο voila..πιο εύκολα δηλαδή δεν γινόταν και κράτησε ότι εφαρμογή και contact υπήρχε μέσα

EDIT: με μια μικρή απεγκατάσταση μόνο του contact widget...το έχω σε mail Fanil άμα είναι pm να σου την στείλω...

Πως εκανες update σε ics; το χει η κοπελα μου κ δεν εχει κανει ακομα...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Προσπαθώ αυτή ακριβώς τη στιγμή(έχοντας προ ολίγου εισέλθει ως root), όμως απ'ότι βλέπω γενικά, γίνεται μόνο με κάποια custom ROM,δηλαδή μετά θα είναι ICS like κι όχι ICS ακριβώς.

Ισχύει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.