Andrewk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 Ο αδερφος μου θελει να αλλαξει συσκευη..Διαθετει μεχρι 200 ευρω,ισως 250 για κατι που αξιζει..Εχει καποια επιδοτηση οποτε η αγορα θα γινει απο vodafone ή απο πλαισιο(αν δεχετε επιδοτησεις Vodafone)..Λοιπον ψαχνουμε για android..Εχω ξεχωρισει καποια αλλα νομιζω οτι ειναι παρα πολλα τα λεφτα για αυτα που διαθετουν:Samsung Ace(δεν ξερω,το ειχε φιλος μου και κολαγε υπερβολικα)Htc desire c (Πολυ ομορφο με ics αλλα 600mhz επεξεργαστη και δεν υπαρχουν και custom rom??Δυσκολα τα πραγματα)Vodafone smart II (δεν το εχω δει απο κοντα αλλα με τετοια τιμη το βλεπω να το αγοραζουμε)Εχετε να προτινεται καποιο αλλο??Μακρια απο LG,δεν ξαναδινω λεφτα σε αυτην την εταιρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Οκτώβριος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Αν εχει το xperia neo v ειναι πολυ καλο το εχω με ics και παει πολυ καλα και εχει και 2-3 καλες rom και για την LG εχεις δικιο για κινητα ομως μονο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Οκτώβριος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 και εγώ στα 200 θα πήγαινα στο neo v...καλή cpu, καλή οθόνη, ICS official...λίγο το πλαστικό δεν μ' αρέσει αλλά αυτό είναι υποκειμενικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Χωρίς πολύ σκέψη Για όποιον ψάχνει για smartphone που θα πάρει offical JB...Samsung i9070 Galaxy S AdvancePublic.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίες30€ φτηνότερα από οποιονδήποτε στο skroutz.Samsung i9070 Galaxy S Advance | Skroutz.grΧαρακτηριστικά : Samsung I9070 Galaxy S Advance - Full phone specificationsReview : Samsung I9070 Galaxy S Advance review: While-u-wait - GSMArena.comΔεν ξέρω μόνο αν δέχονται επιδοτήσεις vodafone Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 10, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 και εγώ στα 200 θα πήγαινα στο neo v...καλή cpu, καλή οθόνη, ICS official...λίγο το πλαστικό δεν μ' αρέσει αλλά αυτό είναι υποκειμενικό...Πως εκανες update σε ics; το χει η κοπελα μου κ δεν εχει κανει ακομα...Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Οκτώβριος 10, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 από την εφαρμογή της ericsson στο pc, σύνδεσα το κινητό με usb κατέβασε την έκδοση από μόνο του και μετά από λίγο voila..πιο εύκολα δηλαδή δεν γινόταν και κράτησε ότι εφαρμογή και contact υπήρχε μέσαEDIT: με μια μικρή απεγκατάσταση μόνο του contact widget...το έχω σε mail Fanil άμα είναι pm να σου την στείλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Οκτώβριος 10, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 To neo v δεν βγαινει πια,οπως και το Nexus s.Το galaxy s advance περνει κανονικα ics ή εχει μεινει με την gb?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 10, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Xαρακτηριστικά : Samsung I9070 Galaxy S Advance - Full phone specificationsOS: Android OS, v2.3.6 (Gingerbread), upgreadable to v4.1δες και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=326934&page=4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Οκτώβριος 10, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Το ειδα στο myphone αλλα λεει θα και επειδη ειμαι μαθημενος απο την lg κραταω και μια πισηνηSent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Οκτώβριος 11, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 S Advance και Ace 2 θα πάνε κατευθείαν σε JB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 12, 2012 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Πως εκανες update σε ics; το χει η κοπελα μου κ δεν εχει κανει ακομα...Sent from my HTC HD2 using TapatalkΤρεις γνωστές/γνωστοί μου, έχουν ICS εδώ και μήνες. ΟΤΑ update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Οκτώβριος 12, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Πιστευω η καλητερη επιλογη ειναι το galaxy s advance.Θα δουμε αναλογα με την επιδοτηση που θα μας δωσει η vodafone..Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Οκτώβριος 13, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Τελικα πηρε τσαμπε το smart II με καρτοπρογραμμα..Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας!Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Οκτώβριος 13, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Πως εκανες update σε ics; το χει η κοπελα μου κ δεν εχει κανει ακομα...Sent from my HTC HD2 using TapatalkΠροσπαθώ αυτή ακριβώς τη στιγμή(έχοντας προ ολίγου εισέλθει ως root), όμως απ'ότι βλέπω γενικά, γίνεται μόνο με κάποια custom ROM,δηλαδή μετά θα είναι ICS like κι όχι ICS ακριβώς.Ισχύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.