x@nD3R Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2004 Hi. Όταν παίζω το Battlefield το game μετά απο λίγο κολάει και μου βγάζει την μπλέ οθόνη με μήνυμα Driver IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Ξέρει κανείς τι παίζει? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 το έχω δεί άπειρες φορές οταν έψαχνα τα όρια του Oc στο σύστημα μουκατα πάσα πιθανότητα η μνήμη θέλει ρευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Αύγουστος 20, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Της έδωσα 2.7 απο 2.6 και θα δώ σε λίγο. Είναι μια Kingston 512 400mhz Value ram me timings 3-3-3-2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Παιζει να ειναι ειτε μνημες,ειτε drivers καποιο conflict,ειτε θεμα θερμοκρασιας.Επισης κανε και κατι αλλο βγαλε και ξαναβαλε την καρτα γραφικων...εμενα κατα ενα περιεργο τροπο ετσι ειχε λυθει το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Αύγουστος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 περσι το καλοκαιρι με παιδεψε το irql not less or equal.....τελικα ηταν ο athlon 2000+,τον πεταξα και ησυχασα .Δυστηχως ειναι μηνημα που δεν μπορεις να καταλαβεις ακριβως τι φταιει,μονο με δοκιμες....αν εισαι oc κατεβα στα defult και δες τι γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Αύγουστος 23, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Λογικά κάποιος driver παίζει. Μάλλον του modem (Tornado 562 S PCI). Όποτε βγάζω το μόντεμ το pc λειτουργεί κανονικότατα χωρίς errors και restarts. Λέω να το πετάξω μιας και δεν έχω μείνει ευχαριστημένος. Θα καταλλήξω σε κάποιο εξωτερικό usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.