Jump to content

Gigabyte nf3-250...

kbilly13

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 06:07]

’ποψη για την dfi λίγο χλωμό να έχω, μιας και δεν έχω 64αρη.... τα δικά σου λόγια όμως σε προηγούμενη καταχώρηση ήταν "γιατί εγώ τουλάχιστον θα απαντώ και οπωσδήποτε θα σχολιάζω τα DFI χωρίς να τα πάρω."

Αν δεν σε καλύπτει η απάντηση που έδωσα, ότι αναφέρομαι σε όλους όσους φρόντισαν να "καεί" το thread, δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο.... είναι προφανές, αλλά λίστα δεν θα κάτσω να σου κάνω.

Στην τελική, πόσες φορές έχεις κάνει reported post σε κάτι που σε ενόχλησε? αν θυμάμαι καλά, καμία.

Ευχαριστώ για την προτροπή αλλά είσαι συνυπέυθυνος.

Εχω ήδη αναφέρει οτι είμαι συνυπεύθυνος και ζητώ συγγνώμη απο τον φίλο kbilly13, όσο για το DFI εννοώ οτι δεν θα το πάρω για προσωπική χρήση, αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα το πάρω για πελάτη (ασε που κι αυτό χλωμό το βλέπω όσο παρακολουθώ το ανάλογο threat).

Reported post? όχι βέβαια δεν έχω κάνει, θάπρεπε? δεν νομίζω, ίσως κάποια άλλη στιγμή για κάποιο άλλο λόγο.

Αφού είσαι όλο προτροπές για μένα να σου ανταποδώσω κι εγώ με μια προτροπή, το thelab δεν είναι πιά εκείνο που ήταν οταν είχε 100-200 μέλη, τώρα είναι 2000 μέλη και δεν είναι μια παρεούλα απο μερικούς ανθρώπους, αυτό είναι επιτυχία αλλά η επιτυχία φέρνει πάντα μαζί της και ευθύνες και βάρη που καμμιά φορά δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε, είναι γεγονός οτι πολλοί επηρεάζονται για τις αγορές τους απο εδώ και καλά κάνουν, άλλωστε ανέφερα ξανά οτι το προτείνω στους πελάτες μου που ενδιαφέρονται να ψάξουν. Καλά όλα αυτά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν γιαυτό, όμως πρέπει και εσύ (και όσοι ασχολούνται) να ξεφύγεις απο την νοοτροπία της παρέας αν θέλεις να κρατηθεί ψηλά αυτό το forum, τώρα έχεις να κάνεις με χιλιάδες ανθρώπους και είναι δύσκολο.

Τέλος επαναλαμβάνω οτι έχει εξαντληθεί το θέμα με μαγαζιά-πωλήσεις κλπ σε άλλο threat, πήγαινε και διάβασέ το και θα καταλάβεις, έχω άποψη και έχω και αποδείξεις και ότι άλλο θέλεις, έκανα μια πρόταση σε όλους όσους έχουμε σχέση με πωλήσεις και ασχολούμαστε επαγγελματικά "να το δηλώσουμε ξεκάθαρα" έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι με ποιούς μιλάνε, μόνο έτσι δεν θα έχουμε προβλήματα και θα προστατέψουμε και το επίπεδο του forum, μέχρι στιγμής δεν πήρε θέση κανείς, υπάρχει κανείς λόγος που δεν θέλουμε να δείξουμε ποιοί είμαστε? και τί κάνουμε?

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Παραδόξως συμφωνούμε , :)

Για την νοοτροπία της παρέας έχω κάποιες αμφιβολίες, μιας και σε τόσες χιλιάδες posts που έχω κάνει δεν νομίζω να απευθύνομαι μόνο στους λίγους που έχω γνωρίσει.... από την άλλη κανείς δεν είναι τέλειος και περιθώρια για βελτίωση υπάρχουν πάντα, θα το κρατήσω το κομμάτι αυτό προς εξέταση.

Όσο αφορά το θέμα με τα καταστήματα, και ποιος είναι ποιος, δεν γνωρίζω τους λόγους που δεν απάντησαν αυτοί που θα έπρεπε.... σαφώς και θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι με ορισμένους που το κάνουν σκόπιμα και σε διαβεβαιώ ότι σε αυτό το κομμάτι είμαστε απόλυτοι, τουλάχιστον σε ότι έχει πέσει στην αντίληψή μας, έχουμε φροντίσει να του κόψουμε την φόρα...

Αυτά από μένα.

kbilly13

δεν έχω ιδέα τι μνήμες είναι,

Kingston valueram KVR400X64C25/512

τα τσιπάκια KINGSTON D3208DL3T-5A 0435PT03

καταλαβαίνεις τίποτα εσύ?

τέλος πάντων, ο 64αρης ανεβαίνει ψηλά, δεν πάω όμως παραπάνω γιατί ενω σε idle οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές σε full load ανεβαίνει πολύ, όταν βάλω νεράκι θα δώ τα παραπάνω.

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 12:43]

Να κανω και γω τωρα την ερωτησουλα μου: kbilly, πως οριζεις το επιτυχες overclock; Σαν ουσια, αυξηση στις επιδοσεις, ή σαν αριθμους;

Γιατι εκατσα και ξαναδιαβασα ολο το thread απο την αρχη και ειδα σε τουλαχιστον 6 σημεια να ρωτας "Εχετε ξαναδει καλυτερο o/c απο τα 285 stable, 1/1 με 1Gb;" αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι εννοεις οταν λες καλυτερο... Καλυτερο σε νουμερα ή σε αποδοση;

Chosen, συγνώμη αλλά ξέρεις δεν είμαι και συνηθισμένος σε τέτοιες συχνότητες ΗΤΤ/dram, sorry που μου έκανε εντύπωση!

συγνώμη που ενθουσιάστηκα με το Motherboard - που το είδες το κακό? δεν είμαι και extreme oveclocker... όλα μαμά είναι και απλά έχω μια καλή αερόψυξη

εγώ τι φταίω δηλαδή που μου "την μπήκαν"? να κάνω τουμπεκί στο δικό μου thread? τι ήθελες?

γιατί να τους "πειράξει", και να λένε "α, τι scores είναι αυτά - μπλιάχ!"?

bh5 ή ΕΒ, δεν έχω για να έχω τα κορυφαία timings-επιδόσεις

ναι, ρώτησα για ΗΤΤ/DRAM, αν έχουν δει μεγαλύτερο - τι σε πειράζει εσένα?

ή νομίζεις ότι μόνο τα timings παίζουν ρόλο?

και να σου πω και κάτι? αν θέλω κορυφαία "νούμερα" υπάρχει τρόπος να είσαι σίγουρος!

ΒΗ5, 3.40vmem, και 260+ 1:1 2-2-2 1Τ -

αν ήθελα να φτιάξω ένα pc για benchmarks, θα το έκανα - ξέρω τι χρειάζεται...

βλέπεις όμως και πόσο μέσα έχω πέσει? το πόσο περιορίζει το 1giga? το πόσο δύσκολο είναι το 1Τ με 1giga και μεγάλες συχνότητες dram? oι 64άρηδες είναι άλλη ιστορία.. δεν είναι XP...

πως ορίζω το επιτυχές overclock?

Nα εκμεταλλευτείς στο έπακρο το hardware που έχεις....

Να κάνεις o/c με 1gb ram.... (πες το παραξενιά αν θες!)

Nα είναι απόλυτα STABLE....

Να το έχεις έτσι για καθημερινή χρήση, και όχι για φιγούρα....

Και να είσαι "Κύριος"! όχι να υποτιμάς τις δυνατότητες του άλλου, να σέβεσαι και την προσπάθειά του, να μην είσαι υπερόπτης επειδή έχεις καλύτερο hardware - ή επειδή τα σκας περισσότερο για μνήμες ή cooling ή mods, ούτε να λες έτσι ξερά θα πάρω τη dfi και θα φάτε πάτημα όλοι

Το ότι παρεκτράπηκα, πες το και πείσμα! όχι, δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι! είπα και υπερβολές το δέχομαι...

Πιστεύω όμως ότι κάτι καλό θα βγει από αυτήν την ιστορία...

έχουμε καταντήσει (γιατί κατάντια είναι!) να υπάρχει μια κατάσταση όπου κάποιος "φοβάται" να γράψει αποτελέσματα ή να ρωτήσει κάτι, για το o/c του αν δεν έχει dfi ή abit, ή δεν έχει κολλητούς, επειδή δεν έχει κορυφαίο o/c, γιατί θα τον πάρουν στο "ψιλό".. ή απαξιούν να ασχοληθούν...

Δες και το πρόσφατο παράδειγμα του φίλου με την Κ8ΝSNXP και τον 3500+ .... "έλα μωρέ τώρα ποιος ασχολείται?!" .... είδες απαντήσεις? μέχρι και το όνομά μου είδα μέσα.... αμέσως να τον φάμε!

Δεν το κάνετε καλύτερα DFI-ABIT FORUM ΛΕΩ ΓΩ? Πιο κοντά είναι στην πραγματικότητα...

Και επίτηδες το τράβηξα το θέμα, για να δω αντιδράσεις, οι οποίες βέβαια είναι αυτές που περίμενα!

Oπως καταλαβαίνεις δεν μου κάνει αυτό το forum, και θα σας αδειάσω τη γωνιά, να απαλαγείτε από την ενοχλητική παρουσία μου, και να λέτε ότι θέλετε, να καυχιέστε μεταξύ σας, χωρίς "αντίλογο"..... δεν έχω και τύχη! ότι και να πω, ότι επιχειρήματα και να προβάλω, είστε πάρα πολλοί (παρέα) για να σας αντιμετωπίσω - δεν χρειάζεται όμως να ασχοληθώ άλλο, πολλά είπα... και ούτε και με ενδιαφέρει πλέον

γράψτε ότι θέλετε ... I'm out

(υ.γ. για να μην πω και για την "σύσταση" από Admin, να "κάνω πίσω", να "χαμηλώσω τους τόνους" κτλ κτλ... - στα περί Gigabyte, μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει ! είδατε πως γαμ$#%θηκε το thread... - στα περί DFI όμως ... ΜΟΚΟ! - ας το πάρει αυτό όπως θέλει ο καθένας ... εγώ δεν θα κάνω κανένα σχόλιο)

kbilly πολύ εύκολα αρπάζεσαι.....δεν αξίζει ρε σύ. Στην περίπτωσή σου απλά θα γέλαγα.....έχεις την μητρική? Σου κάνει? Τί? θέλησες να μοιραστείς την επιτυχία σου με άλλους και σε κράξανε? Στα @ρχ@δια σου φιλαράκι. Όσο στα περί admin και mods μην δίνεις σημασία (ούτε εσύ φίλε ταραμά). Φέρτε στο μυαλό σας τις σκέψεις του στρατού.....λοχίας είναι αλλά μόνο στο στρατόπεδο....έξω στη ζωή μπορεί να είναι και καρπαζο-εισπράκτωρας.

Outlaw, εσύ εισαι τελείως αλλού, όσο αφορά εσένα kbilly, σου τόνισα ότι δεν ζητάω να μην ποστάρεις, αλλά να χαμηλώσεις την προκλητική συμπεριφορά σου , την οποία εν γνώση σου είχες.

Αλλά οκ, πίσω από ένα πληκτρολόγιο, όλοι μάγκες είστε.*

Thanx για την εποικοδομιτική κουβεντούλα.

* Διευκρίνηση, ώστε να αποφύγουμε μονομαχίες:

Στον μεν outlaw, για τον ατυχή παραλληλισμό στρατού, forum και σχολίων.

Στον δε billy για την παρερμήνευση του π.μ. μου και την παρουσίασή του ως προσπάθεια φίμωσης από μέρους μου.

Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 17:02]

Δες και το πρόσφατο παράδειγμα του φίλου με την Κ8ΝSNXP και τον 3500+ .... "έλα μωρέ τώρα ποιος ασχολείται?!" .... είδες απαντήσεις? μέχρι και το όνομά μου είδα μέσα.... αμέσως να τον φάμε!

Πω πω ουτε ενα αστειο δεν σηκωνεις ρε αδερφε!!

:sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

Μια και εκανα τον κοπο και ξαναδιαβασα ολο το thread απο την αρχη (το συνιστω ανεπιφυλακτα και σε σας) παρατηρησα οτι ΜΟΝΟ ο zyx εκανε αναφορα στην DFI και σιγουρα οχι με τροπο που να προσβαλλει. Δηλαδη το σχολιο απο Enduracel & Unstoppable, στο οτι το bandwidth των μνημων δεν ηταν το αναμενομενο βασει της συχνοτητας των μνημων, το θεωρεις προσβλητικο; Και πρεπει να το παρεις προσωπικα; Με συγχωρεις αλλα σιχαινομαι την οπαδοποιηση και την φανατικη υποστηριξη σε οτιδηποτε (ειτε ειναι ποδοσφαιρικη ομαδα, ειτε μια μητρικη καρτα) και στην προκειμενη περιπτωση ειδα τρομερο pimpage για την Gigabyte απο μερους σου. Δεκτον ομως και μαγκια σου και καμποϋλικι σου, αλλα εισαι σε ενα τεχνικο φορουμ και οι αριθμοι πειθουν.

Ο Θοδωρης και οι αλλοι betatesters που ετρεξαν να παρουν τις πρωιμες εκδοσεις της DFI S754 ξερουν το ρισκο και ειναι προθυμοι να το δεχτουν, οχι για τα ωραια UV PCI slots της, αλλα απο τα νουμερα που εχει επιδειξει στο εξωτερικο. Δεν ειναι πορωμενοι ομως οπως αυτο που ειδα εδω. Ειτε η DFI βγαλει cold boot προβληματα, ειτε δεν αποδωσει τους αριθμους που περιμενουν, δε νομιζω να το κρυψουν και να την αλλαξουν κρυφα με MSI χωρις να πουν οτι ειναι πατατα.

Που θελω να καταληξω; Οτι σαφως και τον κοσμο εδω τον απασχολει το bandwidth και η Sandra και το Spi και σαφως ολοι περιμενουμε τι θα πει αυτος που δοκιμαζει ενα κομματι hardware για να προβουν στις αναλογες αγορες/δοκιμες. Ειναι επομενο λοιπον να φαινεται τουλαχιστον αστειο στον κοσμο οταν δινεις μονο ενα Sandra και αυτο αισχρο και να προσπαθεις να καλυψεις τα λεγομενα σου περι ανωτεροτητας με δηλωσεις του στυλ "η αίσθηση δεν φαίνεται στα benchmarks - ακόμη και παιχνίδια που έπαιξα φάνηκαν να έχουν πιο ομαλό και σταθερό frame rate... φαντάζεσαι πόσο έχει ανοίξει ο δίαυλος επικοινωνίας-μεταφοράς δεδομένων, μεταξύ των υποσυστημάτων? για να μην πω και για τα προγράμματα πως ανοίγουν και πως δουλεύουν... δεν τα προλαβαίνω! "

Καλως ή κακως, ειναι η φυση του φορουμ τετοια που τα μελη δε βασιζονται σε "αισθησεις" και "φαντασιες", οι τεκμηριωσεις θελουν νουμερα. Τι να το κανω το 285 1/1 οταν μου δινει επιδοσεις που εχω εγω σημερα στο λαπτοπ μου με 1Gb στα 200MHz; Δηλαδη ειναι στραβος ο Enduracel που ψαχνει να βρει μνημες μετρωντας και τη διαφορα στο bandwidth οταν κανει ενα 3αρι -> 2αρι; Ο αλλος ο τρελο-hipro παλευει και βγαζει 30αρια στο Πι με μνημη διετιας, δηλαδη πρεπει να ψαρωσουμε με τα 292; Αυτο κανουμε εδω μεσα, μη μου θυμιζεις οταν προτοβγηκε η DFI nf2 που την θεοποιησανε ολοι επειδη πιανανε 270MHz fsb σε ρυθμισεις που τους εβαζε κατω μια ASUS με 220 και 1Τ και 2αρια. Για να εχω να λεω wow! 270MHz fsb!;

Εκεινη την DFI την πηρα και γω, μαλιστα περασαν 3 απο τα χερια μου και παρολο που η 3η πηγε σε τρελα νουμερα, τονιζα επανηλλειμενα οτι ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩ γιατι οι 2 πρωτες μου καηκαν στο 1ο και στο 10ο boot αντιστοιχα. Δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα με ενα κομματι και απορω γιατι το κανεις εσυ;

Τελος μολις περασεις την φαση «μανια καταδιωξης» θα καταλαβεις οτι δεν υπαρχουν κλικες, υπαρχουν παρεες, με ατομα μεσα σαυτες που εχουν hardware απολο το φασμα κατασκευαστων και πλατφορμων, και κανεις δεν προσπαθει να υποβιβασει τον αλλον, ειδαλλως θα ειχαμε ολοι το setup του hipro και θα υπηρχε μια βαρετη ομοιογενεια. Στην προκειμενη περιπτωση δεν σου επιτεθηκε κανεις, απλα αδυνατεις να καταλαβεις οτι ειναι εντελως διαφορετικη η εννοια του ικανοποιητικου στους χρηστες ενος τετοιου φορουμ, απο την ικανοποιητικη αποδοση μεχρι την ικανοποιητικη αποδειξη...

Κάθισα και διάβασα τα τελευταία ποστ των ταραμας, kbilly κλπ και δε μπορω να καταλάβω τι πρόβλημα έχετε...

Θεωρείς ταραμα οτι καποιοι εδω μέσα προωθούνε ένα κατάστημα ? Βγες και πες το τότε... Οι υπαινιγμοι δε βγάζουν σε τίποτα γιατι οπως σου ειπε και ο root, αν έγινε, εχει γίνει μια φορα. Το να λες ομως οτι φταίει το lab , ε παραπάει. Μηπως πολλές θεωρίες συνομωσίες σκέφτεσαι ? Σιγουρα πολλοι βλέπουν το site και δε μιλάνε, ή διαβάζουν και αποφασίζουν για τις αγορές, αλλα ενας σωστός που θελει να αγοράσει κάτι, διαβάζει σε 2-3 φορουμ πριν αποφασίσει κάτι. Επειδη το ειπαν 2-3 μέλη σε ενα φορουμ δε σημαίνει κατι.

Τωρα για τις DFI εχω να πω, οτι στο xtremesystems ειχε γίνει χαμος με την DFI και όλοι την περιμένανε πως και πως. Οποτε για μένα δεν ήταν καθόλου περίεργο που οργανώθηκε ολόκληρο προτζεκτ για να αγοραστεί απο πολλους. Τωρα εαν καποιος ηταν φιλος φιλου κλπ, ποσως με ενδιαφέρει. Αυτοι που την αγοράσανε θα πρεπει να γνωρίζουν ποσα λεφτά και που τα δίνουν, αν και νομίζω οτι το συγκεκριμένο κατάστημα φέρθηκε παρα πολυ εντάξει.

Οσο για την gigabyte, δεν έχω καποιο πρόβλημα/αντίρηση με τη συγκεκριμένη μητρική. Και εγω ειχα παλιά gigabyte και ήμουν ευχαριστημένος. Επειδη δηλαδη κάποιοι έχουν και δε μιλάνε, ή αλλοι δεν έχουν και δε μιλάνε, φταίει κανενας γιαυτό? Γιατι παλια δηλαδή που ολοι αγοράζανε Abit NF7 ver2. (ακόμα τη θυμάμαι!) κανεις δεν έλεγε οτι κάποιος την προωθεί?

Αυτά τα ολιγα, σορρυ για το offtopic kbilly..

προτού την κάνω, να πω κάποια τελευταία πράγματα - δεν θέλω να αφήσω τέτοιες σκιες

και μην αρχίζετε να γράφετε διάφορα, ξέροντας ότι δεν θα απαντήσω - σεβαστείτε αυτό τουλάχιστον

benchmarks έχω δώσει στα αντίστοιχα threads chosen - δεν τα κουβαλάω παραμάσχαλα και να τα διαλαλω με την κάθε ευκαιρία

τώρα αν νομίζεις ότι τα 9*285 ή το 8*297 δε λένε και τίποτα, δικαίωμά σου - μην το υποβαθμίζεις όμως, τι φταίω? τόση προσπάθεια έκανα, (και συνεχίζω για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.. - ετοιμάζω και ένα vmem mod, αλλά ποσώς σας ενδιαφέρει)....

και δεν έχω μνήμες να ασχοληθώ με το ras to cas να μείνει στο 2! δεν το καταλαβαίνεις αυτό?

"όπλο" μου είναι η μεγάλη συχνότητα στις μνήμες -

αναρωτιέστε μετά γιατί δεν γράφουν και άλλοι με Gigabyte ή άλλη μάρκα?.....

καλή συνέχεια σε όλους -

έχω - δυστυχώς - πολύ σοβαρό πρόβλημα να ασχοληθώ

ΙΣΩΣ κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε... :T:

(και το ότι "αρπάζομαι" εύκολα τώρα τελευταία, δεν είναι τυχαίο, σας διαβεβαιώ... )

Θεωρείς ταραμα οτι καποιοι εδω μέσα προωθούνε ένα κατάστημα ? Βγες και πες το τότε... Οι υπαινιγμοι δε βγάζουν σε τίποτα γιατι οπως σου ειπε και ο root, αν έγινε, εχει γίνει μια φορα. Το να λες ομως οτι φταίει το lab , ε παραπάει. Μηπως πολλές θεωρίες συνομωσίες σκέφτεσαι ? Σιγουρα πολλοι βλέπουν το site και δε μιλάνε, ή διαβάζουν και αποφασίζουν για τις αγορές, αλλα ενας σωστός που θελει να αγοράσει κάτι, διαβάζει σε 2-3 φορουμ πριν αποφασίσει κάτι. Επειδη το ειπαν 2-3 μέλη σε ενα φορουμ δε σημαίνει κατι.

Φιλε Trooper,

δεν θα βγώ και δεν θα το πώ, αυτοί που πρέπει πηρανε το μήνυμα να είσαι σίγουρος γι'αυτό, πές μου όμως με την ευκαιρία την άποψή σου για την πρότασή μου "οσοι ασχολούμαστε επαγγελματικά με το αντικείμενο να το δηλώσουμε και να μπορούν όλοι να ξέρουν τι κάνουμε" θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε την άποψή σου και επιτέλους δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, ή μήπως έχουμε? για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάποιο μαγαζί, ίσα ίσα μάλιστα που έχω και συνεργασία με κάποια μαγαζιά ανθρώπων που είναι μέλη και μάλιστα έτυχα και της πολύ καλής εξυπηρέτησης, αυτό που δεν μου κάθεται καλά είναι το πατρονάρισμα απο μερικούς και το καλύτερο νομίζω είναι να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας για να αποφύγουμε τα δίκαια ή άδικα φινόμενα, το καταλαβαίνεις τώρα? πιο δίφραγκα δεν μπορώ να το κάνω.

Προς όλους

Το θέμα για μένα έχει λήξει, άλλωστε δεν είναι σοφό να συνεχίζουμε να λέμε πράγματα χωρίς νόημα, ίσως να ήταν καλύτερα να ανοίξουμε άλλο threat που να αφορά τέτοια θέματα, την ιδέα της κατάστασης σας την έδωσε ο kbilly13 έστω και υπερβάλλοντας λίγο στις εκφράσεις του όμως η ουσία παραμένει, πρέπει να καταλάβετε οτι το thelab δεν έχει μόνο τα 50 ή 100 μέλη που θέλουν να στέλνουν για RMA το hardware για να δούν τα όριά του, άλλωστε και το γεγονός οτι τα π@δάνε και μετά χαλαρά τα κάνουν RMA αποδεικνύει και την χαλαρή σχέση μερικών με μαγαζιά (ο ελέφαντας που λέγαμε), υπάρχουν και πολλοί άλλοι που θέλουν να τα κάνουν καλύτερα - γρηγορότερα χωρίς να τα κάψουνε, τι θα γίνει λοιπόν θα κρατήσουμε το forum για τους μεν ? για τους δε? ή για όλους?

Πάρτε θέση λοιπόν και αφήστε να επιζήσουμε και εμείς με τα 11Χ242 1GB RAM 2T αεράκι μαμίσιο για κάθε μέρα και κάθε ώρα και όταν πειστούμε οτι καίγεται καλά η DFI τότε θα πάρουμε και εμείς μία να την κάψουμε και να κάνουμε κόντρα στις φλόγες :jump: :jump:

(το πιάσατε το υπονοούμενο εεεε? είστε σαίτες ρε)

Κρατήστε μια φράση του kbilly13 που κρύβει ενα ας πούμε παράπονο απο πολλούς, οταν κάποιος βγεί να πεί κάτι για το mobo του σε μισή ώρα δέχεται τις πρώτες καζούρες αλλά μόλις το΄λμήσει κάποιος να κάνει την ελάχιστη πλάκα για τα γνωστά παίρνει τις απαντήσεις "χαλαρωσε" κλπ απο τους ίδιους που έχουν προηγουμένως κάνει την καζούρα αλλού, εγώ σας προτείνω να χαλαρώσετε όλοι (και ο admin μαζί) γιατί δεν είστε ξερόλες όπως δεν είμαι ούτε κι εγώ στα πολλά χρόνια που ασχολούμε με το άθλημα, αλλά και άλλα τόσα να περάσουν πάλι δεν θα τα ξέρω όλα.

:OT:

Dag που είσαι ρε? έπιασα 7792 στο 3dmark2005 και φλίπαρε το μηχάνημα μόλις έβγαλε το νούμερο, το ρημάδι ούτε capture την εικόνα δεν έκανα γ@μ@ την τρέλλα μου, το έκλεισα και έβαλα το μπρίκι πάνω στον 64αρη για να κάνω καφέ :jump:

Αρχική απάντηση από ταραμας [Σήμερα, στις 01:48]

[

Προς όλους

πρέπει να καταλάβετε οτι το thelab δεν έχει μόνο τα 50 ή 100 μέλη που θέλουν να στέλνουν για RMA το hardware για να δούν τα όριά του, άλλωστε και το γεγονός οτι τα π@δάνε και μετά χαλαρά τα κάνουν RMA αποδεικνύει και την χαλαρή σχέση μερικών με μαγαζιά (ο ελέφαντας που λέγαμε), υπάρχουν και πολλοί άλλοι που θέλουν να τα κάνουν καλύτερα - γρηγορότερα χωρίς να τα κάψουνε, τι θα γίνει λοιπόν θα κρατήσουμε το forum για τους μεν ? για τους δε? ή για όλους?

Πάρτε θέση λοιπόν και αφήστε να επιζήσουμε και εμείς με τα 11Χ242 1GB RAM 2T αεράκι μαμίσιο για κάθε μέρα και κάθε ώρα και όταν πειστούμε οτι καίγεται καλά η DFI τότε θα πάρουμε και εμείς μία να την κάψουμε και να κάνουμε κόντρα στις φλόγες :jump: :jump:

(το πιάσατε το υπονοούμενο εεεε? είστε σαίτες ρε)

Οσο ηρεμος και να θελω να ειμαι , δεν μπορω , οσο και να πηγα να πνιξω τις σποντες για το rma δεν το καταφερα .Ρε πας καλα???Το να περασεις κατι εγγυηση εχει τις βαθμιδες του και εσυ ακομα εισαι στην πρωτη απο αυτες.Το οτι καποιοι μπορουν να το κανουν αυτο δεν σημαινει οτι το κανουν ολοι , το οτι καποιοι ιδρωσαν και εχουν καρτελες με προσωπικες αγορες της ταξης των πολλων χιλιαδων , οτι ξερουν τα κολπα , οτι καθε παρασκευη μαζευονται και πινουν καφεδακι με τα παιδια του ιδιου κυκλου και ειναι πιθανεστατο καποιοι να δουλευουν στις αντιπροσωπειες και μπορουν να κανουν "μαγικα" μονο σε καλο το βλεπω.Δεν αρνηθηκα ποτε τις υπηρεσιες μου σε θεμα rma και αναζητησςης "καλου" κομματιου και ουτε θα το κανω .Το οτι εφτασα στο σημειο να περναω οτι στο διαολο θελω rma δειχνει τα μεγαλα μου @@ και το θρασος που με διακρινει , οπως επισης και το οτι καποιοι στον κυκλο μου με εμπιστευονται.Το οτι θα κριθω για αυτο απο εναν που μαλλον θελει να μαθει τα κολπα και να γινει ερεστικος δεν το περιμενα.Το πηρα προσωπικα το θεμα και ξερω οτι ειναι λαθος αλλα εχω νευριασει παρα πολυ....

Θα μας κανουν και κουμαντο τι θα περασω ρμα και τι οχι και ποσες πουστιες θα παιξω στις αντιπροσωπειες τι λες ρε μεγαλε ???Πας καλα , εσενα χωνω μεσα ???Και να ρε δουλευω σε μαγαζι στην θεσσαλονικη και εχω ποσοστα σε αλλο μαγαζι με ειδες ειδικα το δικο μου μαγαζι να το διαφημιζω?????Αι σιχτιρ δλδ.

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 00:23]

Οσο ηρεμος και να θελω να ειμαι , δεν μπορω , οσο και να πηγα να πνιξω τις σποντες για το rma δεν το καταφερα .Ρε πας καλα???Το να περασεις κατι εγγυηση εχει τις βαθμιδες του και εσυ ακομα εισαι στην πρωτη απο αυτες.Το οτι καποιοι μπορουν να το κανουν αυτο δεν σημαινει οτι το κανουν ολοι , το οτι καποιοι ιδρωσαν και εχουν καρτελες με προσωπικες αγορες της ταξης των πολλων χιλιαδων , οτι ξερουν τα κολπα , οτι καθε παρασκευη μαζευονται και πινουν καφεδακι με τα παιδια του ιδιου κυκλου και ειναι πιθανεστατο καποιοι να δουλευουν στις αντιπροσωπειες και μπορουν να κανουν "μαγικα" μονο σε καλο το βλεπω.Δεν αρνηθηκα ποτε τις υπηρεσιες μου σε θεμα rma και αναζητησςης "καλου" κομματιου και ουτε θα το κανω .Το οτι εφτασα στο σημειο να περναω οτι στο διαολο θελω rma δειχνει τα μεγαλα μου @@ και το θρασος που με διακρινει , οπως επισης και το οτι καποιοι στον κυκλο μου με εμπιστευονται.Το οτι θα κριθω για αυτο απο εναν που μαλλον θελει να μαθει τα κολπα και να γινει ερεστικος δεν το περιμενα.Το πηρα προσωπικα το θεμα και ξερω οτι ειναι λαθος αλλα εχω νευριασει παρα πολυ....

Θα μας κανουν και κουμαντο τι θα περασω ρμα και τι οχι και ποσες πουστιες θα παιξω στις αντιπροσωπειες τι λες ρε μεγαλε ???Πας καλα , εσενα χωνω μεσα ???Και να ρε δουλευω σε μαγαζι στην θεσσαλονικη και εχω ποσοστα σε αλλο μαγαζι με ειδες ειδικα το δικο μου μαγαζι να το διαφημιζω?????Αι σιχτιρ δλδ.

Μάλλον έχεις διάθεση να βριστούμε και όχι να κάνουμε κουβέντα, βρισίδια όμως δεν αξίζουν απο μακριά, μόνο απο κοντά μπορώ να το κάνω αλλιώς δεν λέει να βρίζεις κάποιον που δεν ξέρεις και δεν βλέπεις οπότε δεν θα το κάνω, αυτό το επίπεδο το αφήνω σε σένα.

Για την ώρα θα σου απαντήσω στα λεγόμενα μόνο.....

α) αν νομίζεις οτι με αγορές κατα μέσο όρο 110-130000 ευρώ τον χρόνο σε μιά μονο αντιπροσωπεία για χρόνια τώρα δεν μπορώ να κάνω RMA τότε το αφήνω να το κρίνει όποιος θέλει, το δήλωσα όμως οτι είναι επάγγελμα δεν είναι μόνο χόμπυ, δεν ξέρω αν κάποιοι μπορεί να ενδιαφέρονται για μαθήματα αλλά εγώ σίγουρα όχι.

β) δεν γνωρίζω αν έχεις μαγαζί οπότε δεν μπορώ να πώ τίποτα, αν έχεις καλώς το έχεις αλλά θα μας απαντήσεις επιτέλους ρε μεγάλε στην ουσία "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΊΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? " δεν ζητάμε να συμφωνήσεις ντέ και καλά, διαφώνησε αν θέλεις δικαίωμά σου είναι άλλωστε αλλά δώσε μια απάντηση, σε προκαλώ ανοιχτά, πές οτι όλα όσα έγραψα είναι άστοχα και τα σβήνω ευχαρίστως, αλλά απάντησε μόνο σε αυτό και άσε τους άλλους να κρίνουν.

** θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον τα posts των admin κλπ αν αυτά υπάρξουν.

Κοιταξε ταραμα , εγω σου απαντησα και δεν κρυβομαι απο κανεναν .Επαγγελματιας δεν ειμαι σε τελικη ,αλλα σου πα τι και πως.Απο την αλλη ο καθενας μπορει να ειναι οτι θελει και οπως θελει και δεν χρεαιζεται να το δηλωσει αυτο αρκει να μην βλεπουμε τραγικα ποστ για προωθηση προιοντων......Και πρωτου βιαστεις να απαντησεις μην νομιζεις οτι πισω απο ολα υπαρχει και μια θεωρια συνομωσιας .Για παραδειγμα μου ειναι πιο κερδοφορο λιγοτερο χρονοβορο και πιο ευκολο να πουλησω εναν 3.0αρη" εκει που ξερω" παρα 20 dfi σε παιδια που ασχολουνται με το oc.Οσο για το επιπεδο μου αυτο ειναι , και οποιος το αποδεχεται , οσο ημουν ηρεμος και καλος και μιλουσα σωστα ειδα κανα χαϊρι?Μονο ατακες υπαινιγμους και θεωριες συνομωσιας για τα rma , και για καποιους ανθρωπους που γνωριζω σχετικα καλα.....

P.S. Εαn καθε φορα που μου λεγανε ελα να σε βρισω απο κοντα και τελικα με βριζαν η εστω με πλακωναν στις φαπες μου εδιναν και απο ενα 1 τωρα θα ημουν πολυ πλουσιος .....αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλιως....

Κοίταξε Vagouridi,

για αρχή δεν θέλω να μου χαλάσεις την πολλή καλή εντύπωση που έχω για τους Θεσσαλονικιούς, πάμε όμως στο θέμα,

εχω πελάτη που μου έχει κάνει τζίρους τρελλούς και RMA θα του κάνω ακόμα κι αν το πληρώσω εγώ ο ίδιος, αν ανήκεις στην κατηγορία αυτή δεν σε αφορά το σχόλιό μου και είναι ευνόητο αυτό, αρα δεν χρειάζονται ούτε π@π@ρια ούτε τίποτα απο αυτά που ανέφερες.

Οσο για τα σχόλια που έχεις ακούσει για σένα δεν το γνωρίζω και δεν εκφέρω άποψη, δεν νομίζω να με αφορά οπότε δεν έχω τίποτα να πώ.

Πρέπει να καταλάβεις κάτι απλό, κάποιος γράφει "μην πάρετε Athlon64 δεν ανεβαίνει πάνω απο τα 2400, τον ακολούθουν άλλοι 3, εγώ γράφω "οχι ρε παιδιά τους δοκίμασα και ανεβαίνουν πολύ παραπάνω" επανέρχεται με ειρωνικά σχόλια, με συγχωρείς ή ηλίθιος είναι ή κάτι άλλο συμβαίνει, αυτό είναι ενα απλό πολύ απλό παράδειγμα.

Αυτό που εγώ λέω είναι οτι μέχρι πριν λίγο δεν απαντούσα, τώρα θα απαντάω και καζούρα θα κάνω και θα υπερασπίζομαι οποιονδήποτε προσπαθεί κάτι να πεί αλλά τρώει ντομάτες απο την παρέα που πίνει καφεδάκια, κι εδώ πίνουμε καφεδάκια εκτός κι αν θεωρείς το καφεδάκι δικο σας προνόμιο, αλλά ντομάτες δεν πετάμε.

Με την ευκαιρία, η απάντησή σου στο ερώτημα είναι να μην δηλώσουνε όσοι ασχολούνται με το επάγγελμα, σωστά?

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 01:11]

P.S. Ενα καθε φορα που μου λεγανε ελα να σε βρισω απο κοντα και τελικα με βριζαν η εστω με πλακωναν στις φαπες μου εδιναν και απο ενα 1 τωρα θα ημουν πολυ πλουσιος .....αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλιως....

Ομολογώ δεν το κατάλαβα, η πραγματικότητα ποιά είναι? δεν έχεις πρόβλημα να φάς φάπες αλλά θέλεις 1ευρώ αποζημίωση?

Αρχική απάντηση από ταραμας

Ομολογώ δεν το κατάλαβα, η πραγματικότητα ποιά είναι? δεν έχεις πρόβλημα να φάς φάπες αλλά θέλεις 1ευρώ αποζημίωση?

Βρε ας μου τις ριξουν και βλεπουμε....

Αρχική απάντηση από ταραμας

Κοίταξε Vagouridi,

για αρχή δεν θέλω να μου χαλάσεις την πολλή καλή εντύπωση που έχω για τους Θεσσαλονικιούς, πάμε όμως στο θέμα,

εχω πελάτη που μου έχει κάνει τζίρους τρελλούς και RMA θα του κάνω ακόμα κι αν το πληρώσω εγώ ο ίδιος, αν ανήκεις στην κατηγορία αυτή δεν σε αφορά το σχόλιό μου και είναι ευνόητο αυτό, αρα δεν χρειάζονται ούτε π@π@ρια ούτε τίποτα απο αυτά που ανέφερες.

Οσο για τα σχόλια που έχεις ακούσει για σένα δεν το γνωρίζω και δεν εκφέρω άποψη, δεν νομίζω να με αφορά οπότε δεν έχω τίποτα να πώ.

Πρέπει να καταλάβεις κάτι απλό, κάποιος γράφει "μην πάρετε Athlon64 δεν ανεβαίνει πάνω απο τα 2400, τον ακολούθουν άλλοι 3, εγώ γράφω "οχι ρε παιδιά τους δοκίμασα και ανεβαίνουν πολύ παραπάνω" επανέρχεται με ειρωνικά σχόλια, με συγχωρείς ή ηλίθιος είναι ή κάτι άλλο συμβαίνει, αυτό είναι ενα απλό πολύ απλό παράδειγμα.

Αυτό που εγώ λέω είναι οτι μέχρι πριν λίγο δεν απαντούσα, τώρα θα απαντάω και καζούρα θα κάνω και θα υπερασπίζομαι οποιονδήποτε προσπαθεί κάτι να πεί αλλά τρώει ντομάτες απο την παρέα που πίνει καφεδάκια, κι εδώ πίνουμε καφεδάκια εκτός κι αν θεωρείς το καφεδάκι δικο σας προνόμιο, αλλά ντομάτες δεν πετάμε.

Με την ευκαιρία, η απάντησή σου στο ερώτημα είναι να μην δηλώσουνε όσοι ασχολούνται με το επάγγελμα, σωστά?

Κοιταξε , για το ερωτημα που εθεσες .Οσο υπαρχει το απροσωπο του νετ δεν μπορουμε να υποχρεωσουμε κανενα να απαντησει σε κατι και να πει και την αληθεια.Ειναι στην καλη διαθεση του καθενος να πει την αληθεια ....Ναι θα ηθελα να ξερω τι κανεις ο καθενας , αλλα αυτο ειναι ακρως χουντικο και γκεσταπιτικο θα λεγα .....Οποτε τι να ζητησουμε να μαθουμε?Απο την αλλη εαν δεις καποιον να βγαινει και να λεει να παιδια παρτε "αυτο " ειναι καλο ειναι ετσι αλλιως και το κανει εππανηλημενα τοτε το μυαλο σου παει απλα στο πονηρο.Ισως ειναι υπερμετρος ενθουσασμος ισως οντως ειναι προπαγανδα , ε τοτε απλα βγες και πες την γνωμη σου , εφοσον την εχεις τεκμηριωσει σαφεστατα.Παραδειγμα , το dfi δεν μπορω να το κρινω διοτι πολυ απλα δεν το χα , θες να σου αριαδιασω ενα καρο σχολια για το msi ευχαριστως , για το ασους επισης αλλα το dfi δεν μπορω να το κρινω ακομα.Οποτε εαν καποιος βγει και πει κατι( το Χ drive γ@μ@ει ) για κατι που εχεις δοκιμασει και μπορεις να το αποδειξεις αυτο τοτε του λες ρε αδερφε το χα το κανα και κανα 2 φορες ρμα αλλα παλι μουφα μου φανηκε. Απο την αλλη καλο θα ηταν να ημασταν λιγο πιο καλοθελητες ως προς αυτα που βλεπουμε.Μπορει τελικα το dfi να ειναι καλο ( εαν και ειμαι προκατελημενος οτι κατι παει στραβα) και να το παρουμε ολοι.Οσο για τους Α64 , πιστεψε δοκιμασα-με αρκετους και δυστηχως δεν ειδα καλα αποτελεσματα .Ακομη δεν βγηκα να το ποσταρω απλα περιμενω να σχηματισω μια καλυτερη γνωμη και με τα στεππινκ και μετα να βγω και να πω τι παιζετε και τι περιπου να περιμενουμε.Εως τοτε κραταω μεσα μου την γνωμη μου ( αυτα τα 2700 απαλα που ακουω απο εδω και απο εκει δεν τα πιστευω γιατι αλλα λεει η εμπειρια μου , αλλα και δεν τα αποκλειω) .Απο την αλλη ειμαστε ελευθεροι να ποσταρουμε οτι θελουμε αρκει να ειναι μεσα στους κανονες.Κανενας αντμιν χρηστης ( εκτος και εαν ειναι ΕΜ ) δεν μπορει να σου απογορευσει να ποσταρεις οτι ρε παιδια δοκιμασα 5 κομματια και ολα πανω απο 2400 τι λετε οτι δεν ανεβαινουν μωρε λες να παιζει κατι με τις παρτιδες των επεξεργαστων , τις μητρικες και δεν ανεβαινουν η απλα ημουν τυχερος ?.Τωρα εαν σου απαντησει ο τυπας με το Π4 την π@π@ρια του χωρις καν να ξερει απλα δειξτου οτι εχει αδικο και οτι δεν τεκμηριωνει αυτο που λεει .....Απλα πραγματα.Το να κανυομε καζουρα η λιγο χαβα εκει που το "περνει" η κατασταση γιατι οχι?Οσο αναφορα τα καφεδακια , αυτο που ειναι πισω απο αυτην την ατακα ειναι οτι εχεις προσωπικη επαφη με τον αλλο και κρινεις πολλα παραπανω απο οτι μεσα απο ενα απροσωπο φορουμ ( Λαμπη εσυ καμαρι μου εχεις την πιο ομορφη μαπα του κοσμου) .Οποτε και ειναι λογικο να σεβομαι και να εμπιστευομαι την γνωμη του chroma σε συγκριση με καποιον που εχει 10 ποστ και εχει δειξει περιεργη εικονα στο φορουμ.Σαφως και δεν ειχα καμια σταση αμφισβητησης προς τον kbilly και στεναχωριεμαι που του εναντιωθηκαν καποιοι με τα dfi τους.Ειχα gb και την ειχα εκτιμησει αρκετα , και μου αρεσαν και τα αποτελεσματα του ( τα 295 για μενα ειναι απλησιαστα με το μσι) και σαφως δεν του πεταξα ντοματες .....Χαρακτηριζομαι σαν μοναδα και εαν ειναι να πεταξω ντοματες θα το κανω μονος μου χωρις την βοηθεια κανενος , και ειδικα αυτο που καποιοι ονομαζουν κλικα. Καποτε ξεκινησε σαν οι βορειοι , τωρα εγινε καποιοι νοτιοι και καποιοι βορειοι ε αυτα ρε ταραμα δεν τα συμπαθω.Δεν ειμαστε κλικα , αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι οταν καθομαστε 20 ατομα σε ενα τραπεζι και τα λεμε καταληγουμε σε καποια συμπερασματα εξου και οι μαζικες κινησεις σε πολλα πραγματα.....Το να εχω το ιδιο υλικο με μερικα παιδια απο εδω σημαινει

α)Η επιλογη του εγινε οταν βαθμοληγηθηκε απο πολλα ατομα

β)φαγαν καποιοι το μπετα τεστ

γ)τωρα ειναι πολλα μυαλα εναντια στο ιδιο προβλημα

δ)πετυχαμε καλυτερες τιμες.

ε)Βοηθαει στο ρμα.....

Μπορει μονος μου απλα να ημουν καλος αλλα μαζι με τα παιδια απο το φορουμ να φινω καλυτερος και γιατι οχι να γινουμε σαν ομαδα καλυτεροι.

Τσπ ομολογω πως ημουν αρκετα ερεστικος στο ποστ μου πιο πριν και ζητω συγνωμη απο ολα τα παιδια στο φορουμ .

Αρχική απάντηση από ταραμας [08-08-2004 18:25]

@38.45

μην την κουραζουμε την υποθεση, ξερεις οτι ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν σχεσεις με καταστηματα, ειπαμε ομως δεν ειναι κακο αυτο, ισα ισα που μπορει να ειναι και προς οφελος των υπολοιπων, αρκει να ειμαστε λιγο προσεκτικοι και ειλικρινεις ως προς την δηλωση της σχεσης μας αυτης.

Τωρα στο προκειμενο, ειπαμε δεν ειναι δυνατον να αποκλεισουμε ολους οσους εχουν καποια σχεση με καταστηματα η με το επαγγελμα, αν μη τι αλλο ισως να αποτελουν (ουμε) και την βαση αυτου του forum, αλλωστε δεν μπορουμε να παραβλεψουμε ουτε τις γνωσεις ουτε την εμπειρια που αυτοι οι ανθρωποι προσκομιζουν εδω.

Παμε μπροστα παιδια :clap: υπαρχουν εχθροι μεγαλυτεροι και σκληροτεροι και ειναι οι 5 μεγαλοι που κρατουν στα χερια τους ολη την αγορα στην Ελλαδα, μην τρωγομαστε μεταξυ μας, μακαρι να μπορουσαν ολα τα περιφεριακα μαγαζια να κινησουν σωστα την αγορα για να δουμε περισσοτερα και φθηνοτερα προιοντα :banging:

Αλήθεια, τι έχει αλλάξει από τότε; Τελικά, οι εχθροί δεν είναι οι 5 μεγάλες εισαγωγικές; Είναι όσοι δε δηλώνουν την ταυτότητα τους; Με ποιους τα έχεις τελικά; Ποιοι είναι αυτοί που έχουν να φοβηθούν κάτι και τι έχουν τελικά να φοβηθούν; Ποιοι είναι αυτοί που πατρονάρουν, ποιους, πως και με ποιο σκοπό; Αντί να αοριστολογείς, να ανακατευτείς τους πάντες, δε γίνεσαι πιο συγκεκριμένος, αν έχεις να πεις κάτι; Σύμφωνα με τα δικά σου λόγια άλλωστε, «δεν είναι σοφό να συνεχίζουμε να λέμε πράγματα χωρίς νόημα», δεν έχεις προσθέσει όμως τίποτα στην κουβέντα, εκτός από τα ίδια γενικόλογα, ενίοτε με ειρωνικό τρόπο.

Αν το θέμα είναι η σχέση όσων γράφουν εδώ μέσα με την αγορά, είναι κάτι για το οποίο εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν μπορούμε να τους υποχρεώσουμε να το αναφέρουν (άσε που δεν υπάρχει και τρόπος να ξέρουμε την ιδιότητα του καθενός εδώ μέσα), δεν είναι δυνατόν να αποκλείσουμε όλους όσους έχουν (έχετε) κάποια σχέση με καταστήματα η με το επάγγελμα, αν μη τι άλλο ίσως να αποτελούν (αποτελείτε) και την βάση αυτού του forum, άλλωστε δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ούτε τις γνώσεις ούτε την εμπειρία που αυτοί οι άνθρωποι προσκομίζουν (προσκομίζετε) εδώ. Θα ήταν πολύ όμορφο να ξέραμε όλοι, ποιοι από δω μέσα και τι σχέση έχετε με την αγορά, αλλά δυστυχώς είναι κάτι που ξεφεύγει από τις δυνατότητες μας. Είναι κάτι που εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του καθενός.

Τα περί ελεφάντων του RMA, δεν τα κατάλαβα. Τα όσα καμένα έχω στείλει και πέρασαν εγγύηση, αποδεικνύουν την όποια σχέση μου με κατάστημα; Δεν είναι δείγμα γνώσης του αντικειμένου όλου του κύκλου (πωλητών, ιδιοκτητών, τεχνικών κλπ κλπ); Τα όσα καμένα έχω στείλει και δεν πέρασαν εγγύηση, και έτυχε να είναι αγορασμένα από το ίδιο κατάστημα, τι αποδεικνύουν; Ότι τον καιρό εκείνο, ήμασταν μαλωμένοι με τον ιδιοκτήτη; Είναι ένα συμπέρασμα αυθαίρετο, που δε στηρίζεται πουθενά. Γιατί αυτή η ατυχής αναφορά;

Οι όμορφες DFI όμορφα καίγονται, φίλτατε. Υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί;

Το forum αυτό, δεν είναι για «μεν» και «δεν». Ακόμα περισσότερο, δεν είναι για «δήθεν». Όλοι, αν νιώθουν πως χωράνε, χωράνε..

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 02:44]

Αλήθεια, τι έχει αλλάξει από τότε; Τελικά, οι εχθροί δεν είναι οι 5 μεγάλες εισαγωγικές; Είναι όσοι δε δηλώνουν την ταυτότητα τους; Με ποιους τα έχεις τελικά; Ποιοι είναι αυτοί που έχουν να φοβηθούν κάτι και τι έχουν τελικά να φοβηθούν; Ποιοι είναι αυτοί που πατρονάρουν, ποιους, πως και με ποιο σκοπό; Αντί να αοριστολογείς, να ανακατευτείς τους πάντες, δε γίνεσαι πιο συγκεκριμένος, αν έχεις να πεις κάτι; Σύμφωνα με τα δικά σου λόγια άλλωστε, «δεν είναι σοφό να συνεχίζουμε να λέμε πράγματα χωρίς νόημα», δεν έχεις προσθέσει όμως τίποτα στην κουβέντα, εκτός από τα ίδια γενικόλογα, ενίοτε με ειρωνικό τρόπο.

Αν το θέμα είναι η σχέση όσων γράφουν εδώ μέσα με την αγορά, είναι κάτι για το οποίο εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν μπορούμε να τους υποχρεώσουμε να το αναφέρουν (άσε που δεν υπάρχει και τρόπος να ξέρουμε την ιδιότητα του καθενός εδώ μέσα), δεν είναι δυνατόν να αποκλείσουμε όλους όσους έχουν (έχετε) κάποια σχέση με καταστήματα η με το επάγγελμα, αν μη τι άλλο ίσως να αποτελούν (αποτελείτε) και την βάση αυτού του forum, άλλωστε δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ούτε τις γνώσεις ούτε την εμπειρία που αυτοί οι άνθρωποι προσκομίζουν (προσκομίζετε) εδώ. Θα ήταν πολύ όμορφο να ξέραμε όλοι, ποιοι από δω μέσα και τι σχέση έχετε με την αγορά, αλλά δυστυχώς είναι κάτι που ξεφεύγει από τις δυνατότητες μας. Είναι κάτι που εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του καθενός.

Τα περί ελεφάντων του RMA, δεν τα κατάλαβα. Τα όσα καμένα έχω στείλει και πέρασαν εγγύηση, αποδεικνύουν την όποια σχέση μου με κατάστημα; Δεν είναι δείγμα γνώσης του αντικειμένου όλου του κύκλου (πωλητών, ιδιοκτητών, τεχνικών κλπ κλπ); Τα όσα καμένα έχω στείλει και δεν πέρασαν εγγύηση, και έτυχε να είναι αγορασμένα από το ίδιο κατάστημα, τι αποδεικνύουν; Ότι τον καιρό εκείνο, ήμασταν μαλωμένοι με τον ιδιοκτήτη; Είναι ένα συμπέρασμα αυθαίρετο, που δε στηρίζεται πουθενά. Γιατί αυτή η ατυχής αναφορά;

Οι όμορφες DFI όμορφα καίγονται, φίλτατε. Υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί;

Το forum αυτό, δεν είναι για «μεν» και «δεν». Ακόμα περισσότερο, δεν είναι για «δήθεν». Όλοι, αν νιώθουν πως χωράνε, χωράνε..

Κοίτα φίλε 38,45

είναι πολύ απλό, θεώρησε οτι το σχόλιο μου ήταν άστοχο και πρέπει να διαγραφεί, πές μου όμως αν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά αυτή : ο Α είναι ιδιώτης, παίρνει ενα mobo του βάζει νεράκι το σηκώνει, αλλάζει ρεύματα και κάποια στιγμή το καίει, πάει πίσω στο κατάστημα για RMA όπου του λένε οτι υπάρχει πρόβλημα γιατί το mobo είναι πειραγμένο, τους λέει εχω κάνει 10.000 ευρώ τζίρο σε εσάς και πρέπει να φερθέιτε ανάλογα, εντάξει του λένε θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, ο Β παίρνει ενα mobo κάνει τα ίδια και καίγετε κι αυτό, το πάει πίσω του δίνουν άλλο και μας ποστάρει με σχετικό ύφος "το πρώτο έφτασε 290 και κάηκε, το δεύτερο κάηκε στα 300 και μόλις τώρα βάζω το τρίτο το οποίο θα φτάσω στα 350 για να σας αποδείξω οτι είναι το καλύτερο, και εγώ σαν φτωχός νούς λέω, ή πολλά φράγκα έχει αυτός και τα πετάει (δικαίωμά του) ή πρέπει να μας κάνει την χάρη να μας πεί ποιό είναι αυτό το γ@μ@το κατάστημα που κάθε 2 μέρες του αλλάζει το mobo να αγοράζουμε και εμείς απο κεί βρε αδερφέ και μην μου πείς για το καλός πελάτης κλπ γιατι αν δεν είσαι επαγγελματίας αλλά είσαι ιδιώτης καλύτερος πελάτης (σε τζίρο) απο μένα δεν θα είσαι με τίποτα. Αν είναι κατανοητό αυτό που λέω το θέμα έκλεισε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.