babis91 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2012 Χαιρετώ!Ένας φίλος θέλει να κάνει upgrade σε μητρική-cpu-ram και ψαχνόμαστε για κάτι φθηνό (έως 200€) που να αντέξει στο χρόνο.Σκεφτείτε πως φεύγει από AMD s939 λόγω του ότι μας άφησε χρόνους η μητρική.Άρα κρατάμε από το παλιό σύστημα SATA δίσκο-case-τροφοδοτικό Chieftec GPS-400AA-101A-κάρτα γραφικών.Έχω βρει τα ακόλουθα και θέλω την γνώμη σας, ειδικά για την μητρική!CPU: CORE I3-3220RAM: KINGSTON KVR1333D3N9/4G DDR3 4GB PC10666 1333MHZMotherboard: ASUS P8H61-M LX3 PLUS R2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Οκτώβριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 να εισαι διπλα του και να φροντισεις να καθεται... Θα ειναι δυνατο το σοκ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Οκτώβριος 7, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Χαιρετώ!Ένας φίλος θέλει να κάνει upgrade σε μητρική-cpu-ram και ψαχνόμαστε για κάτι φθηνό (έως 200€) που να αντέξει στο χρόνο.ενναλακτικά θα μπορούσες να δεις και τα trinity apu's της amdapu(cpu+gpu) = AMD A8 5600K 3.6GHZ BLACK EDITION BOX - - CPU - E-SHOP.GRmo/bo = ASROCK FM2A55M-DGS - - E-SHOP.GRram λίγο πολύ τα ίδια 4gb είναι υπερακετά και ικανοποιητικά....δεδομένου ότι η υπάρχουσα gpu έχει τα χρόνια της..ίσως να μην αξίζει να την καναβάλεις στο σύστημα....υγ. για να καταλάβεις τί εννοώ δες ASROCK FM2A55M-DGS - - E-SHOP.GR(βέβαι είναι η a10 apu και όχι a8 αλλά μπορείς να δεις πως η απόδοσή τους είναι αρκετά υψηλότερη από την intel ειδικά στο gpu μέρος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Οκτώβριος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 και εγω σε trinity θα πηγαινα αν δεν επερνα κατι μετεχειρο σε αυτα τα λεφτα.@shattered memories βεβαια θα εβαζα τον α10 5800 για τα 20-30 ευρω διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Οκτώβριος 7, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 χαλαρά και εγώ σε α10...αλλά όταν το budget είναι αυστηρά στα 200 κοιτάω να βγάλω πρόταση στο budget...αν παίζει να ανέβει το budget καρφί για a10-5800k Link to comment Share on other sites More sharing options...
babis91 Οκτώβριος 7, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Με προβληματίσατε τώρα με AMD! Αυτή την AsRock όμως ήθελα να την αποφύγω. Βλέπετε δεν είμαι ευχαριστημένος από την δικιά μου....Και δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές σε αυτή την τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Οκτώβριος 7, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Με προβληματίσατε τώρα με AMD! Αυτή την AsRock όμως ήθελα να την αποφύγω. Βλέπετε δεν είμαι ευχαριστημένος από την δικιά μου....Και δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές σε αυτή την τιμή.δυστυχώς fm1 και fm2 είναι incopatible και ακόμη δεν έχουν έρθει στην ελλάδα αρκετά moboύπαρχει ένα gigabyte στο πλαίσιο αλλά είναι στα 100 +ram θα ξεφύγεις στην τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Οκτώβριος 7, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 εχει βελτιωθει η asrock απο την εποχη του G31 παντως...:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 7, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 oπου και να πας παντως ..προσεξε λιγο τις μητρικες .2013 κοντευει και Α55(απο αμδ) και Η61(απο ιντελ) δε λεω ..καλες ,φτηνες αλλα χωρις sata3 και usb3.Δε ξερω κατα ποσο αξιζει να μη δωσεις 10-15Επαραπανω για μια Η67..(αν πας σε ιντελ).Τιμες α75 φμ2 ..θα ηθελα να δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.