Periklis_pap Οκτώβριος 9, 2012 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Μη το παρεις προσωπικα αλλα για τους περισσότερους εισαι-ειμαστε "ενας αγνωστος απο το ιντερνετ "Tα link από γνωστά ιδρύματα δεν είναι αξιόπιστα; Edit:Δέχομαι αυτό που λες αλλά εγώ δεν είπα την γνώμη μου, έδωσα κάποια links τα οποία προσφέρουν πληροφορίες από "ειδικούς" πάνω στο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 9, 2012 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Tα λινκ από γνωστά ιδρύματα δεν είναι αξιόπιστα; just saying Αμα θες να σου απαντησω, οχι (πχ δες troll edits @ wikipedia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Οκτώβριος 10, 2012 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Oxford UniversityStanford University (προς το τέλος)Harvard University Aπο τα μεγαλύτερα τρολλ του ακαδημαϊκού τομέα μαζί με την ΟξφόρδηImperial College Το Imperial χρησιμοποιεί το vault.com για samplesYale Law SchoolUniversity of EdinburghMITUC Berkeley Law New York UniversityΣυνιστώ ιδιαίτερη επιφύλαξη με τα παραπάνω link γιατί είναι γνωστό πως όλα τα παραπάνω πανεπιστήμια δεν προσλαμβάνουν υπαλλήλους με γνώσεις στο HR για τα Career Services Departments αλλά αφήνουν τρολλ να γράφουν ότι θέλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 10, 2012 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Δεν μου λεει κατι το οτι εβαλες 3 λινκ που εχουν παραδειγματα. Το 'Dear' δειχνει οικιοτητα την οποια δεν πρεπει να δειχνεις στην αρχη. Kαλυτερα να μπει 'Attention Mr/Ms xxxxxx' σοβαρο και επαγελματικοΕντιτ: Ισχυει και για το απο κατω ποστΠρoσωπικά παντού "Dear" το έχω δει, το "Attention" δλδ τι σημαίνει? "Προσοχή κυρίες και κύριοι":P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 10, 2012 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Η Αγγλική περιλαμβάνει αρκετή ευγένεια στον γραπτό λόγο, το Dear, το please, το kindly, το best regards, yours sincerely κλπ πάνε σύννεφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 10, 2012 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Προσωπικά τα θεωρώ άχρηστα και χάσιμο χρόνου. Όλος ο κόσμος 3-4 ίδια template χρησιμοποιεί που υπάρχουν online, τι θα καταλάβει ο εργοδότης δηλαδή; Έχω κάνει διάφορα interviews με πολύ μεγάλες εταιρείες κι ούτε μία δεν χρειάστηκε cover letter. Όπως και να χει, καλή επιτυχία Γιώργη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 10, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 και εγω αχρηστα τα θεωρω Κωστη αλλα μου τα ζητανε συνεχεια και το τονιζουν κιολας...τι να πω ταλαιπωρια σκετη :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 11, 2012 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 τι εντυπωση θα κάνεις σε μια εταιρεία αν ζηταει μαζι με cv και cover letter και εσυ βαρεθείς να κάτσεις να γράψεις έστω ένα του κ0λου...?έστω και να ψαξεις να βρεις ένα template και να το προσαρμόσεις...next please.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.