Jump to content

waterchiller....σκετο :)))

whitewolf

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

βρισκο λιγο δυσκολια στο να βρω τις ιδανικες πιεσεις για το συστημα.....προσθετω λιγο φρεον παγωνει η επιστροφη,βγαζω λιγο,η χαμηλη ξεπαγωνει ,εχω πιο χαμηλες θερμοκρασιες αλλα μετα απο αρκετη ωρα το μοτερ ζεστενεται πολυ και μαλλον κοβει το θερμικο του (οπως χτες το βραδι που ενω το ειχα αφησει να δουλευει στους -27 ηρθα και το βρηκα +9c και λεω παει καηκε...)υπαρχουν καποιες στανταρ πιεσεις η να συνεχησω πειραματικα?

Οταν η επιστροφη στον κομπρεσσορα ειναι παγωμενη μεχρι και 2-3 ιντσες πριν τον κομπρεσσορα τοτε εισαι οκ. Αυτο εμπειρικα. Πιο σωστα πρεπειι η χαμηλη να ειναι κοντα στο 0 η και πιο κατω αλλα προσεχε...μην το δοκιμασεις χωρις load γιατι θα ανεβει η πιεση αν βαλεις load στο συστημα. και γω τωρα τα μαθαινω, μην νομιζεις, αλλα οι πιεσεις με προβληματισαν και μενα.

να το λοιπον αν και χρειαζεται αρκετη δουλεια ακομα τεχνικη αλλα και αισθητικη.βιαστηκα να το βαλω πανω και ετσι εκανα τις λαμακιες μου.π.χ εθαψα τον σενσορα της nf7 και τωρα δειχνει οτι θελει....2ον δεν εβαλα πανω στο μπλοκ ενα σενσορα για να βλεπω θερμοκρασιες της προκοπης....τελος παντων ακομα στην αρχη ειμαστε στο δευτερο προτζεκτ θα γινουν σωστα περαν αυτου καταλαβα (λες και δεν το ξερα) οτι ο mobile μου ειναι μπανανα:tomato: και τα 3 giga θα μεινουν ονειρο.....κλαψ:TD:

post-650-1416071232,6682_thumb.jpg

Παιδιά , το προτζεκτ του ice τι διαφορά έχει απο αυτό το πρότζεκτ?

αυτο αν κατάλαβα καλά εχει 2 σπιράλ και το ζεστό σπιραλ ψύχεται με νερό σωστά?

το παγωμένο σπιράλ που πάει ομως? καταλήγει στον επεξεργαστή?

εχει δοκιμάσει κανένας ψύξη με νερό παγωμένο γύρω στους +4 με +6 βαθμούς ?

δεν εχει καλά αποτελεέσματα?

σορυ για την ασχετοσύνη απλά αυτή η κατασκευή μου φάνηκε μανιτζεβελή και λέω να κάνω και γώ κατι

απο κάτω απο το σπιτι μου εχω κολητό που φτιάχνει ψυγεία , air condition , ολη μέρα με τις μπουκάλες ΄στο χέρι είναι και ολη μέρα μοτέρ ξηλώνει , δεν μπορεί να μην με καβατζώσει με κάτι ...

ομως βασική αρχή είναι να καταλάβω τη μέθοδο λειτουργιας

μπραβο παιδια πολυ καλή δουλεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.