djjohnnie13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2012 γεια σας εχω το συστημα e8400 core 2 duo,gigabyte g41mt-s2pt,μηνμες 8gddr 1600mhz δουλευουν στα 1033,ssd agility 3 60g και εχθες πηρα εναν seagate 2t 7200rpm 64buffer!το πληρες boot των windows ειναι περιπου 40-45sec..οι μετρησεις του ssd ειναι 125-150mb/s read kai 60-70 write,ενω του hdd seagate 120-125 kai 110-115ειναι δυνατον να γινετε αυτο?ναι οκ εχω sata2 αλα περιμενα κατι παραπανω..απο τα bios δεν βρισκω καποια ρυθμιση για ahci mode και πριν κανω format ειχα δοκιμασει τα tips για ssd..δεν ξερω πως να ανεβασω screenshot apo atto η as ssd benchmark,ας βοηθησει καποιος γιατι δεν μου φενεται λογικο να εχει καλυτερα νουμερα ο μηχανικος και αυτο το 60-70 write του ssd μου καθεται πολυ ασχημα..ευχαριστω εκ των προταιρων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Οκτώβριος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 H μητρική που έχεις δέν υποστηρίζει δυστυχώς AHCI mode. Δέν ξέρω άν αυτό γίνεται λόγω του ich7 chipset που έχει.Τις μνήμες σου μπορείς να τις σετάρεις μέχρι 1333 μέσω του bios (MB INTELLIGENT TWEAKER - επιλογή). Παραπάνω δέν επιτρέπει και το 1066 είναι το όριο του Normal χωρίς να βάλεις χέρι.Για screenshot του as ssd benchmark μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο προγραμματάκι από εδώ. Το Microsoft's Snipping Tool είναι η καλύτερη επιλογή σου άν έχεις vista/7.Περίμενε απόψεις για το πρόβλημά σου. Δέν γνωρίζω πολλά από μετρήσεις ssd. Ίσως πέρα από τα sata2 και την έλλειψη ahci, να θέλεις τελικά ένα firmware update σε περίπτωση που δέν έχεις το τελευταίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djjohnnie13 Οκτώβριος 10, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 ο c ειναι ο ssd και ο d ο μηχανικος που απο οτι βλεπω σε πολλα σημεια υπερτερει οποτε κατι παει στραβα οσο για το fw:2.22 πιστευω οτι ειναι το τελευταιο προσπαθω να βαλω φωτο απο atto αλα δεν μπορω,τις εχω ανεβασει στον λογαριασμο μου στο γοογλε και παταω απο δω εισαγετε εικονα βαζω την διευθυνση αλα τιποτα.. τα καταφερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Οκτώβριος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 όντως πολύ χαμηλά τα νούμερα.............δοκίμασε να ξαναπεράσεις drivers chipset και να αλλάξεις καλώδιο καθώς και θύρα SATA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djjohnnie13 Οκτώβριος 10, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 το δοκιμασα μολις τωρα αλλαξα θυρες με τον μηχανικο και το καλωδιο αλα τιποτα,εχουν στις μετρησεις και οι διο το ιδιο write περιπου 147 και το read του ssd ειναι 60 ενω του seagate hdd ειναι 130,μπορει καποιος να μου πει τι γινεται?η μητρικη ειναι socket 775 sata2,μηπως πρεπει να τον παω πισω τον ssd? c ssd / d hdd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 10, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 μια χαρα ειναι ο δισκος..τηρουμενων των αναλογιων μιας και ειναι ο 60αρης. Το οποιο προβλημα -αν το λες προβλημα- ειναι οτι η μητρικη σου δεν υποστηριζει ahci mode. Βεβαια αν κρινεις τον ssd απο το sequential write/read δεν ειναι προβλημα μιας και απλα λειπουν καμμια 40αρια mb στο read. px με ολιγη απο google .. agility 3 ahci +trim enabled σε σατα2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.