konamigr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2012 Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω την Gtx660,και θα ηθελα να ρωτησω αν η καρτα γραφικων θα ταιριαζει στον δικο μου υπολογιστη.Επισης οταν προκειτε για μια τετοια καρτα μια δεν ειναι στο ειδος της?Θελω να πω οτι παρατηρησα οτι υπαρχουν ας πουμε gtx 220 dd3 στα 80 ευρω και gtx220 ddr5 στα 180 ευρω.Πως γνωριζω αν θα ταιριαζει αυτη η καρτα στον δικο μου υπολογιστη και δεν θα κανει καποιο crash, η αν θα υπαρξει η καταλληλη συνεργασια με το υπολοιπο συστημα.τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου ειναι αυταIntel® Core2Quad cpu Q8200 @2.33Ghz με 8 gb ramκαι εβαλα προσφατα 600watt thermaltake τροφοδοτικο και καρτα ssd της intel 60gbΕυχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Δεν αναφέρεις το ποια μητρική έχεις,αυτή καθορίζει το αν μπαίνει στο σύστημα σου η όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
konamigr Οκτώβριος 9, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 πως μπορω να το δω αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 CPUID - System & hardware benchmark, monitoring, reporting Download -> Install -> Run και μετά πας στο tab Mainboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
konamigr Οκτώβριος 9, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 well this? το chipset σου δειχνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Οκτώβριος 9, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 αυτή?λογικά δε θα έχεις πρόβλημα συμβατότητας μπορεί όμως να έχεις bottleneckτι μνήμες έχεις? (στο ίδιο παράθυρο το Memory tab) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konamigr Οκτώβριος 9, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 4 x 2 (ddr2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Οκτώβριος 9, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 4 x 2 (ddr2) συχνότητα μνημών Link to comment Share on other sites More sharing options...
konamigr Οκτώβριος 9, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 αυτο που λεει Dram freQuency 400.4mhz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Οκτώβριος 9, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 νομιζω οτι θα έχεις bottleneck λόγο επεξεργαστή, καλύτερα να πήγαινες σε κάποιο μικρότερο και φτηνότερο μοντέλο, επίσης καλό θα ήτανε να κάνεις overclock τον επεξεργαστή σου, εφόσον έχεις τις απαραίτητες γνώσεις και διάθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konamigr Οκτώβριος 9, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 δυστυχως δεν εχω τις γνωσεις για να κανω Overclock.Αλλα πραγματικα ενδιαφερομαι για την συγκεκριμενη καρτα και γιαυτο ρωταω εδω αν θα αποδωσει σωστα με το μηχανημα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 9, 2012 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 100% δεν νομίζω. Η αναβάθμιση θα είναι μόνο στην κάρτα; θα αλλάξεις τίποτα άλλο στο άμεσο μέλλον; Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konamigr Οκτώβριος 9, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 δεν σκοπευω να αλλαξω κατι αλλο.Το τελευταιο πραγμα που θα βαλω μετα θα ειναι μια ψυκτρα.Εξαλλου τι αλλο θα μπορουσα να προσθεσω?4πυρηνος,σκληρος δισκος ssd,600w τροφοδοτικο,8gb ram.αρα μου απομενει μια καλη καρτα γραφικων και μια δυνατη ψυκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Οκτώβριος 9, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Σωστό το σκεπτικό σου αλλα όπως σου αναφέρουμε, η συγκεκριμένη κάρτα δεν θα λειτουργεί στο 100% των δυνατοτήτων της στον υπολογιστή σου.Συνεπώς καλό θα ήτανε, εφόσον δεν σκοπεύεις να αλλάξεις κάτι στο άμμεσο μέλλον, να προβείς σε αγορά κάποιας άλλης μικρότερης και φτηνότερης κάρτας γραφικών προκειμένου να βγείς 100% κερδισμένος και στον οικονομικό τομέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Οκτώβριος 9, 2012 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 είναι λίγο κινητήρας απο mitsubishi evo xi σε peugeot rallye :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
konamigr Οκτώβριος 9, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Ναι αλλα και τα δυο ειναι αγωνιστικα so?Που καταληγουμε οτι δεν θα ταιριαζει η καρτουλα αυτη που θελω στο pc μου ? :/Αμεσως επομενη επιλογη ελεγα την 550ti.Ας πουμε οτι χανω ενα 20% τις επιδοσης της 660 παλι με συμφερει να εχω το 80% γιατι η 660 ειναι δεκαδεες φορες ανωτερη απο ολα τα προηγουμενα μοντελα,Εχει τεραστιες διαφορες με την 650, σε ολους τους τομεις.Ενω ας πουμε η 550τι ξεπερναει την 650 σε καποιους τομεις και εχουνε release date 1χρονο διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 9, 2012 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Το ένα αγωνιστικό, το άλλο προσπαθω_να_ακουστω_κανοντας_θορυβο. Όταν δεν θα αξιοποιήσει την κάρτα το σύστημά σου, σημασία έχει ότι θα πληρώσεις κάτι παραπάνω χωρίς λόγο. Όχι ότι θα είναι και τρελή η διαφορά, αλλά υπάρχει. Από την άλλη, είναι πολύ δυνατή κάρτα και θα σε κρατήσει για καιρό, πιθανότατα ακόμη κι αν αλλάξεις όλο το άλλο σύστημα. Σε απασχολεί καινούρια μόνο ή και μεταχειρισμένη; Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Οκτώβριος 9, 2012 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 γιατι να μην βαλεις την "σωστή" μηχανή στο "σωστό" αυτοκίνητο όμως ?δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να τα κάνεις μίξη, απλά δέν θα έχεις κανένα όφελος, παρα θα χάσεις απο τα επιπλέον χρήματα που θα ξοδέψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stev Οκτώβριος 9, 2012 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Ναι αλλα και τα δυο ειναι αγωνιστικα so?Που καταληγουμε οτι δεν θα ταιριαζει η καρτουλα αυτη που θελω στο pc μου ? :/Αμεσως επομενη επιλογη ελεγα την 550ti.Ας πουμε οτι χανω ενα 20% τις επιδοσης της 660 παλι με συμφερει να εχω το 80% γιατι η 660 ειναι δεκαδεες φορες ανωτερη απο ολα τα προηγουμενα μοντελα,Εχει τεραστιες διαφορες με την 650, σε ολους τους τομεις.Ενω ας πουμε η 550τι ξεπερναει την 650 σε καποιους τομεις και εχουνε release date 1χρονο διαφορα.μπορεις να παρεις μια 650 τι...η μια 7850 στα 200 ευρω η αντε καμια 7770...βασικα αμα δεν παρεις 7850 στα 200(royal queen /vision studio) βαλευ 7770 και κανε κανα οκ radeon hd 7770 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr 118 με μεταφορικα σχεδον...παντως το να αναβαθμιζες επεξεργαστη δεν θα ηταν ασχημο..αλλα και ενα οβερκλοκ καλα θα πηγαινε με αυτη την καρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konamigr Οκτώβριος 9, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Peter ας βγαλουμε λιγο το θεμα χρηματων.Δεν με απασχολει και τοσο.Αrkan εμπιστευομαι πιο πολυ τα καινουργια παρα τα μεταχειρισμενα.οριστε η καρταVGA :: nVidia GeForce GTX 660 OC 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gigabyte) (GV-N660OC-2GD) - Visionstudio.grΚαι η διαφορα της ας πουμε απο την 650Video Card Comparison - GPUReview.comStev δεν εχως τις απαραιτητες γνωσεις για overclock και δεν θελω να γινει καμια πατατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.