neuromancer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2012 Υπάρχει λογισμικό για linux που να επιτρέπει να συνδεθείς σε κάποιο RDBMS (κατά προτίμηση MySQL) και να φτιάξεις ερωτήματα (όχι απαραίτητα τα πάντα-όλα) με γραφικό τρόπο, όπως πχ. έχει η Access, ο MS SQL Server, το Navicat, κτλ σε Win OS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Δεν εχω ιδεα απο SQL, αλλα ρωτησα τον συναιτερο μου ο οποιος ειναι προγραμματιστης σε MySQL. Μου εδωσε αυτο μπας κ σε βολεψει...SQuirreL SQL Client Home Page Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 MySQL :: Download MySQL WorkbenchUbuntu linuxFedoraOracle and Redhat linux 6Database Design & ModelingSQL Development (replacing MySQL Query Browser)Database Administration (replacing MySQL Administrator) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 10, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Δε φαίνεται να είναι αυτό που θέλω. Τέτοια λειτουργικότητα την καλύπτει το MySQL Workbench πολύ καλά. Αυτό που ζητάω είναι αυτό που κάνει το tool (win app) που φαίνεται εδώ:FlySpeed SQL Query - Combined visual query building and SQL text editingΔιαμορφώνεις το ερώτημα με γραφικό τρόπο και παράγεται ο SQL κώδικας. Σε win έχω 2-3 λύσεις αλλά σε linux δεν έχω ιδέα τι υπάρχει και θέλω μια λύση για του linuxάδες μου.[MENTION=1215]nucleus[/MENTION] Δεν έχει γραφικό query builder το Workbench - το χρησιμοποιώ ήδη για όλα τα υπόλοιπα και αυτός ειναι ο λόγος που ψάχνω αυτό που ψάχνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 10, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Μα ποιός χρησιμοποιεί γραφικό query builder σε sql? EMS SQL Manager - EMS SQL Manager for MySQL: MySQL Database Tool, MySQL Management and Development, MySQL Server Administration, Export and Import Tools for MySQL MySQL Query Builder Tool to Build, Execute Queries. Visual Diagram, Subquery Building, Data Management Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 10, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 το θελω για ανίδεους, μήπως και πάρουν πρέφα - επίσης ειναι σημεία που θες ταχυτητα γιατι το θεμα ειναι κατι άλλο και δεν παίρνει να σου φανε το χρονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 10, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 EMS SQL Manager - EMS SQL Manager for MySQL: MySQL Database Tool, MySQL Management and Development, MySQL Server Administration, Export and Import Tools for MySQLMySQL Query Builder Tool to Build, Execute Queries. Visual Diagram, Subquery Building, Data ManagementΑυτά ειναι windows βρε - για linux θέλω (ή μήπως όλοι οι linuxάδες το κάνουν όπως οι άνδρες - command line με το χέρι - και δεν χρησιμοποιούν gui tools?) :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 10, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Ermm oopsRazorSQL - SQL Query Tool and SQL Editor for Mac OS X, Windows, and Linuxθα μπορούσες να τρέξεις τις window versions με Wine.Δοκίμασε και τα OpenOffice/Libre office database tools. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 10, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 τώρα έγραψες! thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 10, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Τελικά ποιό επέλεξες? Κάποιο για windows με wine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 10, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 ότι θέλουν - δυό-τρεις είναι - θα τους πω τι υπάρχει και ας κάνουν όπως καταλαβαίνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.