pontium Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2012 Καλησπέρα! Έχω ένα απίστευτα εκνευριστικό πρόβλημα με μια msi ms-7222.Έκανε αυτόματα update στο bios απο το live center και απέτυχε με αποτέλεσμα να μην κάνει καν ποστ.Έχω βρει σχεδόν όλες τις εκδόσεις bios (με μεγάλη δυσκολία) σαν standalone αρχεία απο τα forums της msi,αλλά και όλα που τα δοκίμασα,δεν έκανε τίποτα.Προφανώς έχει άλλο offset και δεν ξέρω ποιό είναι για να το flashάρω σωστά στον willem(ούτε το recovery δουλεύει) Οπότε ζητάω αν μπορεί και του είναι εύκολο,κάποιο μέλος απο το forum που έχει την εν λόγω μητρική (ΜSI PM8PM-V ms-7222 pcb ver. 2.0),να μου κάνει ένα backup με το awdflash απο το δικό του μηχάνημα. Δεν ξέρω άμα πρέπει να πάει στο ζήτηση,οπότε μη βαράτε Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Οκτώβριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Μπορείς να πάρεις έτοιμο προγραμματισμένο bios chip.Bios Chip:MSI PM8PM-V MS-7222 V2.0 | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.