apotsi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 Για βιβλιοφάγους...Public.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίεςΚαι έχει εγγύηση χαμηλής τιμής σε σχέση με το Amazon.co.uk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Ονοματιζει ανταγωνιστες ? Χμμμ Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως/αν θα εξελιχθει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Αυτό πάντως το παρήγγειλα από το amazon στην ίδια τιμή νομίζω.Gray's Anatomy for Students - Public.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Οκτώβριος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Κρίμα που είναι μόνο τα ξενόγλωσσα… θυμάμαι στο Song of ice and fire τα 4 πρώτα βιβλία πακέτο στα αγγλικά τα είχα πάρει 30€ και άμα τα ήθελες στα ελληνικά ήθελες πάνω από 120€ , το κάθε βιβλίο μάλιστα το είχαν σπάσει και σε δυο μέρη ….καλά βέβαια για αυτό δεν ευθύνονται τα Public αλλά η Anubis…. Αλλά ρε γμτ ο «συγγραφέας» στην 1η περίπτωση παίρνει 30€ (λέμε τώρα) και στη δεύτερη οι μεταφραστές ζητάνε 90+€ παραπάνω… ξευτίλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 10, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Ονοματιζει ανταγωνιστες ? Χμμμ Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως/αν θα εξελιχθει ! Ίσως δεν πρόκειται περί ανταγωνισμού αλλά περί συνεργασίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 10, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Εγώ προσωπικά παίρνω όλα τα βιβλία που θέλω από το Amazon.co.uk. Οπότε έαν οι τιμές είναι ίσες ή το πολύ 1-2€ υψηλότερες, δε βλέπω το λόγο να μην τα πάρω κατευθείαν από το Public. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.