Jump to content

The lab.gr bf3 internet cafe event!

MasterCommander

Recommended Posts

αληθεια,τον Alexopus6 τον ρωτησατε..?

http://www.thelab.gr/1063358056-post650.html

Μιας και γράφονται πολλά πλεόν για εμενά θα παρακαλούσα λοιπόν να σταματήσουν και κάποιοι να ωριμάσουν.

Όσοι δε, πιστευουν οτι παίζω με cheat/hack, τι θα λέγατε να μαζευτούμε σε ενα internet καφέ και να παίξουμε όλοι μαζι εντός αθηνών?

Μετά θα μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε.

Εγώ παίζει να κατέβω Αθενζ 28 του μήνα. Αν το event είναι τότε θα ψηθώ άπειρα να έρθω να δώ τις φατσάρες σας από κοντά (και να ρίξω και καμιά σφαίρα με 60 fps και πάνω :))

Πραγματικά όμως, υπάρχει σε τέτοιους καιρούς παρακμής των νετ-καφε, μέρος που να παίζει άνετα το bf3; Θεσσαλονίκη και Γιάννενα παίζει να μην έχω δει καν windows 7 σε net-cafe.

αν το καναονισετε ριξτε μια ενημερωση εγκαιρα.... γιατι θα ειμαι αθηνα κανα 15ημερο και θα γουσταρα να παρευρεθω

τελικα, οι "εμπειροι" και οι "ανοιχτοματηδες" που κατηγορουνε και μπαναρουνε κοσμο χωρις αποδειξεις, δεν φαινεται πως ενδιαφερονται να παρεβρεθουνε στο event για να δουνε αν οντως καποιοι εχουνε skill ή κλεβουνε...

θυμαμαι στην δευτερα δημοτικου που ο κωστακης με ειχε κατηγορησει οτι του εκλεψα την ξυστρα και οταν του ειπα να ψαξει την τσαντα μου δεν ηθελε: τον βολευε καλυτερα να μην αποδειχτω τιμιος :whistling

Λοιπόν,μίλησα στο τηλέφωνο με area 58.

Τα pc λέει φοράνε i5 2400 και gtx 660,οπότε το σηκώνει άνετα το bf3.

Έλα να μαζευόμαστε λοιπόν.

[MENTION=172]papatsonis[/MENTION]

[MENTION=2162]GruntGR[/MENTION]

[MENTION=19996]Anonymous[/MENTION]

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

[MENTION=9685]Jerry007[/MENTION]

[MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION]

[MENTION=14830]tazerom[/MENTION]

[MENTION=22691]Tsoureki[/MENTION]

[MENTION=22853]fOuThErEpErGR[/MENTION]

[MENTION=1347]jpavly[/MENTION]

[MENTION=24322]xtrmsnpr[/MENTION]

[MENTION=8450]dexter20csgr[/MENTION]

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION]

Εγώ θέλω να βρεθώ για να δω πως παίζουν οι άλλοι εκτός από alexopus.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Υπάρχει κινητικότητα για το Σάββατο(27) που μας έρχεται? (και η "Κυριακή του Θωμά" είναι μακριά..).

"Να οργανωθούμε ρε παιδιά, να οργανωθούμε.."

Αν και δεν συμμετεχω ενεργα στο topic, φροντιζω και παρακολουθω καθημερινα τα οσα γραφονται. Τα περισσοτερα παιδια αν και δεν τα ξερω προσωπικα, μεσα απο τα ψευδωνυμα τους τα εχω εχω ταυτισει με BF3. Συνεπως οταν και εφοσον κανονιστει το event, θα ειμαι παρων.

• 2 weeks later...

Eγω παντως το προηγουμενο Σαββατο επεσα πανω σε ενα event...

Ανεπισημο ηταν;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.