Jump to content

μου πεταει bluescreen

alex00a

Recommended Posts

Καλησπερα,εκανα φορματ στο πψ του φιλου μου γιατι πετουσε μπλε οθονες.Τωρα που ολοκληροθηκε το format ακομη μου πεταει μπλε οθονες.Σας μιλαω απο safe mode.κατεβασa το hdd sentinel για να δω την κατασταση του δισκου και ειναι οκ.Τα windows ελεξανε τις μνημες και ειναι οκ,τι μπορει να φταιει;

ευχαριστω

Επίσης άσε το memtest να τρέξει μερικές ώρες. (Δε σημαίνει ότι επειδή ολοκληρώθηκε ένα pass είσαι ok...)

Αφού δεις ότι είσαι Ok με μνήμες, κατά σειρά ελέγχεις:

cpu (π.χ. με το prime)

κάρτα γραφικών (π.χ. με το furmark)

το memtest ολοκληρωθηκε

Το memtest δεν ολοκληρώνεται, τρέχει επ' άπειρον. Εσύ το διακόπτεις. Σου είπαν και πιο πάνω να το τρέξεις από το boot και να το αφήσεις μερικές ώρες. Σίγουρα το έκανες και είσαι error free ?

Είναι πολύ συνηθισμένο να μη βρίσκει προβλήματα στο πρώτο pass. Χρειάζονται αρκετές ώρες για να είσαι σίγουρος. Άστο το βράδυ να κάνει memtest. Έτσι αποκλείεις τις μνήμες και προχωράς στον έλεγχο των άλλων υποσυστημάτων

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.