Wizard! Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 Ο υπολογιστής στο γραφείο έχει αρχίσει και κάνει κάτι κολλήματα/παγώματα στο άσχετο. Πρώτη μου κίνηση ήταν να ελέγξω τους δίσκους. Τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο πως διαβάζονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Οκτώβριος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 ανοιξε καλυτερα ενα hdsentinel γιατι κατι μου λεει οτι εχει bad sectors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Δεν έχει bad sectors. Η τιμή λέει 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Οκτώβριος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 ναι δικιο εχεις αλλα καλο θα ηταν να δει ενα sentinel το οτι δειχνει αυτες τις τιμες δεν λεει κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 10, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 To HDSentinel μου λέει ότι και οι δύο δίσκοι είναι Perfect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 10, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 O Seagate διχνει να εχει καποια παραπανω απο το οριο του σφαλματα αναγνωσης.... πιθανον απο καμια διακοπη ρευματος κτλ κτλ ...... κατα τα αλλα δεν φαινεται κανενα αλλο prob.... Κανε ενα καλο backup στο Seagate ..... τεστ-αρισετον με SeaTools και κανε του επ'ευκαιριας και ενα low format μιας και θα εισαι στο SeaTools να τον "φρεσκαρεις".... τα υπολοιπα τα γνωριζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 10, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Extended scan με το λογισμικό της εταιρείας (Seagate και Western digital) Link to comment Share on other sites More sharing options...
phm Οκτώβριος 16, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Για να μην ανοίγω τζάμπα άλλο thread... Λέτε να τον αλλάξω; Μερικές φορές μου κολλάει/αργεί υπερβολικά. Βέβαια οκ δεν ξέρω αν φταίει που υπάρχει ένα χάος αυτήν την στιγμή από αρχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 17, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Με γενικό Health Status: Bad, θα το έκανα το συντομότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.