spyrosanag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2012 Έχω τον 3570k και cooler το HYPER 212 ΕVO.Έτρεχα το Interburntest καθώς και το prime και τα 2 έβγαλαν θερμοκρασίες αρκετά υψηλές δεδομένου πως το cpu είναι στα stock.Έχω ψάξει και σε αλλα forum και βλέπω πως με το ίδιο cooler και cpu άλλοι έχουν πολύ καλύτερες θερμοκρασίες.Δεν είναι πιστεύω πρόβλημα thermal paste αφού το έβαλα δεύτερη φορα με τον τρόπο της "σταγόνας" στην μέση και τον διασκορπισμό με το cooler.Το κουτί είναι το HAF 922 αρκετά ευρύχωρο με πολύ καλο airflow και cable management.Έχει 3 fans.ένα στα πλαγια ένα κάτω μπροστά και ένα πάνω το οποιο βγάζει αέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Οκτώβριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Καλησπέρα. Για να δείς πόστς/απόψεις καλό θα ήταν να αναφέρεις:Τις θερμοκρασίες idle - load Που παίρνεις μετά από wprime/prime/intelbtest etc (δέν αναφέρεις τίποτα)Με ποιό πρόγραμμα τσεκάρεις θερμοκρασίεςΈνα screenshot από cpu-z σε idle και load (ίσως να υπάρχει θέμα τάσης...και θα φανεί από την τιμή που έχεις.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyrosanag Οκτώβριος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Έχω βάλει μια εικόνα που δείχνει τα temps σε load και το πρόγραμμα που χρησιμοποίησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyrosanag Οκτώβριος 7, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 ImageShack Album - 2 imagesImageShack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.