Jump to content

Πρόβλημα με αναπαραγωγή ήχου σε windows

tzeni91

Recommended Posts

Γεια σας, εδω και κατι μέρες έχω ενα προβλημα με την αναπαραγωγή ήχου..ξαφνικά σταμάτησε να παράγεται ήχος θυμάμαι μόνο ότι εκείνη την στιγμή προσπαθούσα να απεγκαταστήσω το powerdirector(χωρις να τα καταφέρω)..τεσπα..ο ήχος απο κει την στιγμη κάτι έπαθε ακούγεται ήχος μόνο όταν ανοίγω το skype(o ήχος εκκίνησης) και εκείνη την στιγμή επανέρχεται ο ήχος σε όλο το σύστημα αλλά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα και επίσης έχω ήχο όταν βάζω τα διπλά ακουστικά μόνο όταν αλλάζω ένταση για ενα δυο δευτερόλεπτα..έχω κοιτάξει τους drivers όλα οκ..απο ακουστικά έχω κανονικό ήχο..δεν ξέρω τι έχω κάνει..μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..(έχω windows 7)

Καλησπέρα tzeni και καλωσήρθες στο μεγάλο Εργαστήρι.

Καταρχήν, πρίν το βασικό θέμα/πρόβλημα που έχεις αναφέρεις ότι προσπάθησες να απεγκαταστήσεις το Powerdirector αλλά δέν μπορούσες. Τί εννοείς ακριβώς ? Δέν γνώριζες τον ακριβή τρόπο να το κάνεις ή προσπάθησες και είδες κάποιο μύνημα σφάλματος ?

Στο θέμα μας τώρα. Θα έγραφα ότι έγραψε ο tifozi στα γρήγορα αλλά..... Δέν σημειώνεις άν αναφέρεσαι σε LAPTOP ή όχι στα οποία καμιά φορά πολλά προγράμματα για να αναπαράγουν ήχο θέλουν τα ακουστικά στην υποδοχή (πράσινο) του λάπτοπ. Ένα παράδειγμα είναι το facebook video call.

Αρχικά βγάλε τα ακουστικά, κλείσε οτιδήποτε έχει σχέση με windows live messenger και skype και τσέκαρε τις ρυθμίσεις ήχου.

Έναρξη - Πίνακας ελέγχου - Ήχος -> Στο παραθυράκι που βγαίνει, στην καρτέλα Αναπαραγωγή, θα πρέπει τα ηχεία να έχουν ένα πράσινο τίκ. Άν όχι, κάνεις δεξί κλίκ και επιλέγεις το "Ορισμός ώς προεπιλεγμένης συσκευής". Το αντίστοιχο θα κάνεις για τα ακουστικά, επιλέγοντας (άν δέν το έχει ήδη) το "Ορισμός ώς προεπιλεγμένης συσκευής επικοινωνίας".

Μετά θα πάς στην καρτέλα Επικοινωνία και θα επιλέξεις την τελευταία επιλογεί για να "μήν κάνει τίποτα" όσον αφορά το ανεβοκατέβασμα της έντασης. Τσέκαρε φωτογραφία.

Αφού κάνεις/τσεκάρεις τα παραπάνω, τσέκαρε ότι η ένταση στα ηχεία και τα σχετικά είναι εντάξει, και δοκίμασε αρχικά άν έχεις ήχο στα:

- windows media player Και όποιο άλλο media player έχεις.

- internet (youtube videos π.χ).

Εφόσον λειτουργούν αυτά προχωράμε.

δοκιμασε να βαλεις ξανα τα drivers για τον ηχο αν δεν το εχεις κανει ηδη.

δοκιμασε με το CCleaner ή το Revo Uninstaller Pro οπως λενε και τα παιδια εδω (Unable to uninstall Power Director) για να απεγκαταστησεις το powerdirector.

Το έκανα με το πρόγραμμα που λες αλλα όταν πάω να εγκαταστήσω μια πιο νέα εκδοση του ίδιου προγράμματος μου εμφανίζει ενα μνμ που λέει ότι υπάρχει κάπου ακόμα ένα αρχείο απο την παλιά έκδοση και δεν μπορώ να το βρώ..τεσπα..δεν με απασχολεί κ πολύ αυτό και όσο για τους drivers τους απεγκατέστησα και τους εγκατέστησα πάλι..χωρίς καμία αλλαγή..απλά λέω μήπως έχω αλλάξει καμία ρύθμιση η έχω σβήσει κανένα άλλο αρχείο..δεν ξέρωω :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.