Jump to content

The lab.gr bf3 internet cafe event!

MasterCommander

Recommended Posts

Λοιπόν επειδή άκρη δεν πρόκειται να βγει στο δίπλα thread και χαλάμε τις καρδιές μας άδικα,όπως πρότεινε ο [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] μπορούμε να μαζευτούμε σε ένα internet cafe,να γνωριστούμε και να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις.

Όποιος ενδιαφέρεται ας δηλώσει ενδιαφέρον εδώ σε πρώτη φάση και μετά κανονίζουμε χρόνο και τόπο.

Το minimum θεωρώ είναι να παρευρεθεί ο alexopus6,επειδή για αυτόν ακούστηκαν τα περισσότερα,και οι [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] και [MENTION=20642]andreas_a[/MENTION] καθώς είναι ιδιαίτερα επίμονοι σε αυτά που υποστηρίζουν.

Peace:magic:

Εγω λεω να βρουνε ενα νετ καφε κ να το μαθει ο [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] ενα τεταρτακι νωριτερα ωστε να μην προλαβει να cheatarei τον υπολογιστη που θα παιξει...:banging:

Κάνω μια λίστα με όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή,διορθώστε με αν έχω καταλάβει κάτι λάθος.

[MENTION=172]papatsonis[/MENTION]

[MENTION=2162]GruntGR[/MENTION]

[MENTION=3673]hayabusa[/MENTION]

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

[MENTION=9685]Jerry007[/MENTION]

[MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION]

[MENTION=14830]tazerom[/MENTION]

[MENTION=22691]Tsoureki[/MENTION]

[MENTION=22853]fOuThErEpErGR[/MENTION]

[MENTION=1347]jpavly[/MENTION]

[MENTION=24322]xtrmsnpr[/MENTION]

Από ότι βλέπω οι περισσότεροι θέλουμε σαββατοκύριακο,οπότε πείτε και οι υπόλοιποι πότε μπορείτε για να αποφασίσουμε ημερομηνία.

Μένει φυσικά να δούμε αν το area 58 που πρότεινε ο Γρηγόρης μας κάνει.

Αν έχει κανείς άλλος να προτείνει net cafe στην Αθήνα που να σηκώνουν τα πισιά του bf3,για να το ψάξουμε.

[MENTION=7739]MasterCommander[/MENTION]

Το επόμενο Σ/Κ 20-21/10 εγώ είμαι μέσα...μεσημεράκι πιστεύω ότι θα βολεύει αρκετούς.

Για ένα γεια , to know us better ρε παιδί μου.....:dirol: και βεβαιως για να δω το

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xIbElW0y6CI&feature=related]Tonight we dine in hell! - YouTube[/ame]

:p:p:p:p

Εμενα προσωπικα θα με βολευε κατι προς τα Χριστουγεννα που θα ανεβαινα σιγουρα καποιες μερες. Τωρα αν καταληξουμε σε μια ημερομηνια μεσα στον Οκτωμβρη θα κανω οτι μπορω για να ερθω. 28η ειμαι εκτος btw, εχω κανονισει :hehe:

Sent from my iPad using Tapatalk HD

αν δεν κανω λαθος, ο αλεξ εφαγε ban για "αναρμοστη συμπεριφορα"

οποτε καλυτερα να μην συναντηθειτε σε ιντερνετ καφε αλλα σε καμια εκκλησια ή σε κανα αστυνομικο τμημα ωστε να αποδειξει ποσο καλο παιδι ειναι :p

αν δεν κανω λαθος, ο αλεξ εφαγε ban για "αναρμοστη συμπεριφορα"

οποτε καλυτερα να μην συναντηθειτε σε ιντερνετ καφε αλλα σε καμια εκκλησια ή σε κανα αστυνομικο τμημα ωστε να αποδειξει ποσο καλο παιδι ειναι :p

Μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά, τα παιδιά προσπαθούν να λύσουν πολιτισμένα τις διαφορές τους με AEK971, M16A4, HK416, M249 κλπ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.