MasterCommander Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2012 Λοιπόν επειδή άκρη δεν πρόκειται να βγει στο δίπλα thread και χαλάμε τις καρδιές μας άδικα,όπως πρότεινε ο [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] μπορούμε να μαζευτούμε σε ένα internet cafe,να γνωριστούμε και να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις.Όποιος ενδιαφέρεται ας δηλώσει ενδιαφέρον εδώ σε πρώτη φάση και μετά κανονίζουμε χρόνο και τόπο.Το minimum θεωρώ είναι να παρευρεθεί ο alexopus6,επειδή για αυτόν ακούστηκαν τα περισσότερα,και οι [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] και [MENTION=20642]andreas_a[/MENTION] καθώς είναι ιδιαίτερα επίμονοι σε αυτά που υποστηρίζουν.Peace:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Αν γίνει ΣουΚου δεν με νοιάζει να πάρω το πλοίο και να έρθω απ'τα Χανιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 8, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 κανονίστε να έχει Live streaming αν το κάνετε μεταμεσονύκτια. Επίσης θέλω να δω να παίζει και ο BotAkis Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Οκτώβριος 8, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Κανονίστε το για 20 ή 27 πάντως, μήπως και το δω ζωντανά :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Οκτώβριος 8, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 επειδή τον εχω δει live τον alexopus θέλω μετα να βγάζει κάποιος φωτογραφίες αντιδράσεων να βλέπω φάτσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 8, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Θα βρειτε Internet cafe που να παιζει bf3 ικανοποιητικά ?interesting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Οκτώβριος 8, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Θα βρειτε Internet cafe που να παιζει bf3 ικανοποιητικά ?interestingΙσως μπορεί και να μας βοηθήσει περι αυτού και ο [MENTION=16004]dfk_7677[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Οκτώβριος 8, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Εγω λεω να βρουνε ενα νετ καφε κ να το μαθει ο [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] ενα τεταρτακι νωριτερα ωστε να μην προλαβει να cheatarei τον υπολογιστη που θα παιξει...:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 8, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 To area 58 διπλα απτο e-gate εχει gtx 560 στα πισια του παντως, δεν ξερω ομως τι cpu φορανε, αμα ειναι nehalem προτεινω να τους κλοκαρουμε στα 4ghz μαζικως Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 8, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 ^^ ΈΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !! Εγώ θα σας κουβαλώ τα άζωτα με το κανάτι :banging::banging::banging::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtrmsnpr Οκτώβριος 8, 2012 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Τώρα αυτό το ΣΚ,που θα είμαι Αθήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Οκτώβριος 9, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Κάνω μια λίστα με όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή,διορθώστε με αν έχω καταλάβει κάτι λάθος.[MENTION=172]papatsonis[/MENTION][MENTION=2162]GruntGR[/MENTION][MENTION=3673]hayabusa[/MENTION][MENTION=4676]tragikos[/MENTION][MENTION=9685]Jerry007[/MENTION][MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION][MENTION=14830]tazerom[/MENTION][MENTION=22691]Tsoureki[/MENTION][MENTION=22853]fOuThErEpErGR[/MENTION][MENTION=1347]jpavly[/MENTION][MENTION=24322]xtrmsnpr[/MENTION]Από ότι βλέπω οι περισσότεροι θέλουμε σαββατοκύριακο,οπότε πείτε και οι υπόλοιποι πότε μπορείτε για να αποφασίσουμε ημερομηνία.Μένει φυσικά να δούμε αν το area 58 που πρότεινε ο Γρηγόρης μας κάνει.Αν έχει κανείς άλλος να προτείνει net cafe στην Αθήνα που να σηκώνουν τα πισιά του bf3,για να το ψάξουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 9, 2012 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Αν γινει καπου που μπορω να ερθω ευκολα, θα περασω για ενα γεια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 9, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 [MENTION=7739]MasterCommander[/MENTION] Εγώ έβαλα like απλά επειδή μου άρεσε η λύση που πρότεινες, δεν έχω καμία σχέση με BF κλπ οπότε με βγάζεις από τη λίστα των συμμετεχόντων Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Οκτώβριος 9, 2012 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 [MENTION=7739]MasterCommander[/MENTION] Το επόμενο Σ/Κ 20-21/10 εγώ είμαι μέσα...μεσημεράκι πιστεύω ότι θα βολεύει αρκετούς. Για ένα γεια , to know us better ρε παιδί μου..... και βεβαιως για να δω το [ame=http://www.youtube.com/watch?v=xIbElW0y6CI&feature=related]Tonight we dine in hell! - YouTube[/ame] :p:p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 9, 2012 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Αν και δε νομίζω ότι θα βγει τελικά κάτι, να πω ότι και εγώ βολεύομαι ΣΚ εντός Οκτώβρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 9, 2012 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Εμενα προσωπικα θα με βολευε κατι προς τα Χριστουγεννα που θα ανεβαινα σιγουρα καποιες μερες. Τωρα αν καταληξουμε σε μια ημερομηνια μεσα στον Οκτωμβρη θα κανω οτι μπορω για να ερθω. 28η ειμαι εκτος btw, εχω κανονισει Sent from my iPad using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 10, 2012 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Για ένα γειά ψηνομαι να περάσω κι εγώ.Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiFi Thief Οκτώβριος 10, 2012 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 αν δεν κανω λαθος, ο αλεξ εφαγε ban για "αναρμοστη συμπεριφορα" οποτε καλυτερα να μην συναντηθειτε σε ιντερνετ καφε αλλα σε καμια εκκλησια ή σε κανα αστυνομικο τμημα ωστε να αποδειξει ποσο καλο παιδι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 10, 2012 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 αν δεν κανω λαθος, ο αλεξ εφαγε ban για "αναρμοστη συμπεριφορα"οποτε καλυτερα να μην συναντηθειτε σε ιντερνετ καφε αλλα σε καμια εκκλησια ή σε κανα αστυνομικο τμημα ωστε να αποδειξει ποσο καλο παιδι ειναι Μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά, τα παιδιά προσπαθούν να λύσουν πολιτισμένα τις διαφορές τους με AEK971, M16A4, HK416, M249 κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.