apotsi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 Για βιβλιοφάγους...Public.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίεςΚαι έχει εγγύηση χαμηλής τιμής σε σχέση με το Amazon.co.uk.
YDinopoulos Οκτώβριος 10, 2012 #2 Οκτώβριος 10, 2012 Ονοματιζει ανταγωνιστες ? Χμμμ Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως/αν θα εξελιχθει !
racer Οκτώβριος 10, 2012 #3 Οκτώβριος 10, 2012 Αυτό πάντως το παρήγγειλα από το amazon στην ίδια τιμή νομίζω.Gray's Anatomy for Students - Public.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίες
Havic Οκτώβριος 10, 2012 #4 Οκτώβριος 10, 2012 Κρίμα που είναι μόνο τα ξενόγλωσσα… θυμάμαι στο Song of ice and fire τα 4 πρώτα βιβλία πακέτο στα αγγλικά τα είχα πάρει 30€ και άμα τα ήθελες στα ελληνικά ήθελες πάνω από 120€ , το κάθε βιβλίο μάλιστα το είχαν σπάσει και σε δυο μέρη ….καλά βέβαια για αυτό δεν ευθύνονται τα Public αλλά η Anubis…. Αλλά ρε γμτ ο «συγγραφέας» στην 1η περίπτωση παίρνει 30€ (λέμε τώρα) και στη δεύτερη οι μεταφραστές ζητάνε 90+€ παραπάνω… ξευτίλα
jpavly Οκτώβριος 10, 2012 #5 Οκτώβριος 10, 2012 Ονοματιζει ανταγωνιστες ? Χμμμ Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως/αν θα εξελιχθει ! Ίσως δεν πρόκειται περί ανταγωνισμού αλλά περί συνεργασίας.
vic Οκτώβριος 10, 2012 #6 Οκτώβριος 10, 2012 Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Εγώ προσωπικά παίρνω όλα τα βιβλία που θέλω από το Amazon.co.uk. Οπότε έαν οι τιμές είναι ίσες ή το πολύ 1-2€ υψηλότερες, δε βλέπω το λόγο να μην τα πάρω κατευθείαν από το Public.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.