budhas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2012 Καλησπέρα , ψάχνω ένα πρόγραμμα για τον πλήρη υπολογισμό κοινοχρήστων της πολυκατοικίας μου.Έχω ψάξει και δυστηχώς μόνο με συνδρομή έχω βρεί.Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα ?:crazy_pilot:Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Οκτώβριος 14, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 Λοιπον , καποιος χρηστης μου προτεινε ενα δωρεαν προγραμμα που καποτε το εδινε το περιοδικο RAM. Εγω το δοκιμασα αλλα δεν μου δουλευει οταν παω να βαλω δαπανες .Μου βγαζει προβλημα και μου κλεινει την εφαρμογη.Μπορειτε να το κατεβασετε δωρεαν απο εδω.https://rapidshare.com/files/1400106392/eKoinoxrhsta.rar(Σε εσας δουλευει κανονικα ?? Μηπως εγω δεν κανω κατι σωστα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
12gods Οκτώβριος 21, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Η καλύτερη λύση είναι μια αξιόπιστη εταιρία με ενα καλό πρόγραμμα υπολογισμού κοινοχρήστων. ΕΜείς στην πολυκατοικία μας εκδίδουμε τα κοινόχρηστα σε εταιρία που εχει το πρόγραμμα DAPANH και είμαστε ευχαριστημένοι.Ρίξε μια ματιά στο πελατολόγιο και βρες εναν κοντά στην περιοχή σουΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Οκτώβριος 21, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Δεν θελουμε να παμε σε εταιρια κοινοχρηστων αλλα θα τους παρω ενα τηλεφωνο να δω ποσα ζητανε και αυτοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Οκτώβριος 21, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Λοιπον , καποιος χρηστης μου προτεινε ενα δωρεαν προγραμμα που καποτε το εδινε το περιοδικο RAM. Εγω το δοκιμασα αλλα δεν μου δουλευει οταν παω να βαλω δαπανες .Μου βγαζει προβλημα και μου κλεινει την εφαρμογη.Μπορειτε να το κατεβασετε δωρεαν απο εδω.https://rapidshare.com/files/1400106392/eKoinoxrhsta.rar(Σε εσας δουλευει κανονικα ?? Μηπως εγω δεν κανω κατι σωστα...)Οχι ουτε και σε εμένα δουλεύει-βγάζει ενα μήνυμα run time error ... και κλεινει Με ενα γρήγορο ψάξιμο ειδα οτι αυτό ειναι ενα πρόβλημα Visual basic Το 2007 που το είχα δοκιμάσει δεν μου είχε βγάλει κάποιο πρόβλημα,πάντως επειδή τοτε με είχε καλύψει πλήρως(με βάλανε διαχειριστή στην πολυκατοικία) εαν μου ξανακαθίσει το λαχείο θα το αγοράσω για να ξεμπερδεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Οκτώβριος 21, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Απο που μπορεις να το αγορασεις?Και ποσο εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Οκτώβριος 21, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 Απο που μπορεις να το αγορασεις?Και ποσο εχει?ειναι της nextech δες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Οκτώβριος 21, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2012 του ματσ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
12gods Οκτώβριος 22, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Πολλές εταιρίες εκδίδουν κοινόχρηστα δωρεάν αν κάνεις κάποιο πρόγραμμα, πχ αγορά πετρελαιου. Σε ποια περιοχή είσαι budhas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Οκτώβριος 22, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Πετρελαιο φετος δυσκολα να βαλουμε , απλα ηθελα να βρω ενα προγραμμα να τα κανουμε πιο γρηγορα .(απο το χαρτι και το μολυβι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
juliankee Οκτώβριος 9, 2013 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Ενα πολυ καλο πρόγραμμα κοινοχρήστων μπορεις να βρεις από toktirio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Οκτώβριος 16, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Eυχαριστω πολυ για την απαντηση σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.