ok1gr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2004 Για σας. Θα ήθελα να μου πείτε σε τη σειρά και τί ύψος θα βάλω τα ακόλουθα υλικά για wc:1.αντλία(πλυντηρίου)2.tank3.waterblock για cpu4. waterblock για chipset5.radiator(ψυγείοΑν παραλήψουμε για το chipset αλλάζει η σειρά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Αύγουστος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 αποψη μου....1.αντλια-tank2.ψυγειο3.cpu4.chipset1........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Αύγουστος 20, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Η δική μου μετά απο πολλές δοκιμές,ΔΟΧΕΙΟΑΝΤΛΙΑΨΥΓΕΙΟCPU BLOCKGPU BLOCKΔΟΧΕΙΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Αύγουστος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 Εγω πιστεύω:1 αντλία(πλυντηρίου)2 waterblock για cpu3 waterblock για chipset4 radiator(ψυγείο5 tankκαι πάλι απ την αρχήΒασικα και γώ ετσι τα βαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 11, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 χωρις να εχω πειρα μου φαινεται οτι η συνδεσμολογια του ταραμα ειναι η καλυτερη μιας και οταν ζεσταινεται η αντλια και ζεσταινει και το νερο θα περναει απο το ψυγειο πρωτα και θα πεφτει λιγο παραπανω η θερμοκρασια του νερου στο μπλοκ απο οτι αν πηγαινε κατευθειαν απο την αντλια στο μπλοκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Σεπτέμβριος 11, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από ok1gr Για σας. Θα ήθελα να μου πείτε σε τη σειρά και τί ύψος θα βάλω τα ακόλουθα υλικά για wc: Για τη σειρα,καλυτερα αντλια>ψυγειο>cpu επειδη η αντλια ειναι πλυντηριου και ζεσταινεται αρκετα,οσο για το υψος......τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.