Jump to content



waterchiller....σκετο :)))


whitewolf

Recommended Posts

ειχα μια ιδεα χτες (προφανως θα το εχουν σκεφτει και αλλοι πριν απο μενα) ,δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αλλα και αν προσφερει το κατι παραπανω απο ενα απλο με αεροψυκτο condeser.

sorry για την προχειροτητα του σχεδιου αλλα ειμαι απο φορματ .....:D

post-650-1416071167,2474_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

whitewolf απο την στιγμή που θα βάλεις το compresser δεν χρειάζεσαι το ψυγείο του watercooling.Απλά με το coompresser θα παγώνεις το tank απο το οποίο θα παίρνει το νερό η αντλία σου.προσθέτεις παραφλού μέσα στο tank για να είσαι σίγουρος οτι δεν θα σου παγώσει το νερό και μονώνεις καλά το μπλόκ σου και τους σωλήνες και είσαι μια χαρά!!

Link to comment
Share on other sites

μια και τα μαγαζια με ψυκτικα ειναι κλειστα λογω διακοπων,πηγα σημερα και πηρα κατι σωληνακια 1/4 και 1/6,και ενα σωληνοκοφτη.θελω ακομα φιλτρο ,βαλβιδες και τριχοειδη σωληνα,αλλα πρεπει να κατεβω νομιζω στην Πειραιως που ακριβως δεν ξερω ....παιζει καμια διευθηνση?Την αλλη βδομαδα θα παω να φτιαξω τα tank για το condenser και το evaporator.

θα ειναι απο wallmate και πολυεστερα.

Το condenser ειναι σπηρες απο 2 μετρα 1/6 και το evaporator απο 2 μετρα 1/4..

Link to comment
Share on other sites

αρχισα σημερα μονταρισμα και ειμαι σχεδον ετοιμος....μονο κατι δεν μου καθεται

πηρα φιλτρο με βαλβιδακι επανω και το τσουτσουνακι του ειναι πιο μεσα συνεπως οταν βιδονω την κοκκινη κασα το λαστιχο της δεν το πιεζει να ανοιξει...ειναι σωστο αυτο?να το αλλαξω με ενα αλλο η θα κανω λαμακια?

α! και κατι αλλο οταν δοκιμαστικα αναβω το μοτερ με κλειστο το κυκλωμα και αερα μεσα βεβαια.....ζεματαει και αν τον σβησω και τον ξανααναψω δεν παιρνει προφανως εχει καποια προστασια?

Link to comment
Share on other sites

το evap παγωνει μεχρι κατω παρολο που το νερο στο μπωλ της σπειρας-condeser παει να βρασει....εβαλα κατι παγακια μεσα και λιωσαν αμεσως,anyway θα μπει watercooling για αυτη την δουλεια.

post-650-1416071180,8719_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

δυστηχως unseen εγω δεν βλεπω κινηση και ενδιαφερον οπως εξω...ακομα ασχολουνται με ψυκτρακια που κοστιζουν πανω απο 70-80 ευρω και χωρις fan...!!! οταν με 150 φτιαχνεις phase change.;) ....anyway ακομα ειμαι στο μαζεμα,πρεπει να βρω δυο δοχεια για το evap και το condeser.Μαλλον θα τα φτιαξω οπως θελω απο dow και πολυεστερα,θα ξερω αυριο.

α! εχω να φτιαξω και το κουτι που θα μπει ολο μεσα, μαλλον απο mdf.

post-650-1416071187,3759_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.