Jump to content

ΗΡΘΕ Ο 3.4 NORTHWOOD

jdrogas

Recommended Posts

Μετα απο μερικες αλλαγουλες στο w/c σταθερα ειμαι 3.950 με 1.65 απο bios και πραγματικο 1.63.Καλυτερες θερμοκρασιες idle 43 full load 50.Τωρα τρεχει συνεχως συμπιεση αρχειων μαζι με folding μπας και ψηθει.

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [20-08-2004 13:54]

δεν δεχεται το ρευμα απλα...,πρεπει να βρεις μεχρι ποσο ρευμα δεχεται..1.65-1.675..μεχρι εκει

Τελικα δεν πρεπει το 1.70-1.72-1.75 να το δεχεται.Δεν μου δινει τιποτα παραπανω σε mhz οσο κι αν του δωσω.Τι πιστευεις να μου δωσει ακομα αν ψηθει καλα?

τι να σου πω..το ψησιμο ποτε δεν με βοηθησε...

o seankon που ειχε δοκιμασει σε Αμδ πηρε ψηχουλα...

Τεσπα αν σου κατσει το ψησιμο δεν νοιζω να σου δωσει πανω απο 50 mhz

μιλαω παντα για 2πλο πριμε 95 full stable συστημα και οχι για ποστς η μου παιζει το "ταδε" παιχνιδι και ειναι σταθερο..

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 01:09]

τι να σου πω..το ψησιμο ποτε δεν με βοηθησε...

o seankon που ειχε δοκιμασει σε Αμδ πηρε ψηχουλα...

Τεσπα αν σου κατσει το ψησιμο δεν νοιζω να σου δωσει πανω απο 50 mhz

μιλαω παντα για 2πλο πριμε 95 full stable συστημα και οχι για ποστς η μου παιζει το "ταδε" παιχνιδι και ειναι σταθερο..

Kι εμενα ετσι μου φαινεται οτι ειναι λιγακι μυθος το ψησιμο.Σρους τελευταιους 3 επεξεργαστες δεν μου εδωσε το ψησιμο κατι.Θα δειξει.

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 01:37]

’ντε να το σταθεροποιήσεις στα 4 να τελιώνεις.... με 1.675 1.65 πραγματικό παίζει?

Σημερα μου κανε κατι σκηνικα ο σκληρος και περασα απο πανω windows εδωσα και τις μνημες μου και πηρα μια δανεικη την εβαλα 5/4 και λεω ασ δοκιμασω παλι να δω τι γινεται.Μουδουλεψε με 1.70 στα 4.02ghz για καμια ωρα με folding και συμπιεση μετα μου εκανε μια επανεκκινηση και δεν ξαναδουλεψε ποτε εκει παλι ξανα πισω στα 3.95.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.