tsakali Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν θέλω να μου πει κάποιος αν γίνετε μεταφορά παιχνιδιού από έναν λογαριασμό Origin σε άλλον λογαριασμό Origin ??? Εν ολίγοις κάποιος θέλει να μου δώσει ένα παιχνίδι το οποίο το έχει στο Origin, γίνετε να μεταφερθεί στο δικό μου user? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Οκτώβριος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Καλησπέρα. ΑΥτό που ζητάς είμαι σχεδόν σίγουρος (99,5%) ότι δέν γίνεται. Το μόνο που γίνεται είναι να ενώσεις 2 account αφού πρώτα επικοινωνήσεις με την ea και τους πείσεις ότι έχεις πρόσβαση στα διαφορετικά email/στοιχεία που αντιστοιχούν στους 2 λογαριασμούς. Κοινώς εφόσον αυτός που σου δίνει το game θα έχει λογικά και άλλα games στο account του και δέν θα θέλει να το "χάσει" (το account) οπότε άκυρο και αυτό.In the end -> Δέν γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Οκτώβριος 9, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.