Narzul Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 Aν και θεωρω το g500 ενα απ τα καλυτερα ποντικια που υπαρχουν , ελεγα να παω σε κατι διαφορετικο για αλλαγη.Σκεφτομουν για razer naga mmo ή hex , εναλλακτικα για Logitech g600.Aυτο που με προβληματιζει ειναι οτι χρησιμοποιω ιδιαιτερα τα βελακια του αντιχειρα , που πας μπρος-πισω στις σελιδες στο browser και βλεπω οτι τα 3 παραπανω ποντικια δεν τα εχουν.Απ την αλλη 12 κουμπια στο πλαι δε θα ειναι δυσκολο να πατηθουν?Αντε τα 6 πρωτα τα φτανεις . αλλα τα πιο πισω?Γι αυτο ελεγα να παω σε Hex , αλλα τοσα κουμπια εχει και το g500...Για deathadder σε σχεση με g500 υπαρχει αποψη?(εξτρα info , εχω μεγαλο χερι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Εγω παντως ζαχαρωνω το deathadder,το δοκιμασα και ειναι λες και φτιαχτηκε για μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Οκτώβριος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 δες και απο πλευράς steelseries το xai ή το sensei άμα σε αρέσει το σχήμα, είναι πολύ καλά ποντίκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Οκτώβριος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Όταν το G5 μας άφησε χρόνους, είχα αγοράσει το Deathadder. Δυστυχώς, ποτέ δεν με βόλεψε στο κράτημα. Είχα συνηθίσει πολύ το πιάσιμο του g5 και μετά ήταν δύσκολη η αλλαγή. Έτσι, πούλησα το razer και πήγα στο G500, το οποίο έχω μέχρι και σήμερα. Θεωρώ πως το razer είναι ποιοτικότερο από το g500, αλλά άμα δεν σε βολέψει δεν έχει νόημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 10, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Αν μπορεις να παρεις απεξω κοιταξε zowie EC1 evo, πολυ χαμηλοτερο LoD απο deathadder, πιο ευελικτο καλωδιο και μεγαλες πατουρες © Αν σε ενδιαφερει στενομακρο τρωκτικο με συμμετρικο σχημα και δεν σε ενοχλουν τα σκληρα κλικ τσιμπα το zowie AM απο eworld Τελος αμα θες ντε και καλα κατι μουρατο, υπαρχει και το roccat savu, ριχτου μια ματια ;-) New roccat savu optical mouse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Οκτώβριος 10, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Θελω να υπαρχει στο ελλαδισταν. Δε παιρνω απ εξω.Btw το παλιο naga με τα κουμπακια διπλα απ το αριστερο κλικ, φαινεται πιο βολικο απ το naga 2012 ή ειναι η ιδεα μου?Τα πηγαν πισω απ τη ροδελα και το βλεπω δυσκολο να παει εκει το δαχτυλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.