Dolly Σεπτέμβριος 8, 2004 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman [Χθες, στις 01:48] Aν είναι να χρησιμοποιήσεις κάτω απο 3 κομπρέσορες μην το κάνεις καθόλου...Είναι φλωριά. ΛΟΛ πολυ καλο :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 βρισκο λιγο δυσκολια στο να βρω τις ιδανικες πιεσεις για το συστημα.....προσθετω λιγο φρεον παγωνει η επιστροφη,βγαζω λιγο,η χαμηλη ξεπαγωνει ,εχω πιο χαμηλες θερμοκρασιες αλλα μετα απο αρκετη ωρα το μοτερ ζεστενεται πολυ και μαλλον κοβει το θερμικο του (οπως χτες το βραδι που ενω το ειχα αφησει να δουλευει στους -27 ηρθα και το βρηκα +9c και λεω παει καηκε...)υπαρχουν καποιες στανταρ πιεσεις η να συνεχησω πειραματικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Σεπτέμβριος 8, 2004 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 εισαι τρελαρας αλλα καλος τρελαρας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Σεπτέμβριος 8, 2004 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Οταν η επιστροφη στον κομπρεσσορα ειναι παγωμενη μεχρι και 2-3 ιντσες πριν τον κομπρεσσορα τοτε εισαι οκ. Αυτο εμπειρικα. Πιο σωστα πρεπειι η χαμηλη να ειναι κοντα στο 0 η και πιο κατω αλλα προσεχε...μην το δοκιμασεις χωρις load γιατι θα ανεβει η πιεση αν βαλεις load στο συστημα. και γω τωρα τα μαθαινω, μην νομιζεις, αλλα οι πιεσεις με προβληματισαν και μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 να το λοιπον αν και χρειαζεται αρκετη δουλεια ακομα τεχνικη αλλα και αισθητικη.βιαστηκα να το βαλω πανω και ετσι εκανα τις λαμακιες μου.π.χ εθαψα τον σενσορα της nf7 και τωρα δειχνει οτι θελει....2ον δεν εβαλα πανω στο μπλοκ ενα σενσορα για να βλεπω θερμοκρασιες της προκοπης....τελος παντων ακομα στην αρχη ειμαστε στο δευτερο προτζεκτ θα γινουν σωστα περαν αυτου καταλαβα (λες και δεν το ξερα) οτι ο mobile μου ειναι μπανανα και τα 3 giga θα μεινουν ονειρο.....κλαψ Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 16, 2004 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 ωραιο το εκανες... well done! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Σεπτέμβριος 16, 2004 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Μπράβο ρε Κώστα πολύ καλό !! Για πες και temps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 16, 2004 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 αν σε στεναχωρεί πολύ η μπανάνα να σε ξεφορτώσω αδερφέ?το πακετακι όλο βασικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Σεπτέμβριος 17, 2004 Author #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Kωστη εδω ειμαι idle στα 2750 Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Σεπτέμβριος 17, 2004 Author #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 επρεπε ομως να αλλαξω εβαπορα και δοχειο (πιο μικρο)για να φτασω εκει.ιδου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Σεπτέμβριος 17, 2004 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Μάλιστα !! Μου δίνεις ιδέες τώρα !! Αντε και παραπάνω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 18, 2004 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 πολυ καλο θα ελεγα. αλλα εχω μια ερωτηση. ηθελες να δεις 3 γιγα σταθερα η απλα να βγαζη bench? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Σεπτέμβριος 19, 2004 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Τι block χρησιμοποιεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 19, 2004 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Κωστα Αψογος .Τα συγχαρητηρια μου .... Σας κόλλησε για τα καλά ο αφαντος την μούρλα του Μπράβο πάντως ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 19, 2004 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 :OT: Βρε Μιχαλη σβησε κανα πμ να μπορεσουμε να στειλουμε...:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 block by eleven τι αλλο?μιχαλη thanx...δεν στελνεις και κανα evap να δουμε και το dirct die xexe Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 23, 2004 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Παιδιά , το προτζεκτ του ice τι διαφορά έχει απο αυτό το πρότζεκτ?αυτο αν κατάλαβα καλά εχει 2 σπιράλ και το ζεστό σπιραλ ψύχεται με νερό σωστά?το παγωμένο σπιράλ που πάει ομως? καταλήγει στον επεξεργαστή?εχει δοκιμάσει κανένας ψύξη με νερό παγωμένο γύρω στους +4 με +6 βαθμούς ?δεν εχει καλά αποτελεέσματα?σορυ για την ασχετοσύνη απλά αυτή η κατασκευή μου φάνηκε μανιτζεβελή και λέω να κάνω και γώ κατιαπο κάτω απο το σπιτι μου εχω κολητό που φτιάχνει ψυγεία , air condition , ολη μέρα με τις μπουκάλες ΄στο χέρι είναι και ολη μέρα μοτέρ ξηλώνει , δεν μπορεί να μην με καβατζώσει με κάτι ...ομως βασική αρχή είναι να καταλάβω τη μέθοδο λειτουργιαςμπραβο παιδια πολυ καλή δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.