Telumetar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2012 Γεια σας ,ειμαι ελαφρώς newb αναφορικά με τις φωτογραφικές μηχανές και επειδη ο πατέρας μου εχει αρχίσει και ασχολείται ζεστά με το θέμα θα ήθελα για ένα Budget γυρω στα 250 ευρώ να ρωτήσω ιδέες για φωτογραφικές μηχανες. thnx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 παιζουν καναδυο θεματακια ακομα...Ριξε καμμια ματια να παρεις μια ιδεα..Κατα τα αλλα κλασσικα...προτεινω στη compact κατηγορια canon s95 (CANON POWERSHOT S95) και σε πιο πανω κατηγορια την olympus epm1 (Olympus PEN E-PM1 Black + EZ-M14-42 II R Black | MdigitalPhoto.grMoιαζουν ακριβοτερες ..αλλα με μια γυρα στα μαγαζια θα τις εκει γυρω στα 250 οπως λες.(μη περιμενεις να ακουσεις και 249 και συ... : p ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 9, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 H pm1 ειναι σοβαρη περιπτωση για αυτα τα χρήματα... (και οχι μονο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 9, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 παιζουν καναδυο θεματακια ακομα...Ριξε καμμια ματια να παρεις μια ιδεα..Κατα τα αλλα κλασσικα...προτεινω στη compact κατηγορια canon s95 (CANON POWERSHOT S95) και σε πιο πανω κατηγορια την olympus epm1 (Olympus PEN E-PM1 Black + EZ-M14-42 II R Black | MdigitalPhoto.grMoιαζουν ακριβοτερες ..αλλα με μια γυρα στα μαγαζια θα τις εκει γυρω στα 250 οπως λες.(μη περιμενεις να ακουσεις και 249 και συ... : p )Eενταξει ας μην ειναι 249 αλλα και 330 ειναι καμποσα. Το κραταω παντως σα προταση, και τ μιανκ την αλλη. Εαν ειχατε κ κατι πιο οικονομικο για προταση, ειμαι ολος αυτιΣτάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Οκτώβριος 9, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 δες κ αυτή Panasonic Lumix DMC-TZ18 | Skroutz.grείναι καλή μηχανή με καλό φακό.λίγο πιο πάνω σε τιμή είναι κ η tz20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 9, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Eενταξει ας μην ειναι 249 αλλα και 330 ειναι καμποσα. Το κραταω παντως σα προταση, και τ μιανκ την αλλη. Εαν ειχατε κ κατι πιο οικονομικο για προταση, ειμαι ολος αυτιΣτάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Κανε μια γυρα στα φωτομαγαζα ..ρωτα ποσο στην αφηνουν την s95 ...Θεωρω ενα 270αρι πρεπει να το ακουσεις...(σε αντιστοιχη φαση προ διετιας η s90 εφτασε 250)Οτιδηποτε αλλο σε λιγοτερα λεφτα δεν αξιζει.Σε compact δε αξιζει και σε λιγα παραπανω.. παραπλησια μοντελα σε περισσοτερα λεφτα.Ομοιως αν οταν βγεις στη γυρα ρωτα και για την epm1 (να θυμασαι το Μ..,γιατι υπαρχει και ep(σκετο) και epL),Δε παιρνω και ορκο..αλλα ενα 300αρι θα το βρεις..(μη στηριζεσαι σε skroutzoτιμες...με λιγο μπλα μπλα στα γνωττα φωτομαγαζα συνηθως πετυχαινεις καλυτερη τιμη)Υ.ΓΣτα ~300 λογικα παιζει να βρεις και την nikon p7100..Προσωπικα θα προτιμουσα την ολυμπους σε αυτη τη τιμη αλλα εχε στα υποψιν και αυτο το μοντελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 9, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Κανε μια γυρα στα φωτομαγαζα ..ρωτα ποσο στην αφηνουν την s95 ...Θεωρω ενα 270αρι πρεπει να το ακουσεις...(σε αντιστοιχη φαση προ διετιας η s90 εφτασε 250)Έτσι ακριβώς αγόρασα εγώ την S90 πριν από 1-1.5 χρόνο (όταν είχε βγεί η S95 η οποία πουλιώταν ~500Ευρώ τότε)Υπερ-ευχαριστημένος με την S90 και ο [MENTION=699]ΝTG[/MENTION] με είχε βοηθήσει τότε με τις συμβουλές του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 9, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Αχαμ το θέμα ειναι οτι ειμαι στο Ηράκλειο Κρήτης και τα "φωτομάγαζα" εδω ειναι αρκετά περιορισμένα. Παρόλα αυτά θα κάνω τις ερωτησούλες για την s95 ,καθώς και την nikon p7100.Ποια η γνώμη σου για την άλλη που πρότεινε ο συνάδελφος (TZ-20)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 9, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 καλη σειρα η TZ..Την 20αρα την αφηνεις και κοιτας την 25.Στο φτηνο ακρο αυτης της κατηγοριας δες και την nikon 6300 και λιγο πιο πανω την 8200 παλι απο νικον.Εχει και ενα αξιοπεριεργο μοντελο η nikon την p310 στα ~250Ε ..Ας πουμε οτι προσπαθει να μιμηθει την s95 ..αλλα με μικροτερο αισθητηρα (τον συνηθισμενο bsi-cmos 2.33").Στα συν ο φωτεινος φακος..(σε καποια βραδινα snapshot θα σου φανει ιδιαιτερα χρησιμη)H s95 θα πρεπει να παραμεινει πρωτη στη λιστα βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 9, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 και επειδη ο πατέρας μου εχει αρχίσει και ασχολείται ζεστά με το θέμαΓια κοιτα και σε μtx. Βρίσκεις φακό σώμα γύρο στα 250-280 ευρώ να κάνεις παιχνίδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 10, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 μια χαρα. Αρκετες προτασεις. Θα παω απο βδομαδα μια γυρα απτα τοπικα καταστηματα να παρω κ τιμες κ σας λεω!Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.