Serial Killer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2012 Έχω το εξής θεματάκι εδώ και κανα 2 μέρες... Όπως χαζεύω στο ίντερνετ, ξαφνικά κολλάνε όλα. Και δε φορτώνει καμία σελίδα. Το εικονιδιάκι των Windows δείχνει οτί έχω πρόσβαση στο ίντερνετ. Παράλληλα με το ότι γίνεται, μιλάω και με Skype, κανονικά!!! στον browser, τίποτα! Κάνω ένα flushdns, πάλι τίποτα. Κάνω και ένα renew την IP και τρώω στη μάπα το "unable to contact your DHCP server". Κάνω restart το pc, και όλα παίζουν κανονικά. Μέτα από κάποια ώρα, πάλι τα ίδια. Restart router, και δε νιώθει. πάλι τα ίδια... Σύνδεση στο router γίνεται από το pc μου, με Ethernet, του αδερφού μου το pc είναι με Wireless πάνω στο router, και διαμαρτύρεται για συχνά disconnect και πάαααααρα πολύ αργό internet. Μήπως τα παίζει το routerάκιων? Μήπως έχω τσιμπήσει κανα ιουδάκι... Τι φταίει άραγε? Κάποια ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Με καρφωτες ΙΡ στο κανει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Οκτώβριος 9, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Δεν δοκίμασα, περιμένω να το ξανακάνει για να δοκιμάσω....Το router είναι το Sagem Fast 2404 του ΟΤΕ.Επίσης κάτι που με προβληματίζει, είναι στα στατιστικά του router, οτι δείχνει να είναι κλειδωμένο στα 6100 στο down, ενώ το MAX Attainable που λέει στη γραμμή είναι τα 4516.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.