hayabusa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2012 Επειδή η Wind είναι καιρός να την κάνει σιγα-σιγα από το σταθερό του σπιτιού, βρισκόμαστε σε αναζήτηση νέου παρόχου. Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι σε προσιτή τιμή να έχω ιντερνετ εως 24Mbps και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά. Κλήσεις προς κινητά ή διεθνείς προορισμούς δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Ο ΟΤΕ απορρίπτεται δυστυχώς γιατί ειναι ακριβούτσικος. Παρακάτω λοιπόν. Είμαι μεταξύ HOL και Cyta. Έχετε κάποια εμπειρία από αυτές ή ενδεχομένως κάποια άλλη λύση να προτείνετε ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Οκτώβριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Σκεψου και την forthnet.Εχω στο σπιτι το πακετο με τα απεριοριστα αστικα/υπεραστικα και 24αρι ιντερνετ και μου βγαινει 25 το μηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 8, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 δεν ξέρω. έχω ακούσει τα απολύτως χειρότερα για τη 4νετ. Eπίσης θα προτιμηθεί κάποια εταιρεία της οποίας η προσφορά δεν ειναι για μόνο 12 μήνες (aka θα ανέβει 50% μετά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 8, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 το aka δεν ισχυει και το ξερεις ..Περαν αυτου το συνηθες ειναι να εχεις 12μηνο συμβολαιο και οχι πολυετες.Οχι οτι καιγομαι για τη φορθνετ ..τα κουκια μετραω και εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 8, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Η Vodafone δίνει κάποιο πακέτο σε τιμή "Χ" για πάντα. Προϋποθέτει βέβαια να εισαι και συνδρομητής σε κάποιο πακέτο κινητής αλλά τεσπα. Γνώμες για τις εταιρείες που ανέφερα παραπάνω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 8, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Για την ΧΟΛ δεν έχω ακούσει τα καλύτερα...Εγώ είχα "tellas" και τώρα πλέον Cyta....Πλήρως ευχαριστημένος..πολύ καλο σήμα χωρίς διακοπές..Είναι ανάλογα βεβαια πάντα ποσο μακριά από το κεντρικό κουτί είσαι και τι γραμμές σηκώνει η περιοχή σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Οκτώβριος 8, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Απο αυτα που εχω ακουσει και εχω δει ολες οι εταιρειες κινουνται στα ιδια επιπεδα(παροχες,εξυπηρετηση).Δες τι σε βολευει καλυτερα στην περιοχη που βρισκεσαι(στα ποσα Mbit θα παιζει η καθε εταιρεια).Τελος νομιζω οτι ισχυει ακομα οτι η CYTA εχει voip τηλεφωνο και δεν ειναι καλη η ποιοτητα κλησης.(μην σε παρω στο λαιμο μου κιολας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 8, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 οντως, το τσέκαρα και η CYTA δινει VoIP, κάτι που ομολογώ πως δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα θετικό. Επομενως το δίλημμα πλέον ειναι HOL ή 4νετ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 8, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 on double play 24 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 8, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 αξίζουν αυτοί ρε συ ; ή θα τραβάμε τα μαλλιά μας πάλι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Οκτώβριος 8, 2012 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 για HOL δεν μπορώ να μιλήσω δεν είχα ποτέ μου. Cyta είναι φθηνή και αξιόπιστη απλά σπάει @#$# με τα κ@λο router της που τα έχει κλειστά και το VOIP. Forthnet σε σχέση με Wind που είχα είναι η μέρα με την νύχτα.. και το εννοώ.. με την Wind δεν μπορούσα να δώ ούτε streaming... οπότε καλά κάνεις που φεύγεις. Επέλεξε φ4 απο μένα μιας και προσωπικά έχω μείνει ευχαριστημένος απο την ποιότητα της σύνδεσης που προσφέρει σε σχέση με όλες τις άλλες που είχα (εξαίρεση η OTEnet), αλλά και με cyta θα είσαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 8, 2012 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 αξίζουν αυτοί ρε συ ; ή θα τραβάμε τα μαλλιά μας πάλι ;εγώ στο σπίτι 2 χρόνια μια χαρά παίζουν και οπότε χρειάστηκα τεχνική εξυπηρέτηση ήταν οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 8, 2012 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Για HOL μπορω να σου πω τα καλυτερα και απο ποιοτητα υπηρεσιων και τεχνικης υποστηριξης.Σιγουρα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη αλλα στη περιοχη μου τουλαχιστον ειναι σουπερ.Για on 2 φιλους ειχα, δεν εμειναν ευχαριστημενοι.cyta το κακο της ειναι το ρουτερ και το voip.forthnet πολυ μετρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 8, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 γτ ρε Ζαννη , ποσο σου δινει ο ΟΤΕ δλδ παραπανω απο τις αλλες εταιριες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 8, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 κοιτα, η Vodafone (με δεδομένο ότι παίρνουμε και την έκπτωση λογω ενός συμβολαίου κινητής που ήδη υπάρχει) βγαίνει στα 23€. O OTE στο αντίστοιχο πρόγραμμα βγαίνει 10-15€ παραπάνω (δεν κοιταξα αν συμπεριλαμβάνεται το πάγιο ή αν ειναι έξτρα, αλλά ας υποθέσουμε ότι ειναι κι αυτό μέσα στην τιμή). Σίγουρα η διαφορα δεν είναι πολύ μεγάλη, και ξέρω και τι ποιότητα υπηρσιών προσφέρει ο ΟΤΕ αλλά από τη στιγμή που άλλος τα πληρώνει δεν μπορούν να γίνουν και πολλά. Μάλλον προς HOL το βλέπω το πράγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 8, 2012 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Kαι γω εχω 4νετ εδω και 6-7 χρονια απ οταν πρωτοεβαλα την 384 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Απλα παιζει απο περιοχη σε περιοχη και δεν μπορω να βαλω το χερι μου στη φωτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 8, 2012 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 τα ίδια για την φορθνετ και από εμένα...έχω ADSL από το 2004 έως το 2010 οπότε και πήγα στο double play. 100% ευχαριστημένος από ποιότητα/ταχύτητα υπηρεσίας (μιλάμε για το Άργος φυσικά και απόσταση από το LAM αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 200μέτρα). πρόσφατα έβαλα και το κουπόνι από τα παραπολιτικά και είμαι στα 19,90 το μήνα 24άρα και απεριόριστα σταθερά. Όσον αφορά το τι γίνεται μετά το χρόνο, μην σε προβληματίζει. Όπως έχω γράψει και σε παλαιότερο θέμα, στους 11 μήνες, θα τους πάρεις τηλέφωνο, θα τους πεις τις τρέχουσες προσφορές του ανταγωνισμού και για να μην σε χάσουν, θα σου κάνουν νέο ετήσιο συμβόλαιο με την τρέχουσα προσφορά τους.Από μένα, εάν βρεις κάποιον στην περιοχή σου να σου πει τι παίζει με την 4νετ, τότε βάλε άφοβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 8, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 [MENTION=9387]victor[/MENTION] [MENTION=9381]papajim[/MENTION] Καμια ιδέα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 8, 2012 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Εγω ειχα κανει αιτηση για HOL αρχες του χρονουν που εβγαινε το φουλ πακετο με κινητα και σταθερα εξωτερικου καπου 32-35€ και με πηραν απο 4νετ και μου το εδωσαν με 29,90€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 8, 2012 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Χρόνια τώρα έχουμε Forthnet. Μία ή δύο φορές έχει υπάρξει πρόβλημα. Κατά τα άλλα, ειδικά τον τελευταίο καιρό δεν έχω κανένα θέμα. Ούτε από ταχύτητες κατεβάσματος ούτε από streamάρισμα. Άνετα βλέπεις 1080p videos.Γνωστός μου, πάλι στο Μοσχάτο, είχε θέματα με την On παλιότερα (τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει). Ο papajim είχε μεγάλα προβλήματα με την Tellas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.