Jump to content

Gigabyte nf3-250...

kbilly13

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ταραμας [Χθες, στις 01:46]

Θα συμφωνούσα μαζί σου χωρίς άλλη σκέψη αν εκανες τον κόπο να με πείσεις οτι δεν μεροληπτείς, οχι βέβαια οτι είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις αλλά πρέπει να το αναφέρω.

Πολλά απο τα posts εδω μέσα περιέχουν και το ποσοστό της πλάκας ή καζούρας ή όπως αλλιώς θέλεις να την πείς, αν λοιπόν είναι σωστό να σταματήσει αυτό τότε δεν έχω κανένα λόγο να μην συμπαραταχθώ στο σύνολο, καλό θα ήταν όμως να είχες προτείνει "τα μέτρα που δεν τιμούν κανένα" και σε κάποιους (συγκεκριμένους οφείλεις να ομολογήσεις) που εκτός απο την πλάκα προχωρούν και στον εμπαιγμό προς όλους όσοι δεν συμφωνούν μαζί τους. Αν αυτό γινόταν θα κέρδιζες την εκτίμησή μου, τωρα θα μου πείς και τί έγινε? τίποτα απολύτως, απλά είναι κάποια πράγματα που είτε τους δίνεις αξία είτε όχι.

Είναι κρίμα να χαλάμε το threat και μερίδιο της ευθύνης φέρω κι εγώ σ'αυτό αλλά απο την άλλη ξέρεις δεν γίνεται να χαλαρώνουμε και να ξεχαλαρώνουμε ανάλογα με τις διαθέσεις ορισμένων, εσύ τι λές? μήπως πρέπει να στέλνουμε posts του τύπου

"τι φοβερό που είναι το mobo σου θα τρέξω να πάρω κι εγώ το ίδιο απο το γνωστό μαγαζί που το φέρνει"

"αφού το λές εσύ έτσι θα είναι"

τότε μερικοί θα μας επιτρέψουν να είμαστε χαλαροί?

μια που είσαι και ο admin που έλεγε και ο σταματας ευκαιρία είναι να τοποθετηθείς υπεύθυνα, το κατα τα άλλα ωραίο αυτό forum φτιάχτηκε για να προωθήσουν κάποιοι κάτι (οχι απαραίτητα για οικονομικούς λόγους αλλά και για λόγους γοήτρου, του γνωστού Ελληνικού γοήτρου) και να μαζευτούν και καμιά χιλιάδα άλλοι να τους κολακεύουν ή μήπως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο? αν οι λόγοι είναι άλλοι και αφορούν μεράκι, ενδιαφέρον κλπ τότε μου ταιριάζει αυτό το forum και καλά θα κάνουν κάποιοι να καταλάβουν οτι παραμύθια δεν τρώμε απο την απο δώ μεριά.

Τα λέω αυτά με πραγματικό ενδιαφέρον και συμπαθεια σε όσους εδω μέσα ανεξάρτητα απο το επίπεδο των γνώσεών τους συμμετέχουν με μεράκι και διάθεση, βλέπω όμως με λύπη μου οτι λιγοστεύουν τα posts αυτών.

Φίλε μου έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα.

Καταρχήν, η προτροπή μου να σταματήσουν τα έξυπνα posts, απευθύνονταν σε όλους όσους φρόντισαν με τον τρόπο τους ώστε μία τέτοια παρέμβαση να είναι αναγκαία. Διαβάζοντας τις καταχωρήσεις, εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ποιον ή ποιους αφορά η παρέμβαση αυτή.

Κατά δεύτερον, ζητάς να σε πείσω σχετικά με την αμεροληψία μου ή μη.... Προτιμώ να μου αποδείξεις εσύ την μεροληψία μου.

"τι φοβερό που είναι το mobo σου θα τρέξω να πάρω κι εγώ το ίδιο απο το γνωστό μαγαζί που το φέρνει"

"αφού το λές εσύ έτσι θα είναι"

Είδες κάπου παρόμοιο post που δεν πρόσεξα εγώ ; και αν υπάρχει τέτοια καταχώρηση, πια είναι κατά την γνώμη σου η "λογική" αντίδραση; δεν νομίζω ότι υπάρχει μόνο μία εταιρία ή ένα μόνο κατάστημα που έχει αποκλειστικότητα σε προϊόντα. Αρα;

Και για να κλείσω, ζητάς να σου αναλύσω τους λόγους που φτιάχτηκε το thelab; Είναι ξεκάθαρο πιστεύω στις αράδες των "Όρων Πρόσβασης και Χρήσης".

Το φόρουμ δεν απαγορεύει σε κανέναν να καταχωρεί τις απόψεις του, αν εσύ πιστεύεις ότι κάποιος με δόλο προσπαθεί να προωθήσει προϊόν ή υπηρεσία για προσωπικό όφελος, είσαι ελέυθερος να το σχολιάσεις.

Σου συνιστώ όμως τις όποιες κατηγορίες σου να τις τεκμηριώνεις με αποδείξεις και να μην ζητάς από τον άλλο να αποδείξει το γιατί δεν είναι ελέφαντας.

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 07:58]

Φίλε μου έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα.

Καταρχήν, η προτροπή μου να σταματήσουν τα έξυπνα posts, απευθύνονταν σε όλους όσους φρόντισαν με τον τρόπο τους ώστε μία τέτοια παρέμβαση να είναι αναγκαία. Διαβάζοντας τις καταχωρήσεις, εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ποιον ή ποιους αφορά η παρέμβαση αυτή.

Κατά δεύτερον, ζητάς να σε πείσω σχετικά με την αμεροληψία μου ή μη.... Προτιμώ να μου αποδείξεις εσύ την μεροληψία μου.

** Αυτήν που εγώ θεωρω αμεροληψία την έχω ήδη περιγράψει στην παράγραφο που αναφέρει (καλό θα ήταν όμως να είχες προτείνει "τα μέτρα που δεν τιμούν κανένα" και σε κάποιους (συγκεκριμένους οφείλεις να ομολογήσεις) που εκτός απο την πλάκα προχωρούν και στον εμπαιγμό προς όλους όσοι δεν συμφωνούν μαζί τους) με λίγα λόγια για να το πούμε λαικά όταν κάποιοι ξεπερνούν τα όρια της πλάκας και φτάνουν στον χλευασμό δεν βλέπω κανένα δικό σου post σαν και αυτό που της προτροπής.

Ας πούμε λοιπόν οτι εγω είμαι λίγο χαζός και δεν καταλαβαίνω σε ποιούς απευθύνεσαι, μπορείς να το ξεκαθαρίσεις? απευθύνεσαι α) απευθύνεσαι στον baglama ο οποίος έκανε την μινιμουμ πλάκα σύμφωνα με τα δεδομένα των δεκάδων posts εδω μέσα, β) απευθύνεσαι σε αυτόν που του απηύθυνε με τσαμπουκά το "χαλάρωσε", γ) απευθύνεσαι σε μένα που απάντησα, δ) απευθύνεσαι και στους τρείς.

Αν συμβαίνει το (δ) τότε καλώς για την συγκεκριμένη περίπτωση αλλά παραμένει η αμεροληψία που αναφέρω παραπάνω, αν συμβαίνει κάτι άλλο θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε.

Είδες κάπου παρόμοιο post που δεν πρόσεξα εγώ ; και αν υπάρχει τέτοια καταχώρηση, πια είναι κατά την γνώμη σου η "λογική" αντίδραση; δεν νομίζω ότι υπάρχει μόνο μία εταιρία ή ένα μόνο κατάστημα που έχει αποκλειστικότητα σε προϊόντα. Αρα;

** Eίπαμε εντάξει μην επεκταθούμε, άλλωστε το έχουμε ήδη αναλύσει σε άλλο threat, να μην επαναλαμβανόμαστε, μπορεί κάποια στιγμή να είμαστε λίγο υπερβολικοί αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας, έλεος, και οι πέτρες γνωρίζουν.

Και για να κλείσω, ζητάς να σου αναλύσω τους λόγους που φτιάχτηκε το thelab; Είναι ξεκάθαρο πιστεύω στις αράδες των "Όρων Πρόσβασης και Χρήσης".

Το φόρουμ δεν απαγορεύει σε κανέναν να καταχωρεί τις απόψεις του, αν εσύ πιστεύεις ότι κάποιος με δόλο προσπαθεί να προωθήσει προϊόν ή υπηρεσία για προσωπικό όφελος, είσαι ελέυθερος να το σχολιάσεις.

Σου συνιστώ όμως τις όποιες κατηγορίες σου να τις τεκμηριώνεις με αποδείξεις και να μην ζητάς από τον άλλο να αποδείξει το γιατί δεν είναι ελέφαντας.

** Δεν οφελεί να αρχίσω την τεκμηρίωση, άλλωστε δεν είναι το θέμα αυτό, αν όμως προκληθώ υπάρχει αρκετό υλικό, το αφήνω στην κρίση σου, αν το επιθυμείς εδώ είμαι.

Επαναλαμβάνω όμως δεν είναι αυτό το θέμα, και για να μην μιλάμε ξύλινη γλώσα σαν τους πολιτικούς το θέμα είναι : είστε 10 άτομα κλίκα εδω μέσα ή οχι? αν είστε τότε σβύστε τους ορους πρόσβασης και χρήσης κάντε κλειστό το thelab και να φεύγουμε οι υπόλοιποι, αν δεν είστε τότε γιατί επιτρέπεις σε κάποιους να φέρονται με τον τρόπο που ανέφερα παραπάνω, τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή, να πάρουμε mobo DFI για να μπορούμε να μιλάμε? είπα και πρίν οτι υπάρχουν τουλάχιστον 10-15 άτομα εδω μέσα που έχουν gigabyte και δεν μιλάει κάνείς, δεν έχουν κάτι να πουν αυτοί? ή μήπως προσπάθησαν αλλά ήρθαν αντιμέτωποι στην πλάκα κια τον χλευασμό, δεν είδα κανένα σχόλιο απο μέρους σου γιαυτό? για ρίξε μια ματιά, μήπως έχω δίκηο? να μην πάω και σε άλλα προιόντα γιατί κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε κάποια άλλα, δεν μπορεί ολοι αυτοί που μου έχουν στείλει email να κάνουν λάθος, στην αρχή χαμογέλασα κι εγώ, είπα ελα μωρέ εντάξει μην υπερβάλλουμε αλλά μου κίνησε την περιέργεια και άρχισα να το προσέχω.

Ας αφήσουμε λποιπόν τους ελέφαντες και να δίνουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις, για μένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν μερικοί εδω μέσα είστε μια παρέα, καλά κάνετε και καλά να περνάτε, φτάνει να μην προκαλούν μερικοί γιατί εγώ τουλάχιστον θα απαντώ και οπωσδήποτε θα σχολιάζω τα DFI χωρίς να τα πάρω.

Πάντα με διάθεση για το καλύτερο για όλους.

Βρε Ταραμά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να ταυτίζουμε τις μητρικές μας με τους εαυτούς μας και κάθε φορά που γίνεται μια αναφορά σε DFI όλοι οι υπόλοιποι που έχουν άλλη μητρική να το θεωρούν προσωπική μομφή.....

Ενα πράγμα δεν μου αρέσει σε κάθε είδους συζήτηση εκτός και εαν είναι μέρος ενός αστείου.... Να ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ στις αναφορές του....

Λυπάμαι που θα το αναφέρω αλλά κάποιοι εδώ μέσα με το που αποφασίσαμε να πάμε σε DFI γνωρίζοντας το ενδεχόμενο ρίσκο λόγο του κακού παρελθόντος αρχίσαν μερικοί που έχουν GigaByte να υψώνουν τους τόνους λές και έχασαν προμήθεια....:(

Αυτά είναι απαράδεκτα και δεν αρμόζουν σε μια κοινότητα με κοινό στόχο το HOBBY του Overclock.....;)

Ας σταματήσουμε λοιπόν εδώ τις μομφές και ας επικεντρωθούμε στο HOBBY μας μιας και το πληρώνουμε αδρά κάθε μήνα με τις αγορές που κάνουμε κάθε τόσο.....

Δεν υπάρχει λόγος για αντιδικίες και παιδικές ασθένειες....

Ξέρω ότι γενικά τώρα που η INTEL χάθηκε ως αντίπαλος είναι δύσκολο να μην έχεις άμμεση αντιπαράθεση με κάποιον του αντιπάλου στρατοπέδου αλλά αυτό δε συμαίνει ότι πρέπει από εδώ και πέρα να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας......:daisy:

ταραμά νομίζω ότι υπερβάλεις λιγάκι,

τα σχόλια που έγιναν έχουν να κάνουν με τις ρυθμίσεις. Αν κατάλαβα καλά λες ότι υπάρχει κλίκα επειδή όλοι υποστηρίζουν ότι η DFI στο NF3 είναι η καλύτερη, με την ίδια λογική υπάρχει κλίκα σε όσους υποστηρίζουν intel και amd (δηλαδή σε αυτή την περίπτωση οι ίδιοι οι admins χωρίζονται σε δύο κλίκες), ATI vs Nvidia και ο κατάλογος συνεχίζεται. Καταλήγουμε λοιπόν ότι κάθε χρήστης έχει κάνει κλίκα με τον εαυτό του και μόνο (αδύνατο να πιστέψω πως υπάρχουν έστω και δύο χρήστες εδώ μέσα με τις ίδιες ακριβώς προτιμήσεις και επιλογές). Αν υπάρχει μια φιλία μεταξύ μερικών χρηστών είναι εντελώς φυσιολογικό (πολύ έχουμε συναντηθεί και συναντιόμαστε σε εβδομαδιαία βάση, όπως και τσακωνόμαστε/συμφωνούμε σε καθημερινή βάση), πίστεψε με αν όλοι όσοι ήταν απλά φίλοι με τα συγκεκριμένα άτομα που δηλώσαν αντίθεση με το setάρισμα στο συγκεκριμένο thread απλά postάραν για να τους υποστηρίξουν χωρίς ουσιαστικά να συμφωνούν ή να έχουν άποψη τότε θα είχαμε αρκετά μεγαλύτερη συμμετοχή.

Εσύ με τον Kbilly θεωρείς ότι έχει κλίκα?

Όλα HW ειναι σαματς και τι?

Από πότε δεν ωφελεί η τεκμηρίωση ενός ισχυρισμού, για να μην χρησιμοποιήσω πιο βαρύ χαρακτηρισμό; η λέξη «μεροληψία», δεν είναι φτηνή ούτε ελαφριά. Κι αφού έχεις τον τρόπο να το αποδείξεις, θα σε παρακαλούσα να το κανείς.

Νομίζω πως αυτό που είπα και προκάλεσε το σχόλιο σου, ήταν «Προτείνω να χαλαρώσετε όλοι». Ένα σχόλιο στο οποίο κανείς δεν έδωσε σημασία, σαν να μην έγινε ποτέ.

’ντ’ αυτού, θεωρήθηκε ότι μεροληπτώ.

Κλίκες και φόβος λοιπόν. Κι αντί να γίνουν τα παράπονα στους διαχειριστές, όπως έπρεπε, έγιναν σε σένα; Μια απλή σκέψη, τίποτα παραπάνω. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν ήμαστε ενήμεροι για κάτι τέτοιο, δεν είναι λίγο άδικα τα όσα λες; Αν ο κόσμος δε μιλάει και δε λέει αυτά που έχει να πει στο φόρουμ, δεν κάνει τα παράπονα του στους διαχειριστές με τους τόσους τρόπους που υπάρχουν, φταίνε οι διαχειριστές πάλι για την κατάσταση; Εντάξει, είπαμε.. το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, αλλά και τα νύχια μας δε μυρίζουν..

Κι αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ, όπως υποστηρίζεις, το κοινό καλό, κι ο κόσμος που δεν μπορεί να μιλήσει εξαιτίας της κλίκας, θα μπορούσες να ενημερώσεις, να στείλεις ένα π.μ. βρε αδερφέ και να πεις πως έπεσε στην αντίληψη σου αυτή η κατάσταση.

Εύκολη λέξη η κλίκα..

Για ακόμα μία φορά, αφήνεις αιχμές και κάνεις λόγο για προϊόντα τα οποία "προωθούνται" μέσα από το site, για χειραγώγηση μελών σχετικά με προϊόντα κλπ κλπ... Είναι πολύ εύκολο να κολλάς ταμπέλες, στο να τα αποδείξεις είναι το δύσκολο. Την επόμενη φορά που σκοπέυεις να προβείς σε παρόμοια δήλωση, ξανασκέψου το.

Δε με ενδιαφέρει αν καλύτερη είναι η μια ή η άλλη, προφανώς έχεις άποψη για όσα έχεις δοκιμάσει, και για όσα όμως δεν έχει δοκιμάσει. Ειδικά όταν είσαι σε θέση να δοκιμάζεις πολλά. Ωραίο αυτό, έτσι δεν είναι;

Κόντρες και ευτράπελα όσο αφορά hardware, συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα συμβαίνουν, όπως συμβαίνουν σε χίλιαδύο άλλα sites με παρόμοιο ή μη αντικείμενο.

Όπως βλέπεις, ερωτήσεις υπάρχουν πολλές, ελπίζω πραγματικά, να θέλεις να δώσουμε και οι δυο απαντήσεις.

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 13:46]

Λυπάμαι που θα το αναφέρω αλλά κάποιοι εδώ μέσα με το που αποφασίσαμε να πάμε σε DFI γνωρίζοντας το ενδεχόμενο ρίσκο λόγο του κακού παρελθόντος αρχίσαν μερικοί που έχουν GigaByte να υψώνουν τους τόνους λές και έχασαν προμήθεια....:(

Αυτά είναι απαράδεκτα και δεν αρμόζουν σε μια κοινότητα με κοινό στόχο το HOBBY του Overclock.....;)

τι λες ρε DAG? σοβαρά? παρακολούθησες την πορεία αυτού του thread? είχα μιλήσει καθόλου εγώ για DFI ή για οτιδήποτε άλλο? πόσταρα κάποια αποτελέσματα, μου έκανε φοβερή εντύπωση το oc της Gigabyte, το πόσο εύκολα ανεβάζει συχνότητες ΗΤΤ/DRAM ακόμη και με 1 giga, και το πόσο σταθερή είναι - ή μήπως είστε τόσο "υπεράνω" θεωρώντας ότι είναι δεδομένα τα 280+.... ??? καθαρά από μεράκι και προσωική ευχαρίστηση το κάνω, και μιας έχω κάνει και άπειρες δοκιμές, γιατί να μην ενημερώσω τον κόσμο και εγώ? μπορεί κάποιους να ενδιέφεραν τα αποτελέσματα, - και όντως έτσι είναι - κάποιους όμως τους "πείραξαν" από ότι φάνηκε...

και και να μην ξανακούσω μαλ@#κίες περί προμηθειών και τέτοια!... ίσα ίσα, που γνωστοί μου που έχουν μαγαζί, ΔΕΝ φέρνουν Gigabyte... ... αξιολύπητοι ισχυρισμοί πραγματικά! :(

παίξε λοιπόν με τη dfi σου, και ενημέρωσε και εσύ τον κόσμο στο δικό σου thread

το τι ενημέρωση είναι αυτή όμως δεν ξέρω.... κάποια αποτελέσματα sandra memory, και όσο απο prime?.... ένα στα 10*245 έχω δει μόνο από τον Helly... ο άνθρωπος τουλάχιστον ενδιαφέρεται για τη σταθερότητα και πολύ καλά κάνει

όταν και εσύ δώσεις prime σε 280+ με 1gb ram και καλή συχνότητα, τα ξαναλέμε

και για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα, δεν το έχω "πολύ" για καθημερινή χρήση... με χαμηλά voltages και μηδενικό! θόρυβο, το έχω έτσι στο πολύ χαλαρό στα 9*272 με 1,60vcore και 8ωρο Prime (blend) - ως τώρα... κρίμα που οι επιδόσεις μου είναι χαμηλές.... :D

Ταραμά Please μην ασχολείσαι.... γράψε περί Gigabyte και μόνο...

και όποιος άλλος βέβαια έχει οποιαδήποτε ερώτηση-απορία περί του θέματος, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε...

Παρακαλώ τους Admin να διαγράψουν από δω και πέρα, οποιοδήποτε off topic post!

Αρκετά το παρατραβήξαμε...

Ας ασχοληθούμε μόνο με το hobby μας, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Gigabyte nf3-250....

Bρε Kbilly 280 1:1 με 1 GB @ CMD 1T είναι κομμάτι δύσκολο να υπάρξει με A64 Claw C0 stepping σαν το δικό μου..:T:

Καλά κάνεις και πας εκεί που πας και μακάρι να πάς ακόμη παραπάνω αλλά σε παρακαλώ όταν κάποιος αντικρούει αυτά που αναφέρεις δεν το κάνει από κακκία ούτε για να σου προσβάλει την μητρική..... :D

Αλλά μάλλον γιατί απλά και αυτός έχει κάτι να σου πεί .... μην αρπάζεσαι..... :D

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 16:29]

Bρε Kbilly 280 1:1 με 1 GB @ CMD 1T είναι κομμάτι δύσκολο να υπάρξει με A64 Claw C0 stepping σαν το δικό μου..:T:

Αυτό ήθελα να ακούσω! το ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο!

Έτσι δεν είχα πει και εγώ? ;)

Γιαυτό και τα benchmarks (όχι όμως η συνολική απόδοση... ) της Gigabyte δεν φάνηκαν σε μερικούς χαμηλά?(!) δεν είχα πει ότι δεν γίνεται να παίξει σε τέτοιες συχνότητες οποιοσδήποτε συνδυασμός με 1giga και 1Τ?...

συνέχεια τώρα με επί του θέματος posts.... φτάνει!...

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 11:46]

Βρε Ταραμά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να ταυτίζουμε τις μητρικές μας με τους εαυτούς μας και κάθε φορά που γίνεται μια αναφορά σε DFI όλοι οι υπόλοιποι που έχουν άλλη μητρική να το θεωρούν προσωπική μομφή.....

Ενα πράγμα δεν μου αρέσει σε κάθε είδους συζήτηση εκτός και εαν είναι μέρος ενός αστείου.... Να ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ στις αναφορές του....

Ας σταματήσουμε λοιπόν εδώ τις μομφές και ας επικεντρωθούμε στο HOBBY μας μιας και το πληρώνουμε αδρά κάθε μήνα με τις αγορές που κάνουμε κάθε τόσο.....

Δεν υπάρχει λόγος για αντιδικίες και παιδικές ασθένειες....

Ξέρω ότι γενικά τώρα που η INTEL χάθηκε ως αντίπαλος είναι δύσκολο να μην έχεις άμμεση αντιπαράθεση με κάποιον του αντιπάλου στρατοπέδου αλλά αυτό δε συμαίνει ότι πρέπει από εδώ και πέρα να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας......:daisy:

θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου και αν πάρει κανείς μόνο του το post σου θα το βρεί εξαίρετο, όμως το οτι κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν DFI εγώ ούτε καν το είχα πάρει χαμπάρι, δεν έτυχε να διαβάσω τίποτα τέτοιο αρα δεν τίθεται θέμα, οτι κάποιοι που έχουν gigabyte άρχισαν να κάνουν ......τι? εγω οσο ψάχνω εδω μέσα δεν βλέπω κανέναν τους να μιλάει εκτός απο μένα και τον kbilly13, αναρωτιέμαι για ποιούς μιλάς και οπωσδήποτε ούτε λόγος για προμήθεια, μην την χρησιμοποιείς αυτή τη φράση, με προκαλεί.

Απόλυτος δεν είμαι, μπορώ να καταλάβω όμως το πάθος που διαφαίνεται στα post του kbilly13 γιατί όπως και να το κάνουμε κάποιοι του έχουν ρίξει πολλά στην μούρη αλλά ΟΥΤΕ εσένα είδα να παίρνεις θέση, όχι οτι είσαι υποχρεωμένος να πάρεις θέση αλλά το θέτω για να είμαστε δίκαιοι.

Ούτε αντιδικίες υπάρχουν ούτε παιδικές ασθένειες, τουλάχιστον απο μέρους μου, απλά έπρεπε κάποιος να φωνάξει που λένε γιατί το παραμύθιασμα έπεφτε σύννεφο και τράβηξε μέχρι λεκτικού τσαμπουκά.

Δεν βλέπω όμως κανέναν να παίρνει θέση στο κυριότερο ερώτημα που έθεσα και αυτό με ανησυχεί .............

ειστε απιστευτοι... να δω για ποσο ακομα θα μαλωνετε για τις πουτ@νες τις μητρικες. Ελεος ρε παιδια! Φωτια να παρουν ολα ρε γ@μωτι! Ειναι δυνατον να μαλωνετε τοσες μερες για μητρικες? Οποιος πηρε dfi καλα εκανε και οποιος πηρε gigabyte παλι καλα εκανε! Pctech το κανατε παλι το φορουμ....

το θέμα είναι πως ακόμα και ίδια μοντέλα δεν έχουν ίδια συμπεριφορά... πχ πήρα p4c800 για να δω κανα fsb της προκοπής αφού παντού λένε 300ρίζουν και έχω δει και 330+ και η δικιά μου κόλλησε στα 290... παρόμοια παραδείγματα σε πολλά μοντέλα... οπότε μην τρελαινόμαστε να βγάλουμε κανόνες. ο καθένας λέει τις δικές του εμπειρίες από τα δικά του κομμάτια και στατιστικά βγαίνει μια ιδέα...

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:32]

Από πότε δεν ωφελεί η τεκμηρίωση ενός ισχυρισμού, για να μην χρησιμοποιήσω πιο βαρύ χαρακτηρισμό; η λέξη «μεροληψία», δεν είναι φτηνή ούτε ελαφριά. Κι αφού έχεις τον τρόπο να το αποδείξεις, θα σε παρακαλούσα να το κανείς.

Νομίζω πως αυτό που είπα και προκάλεσε το σχόλιο σου, ήταν «Προτείνω να χαλαρώσετε όλοι». Ένα σχόλιο στο οποίο κανείς δεν έδωσε σημασία, σαν να μην έγινε ποτέ.

’ντ αυτού, θεωρήθηκε ότι μεροληπτώ.

Κλίκες και φόβος λοιπόν. Κι αντί να γίνουν τα παράπονα στους διαχειριστές, όπως έπρεπε, έγιναν σε σένα; Μια απλή σκέψη, τίποτα παραπάνω. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν ήμαστε ενήμεροι για κάτι τέτοιο, δεν είναι λίγο άδικα τα όσα λες; Αν ο κόσμος δε μιλάει και δε λέει αυτά που έχει να πει στο φόρουμ, δεν κάνει τα παράπονα του στους διαχειριστές με τους τόσους τρόπους που υπάρχουν, φταίνε οι διαχειριστές πάλι για την κατάσταση; Εντάξει, είπαμε.. το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, αλλά και τα νύχια μας δε μυρίζουν..

Κι αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ, όπως υποστηρίζεις, το κοινό καλό, κι ο κόσμος που δεν μπορεί να μιλήσει εξαιτίας της κλίκας, θα μπορούσες να ενημερώσεις, να στείλεις ένα π.μ. βρε αδερφέ και να πεις πως έπεσε στην αντίληψη σου αυτή η κατάσταση.

Εύκολη λέξη η κλίκα..

Για ακόμα μία φορά, αφήνεις αιχμές και κάνεις λόγο για προϊόντα τα οποία "προωθούνται" μέσα από το site, για χειραγώγηση μελών σχετικά με προϊόντα κλπ κλπ... Είναι πολύ εύκολο να κολλάς ταμπέλες, στο να τα αποδείξεις είναι το δύσκολο. Την επόμενη φορά που σκοπέυεις να προβείς σε παρόμοια δήλωση, ξανασκέψου το.

Δε με ενδιαφέρει αν καλύτερη είναι η μια ή η άλλη, προφανώς έχεις άποψη για όσα έχεις δοκιμάσει, και για όσα όμως δεν έχει δοκιμάσει. Ειδικά όταν είσαι σε θέση να δοκιμάζεις πολλά. Ωραίο αυτό, έτσι δεν είναι;

Κόντρες και ευτράπελα όσο αφορά hardware, συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα συμβαίνουν, όπως συμβαίνουν σε χίλιαδύο άλλα sites με παρόμοιο ή μη αντικείμενο.

Όπως βλέπεις, ερωτήσεις υπάρχουν πολλές, ελπίζω πραγματικά, να θέλεις να δώσουμε και οι δυο απαντήσεις.

Τώρα τι να πώ, είναι υγιές να έχει ο καθένας την άποψή του αλλά να μην καταλαβαίνεις τι λέω (και γράφω και μιλώ καλά τα Ελληνικά έστω και λίγο μπερδεμένος απο καθαρεύσουσα-δημοτική κλπ η ηλικία βλέπεις) είναι λίγο τραβηγμένο μέχρι παρεξηγήσιμο και εξηγούμε :

α) όταν ένας λέει "πήρα το ταδε και είναι καταπληκτικό, αμέσως απαντά άλλος λέγοντας μόλις το δοκίμασα και είναι τζάμι, ακολουθεί τρίτος κλπ και μετά απο μερικές μέρες ανακαλύπτεις οτι ο πρώτος είναι υπάλληλος του δεύτερου που έχει μαγαζί και το πουλάει και ο τρίτος είναι κολλητός του πρώτου...θέλεις και παρακάτω ή πάλι δεν καταλαβαίνεις? είπα όμως οτι ΔΕΝ είναι αυτό το θέμα μου, το έχουμε εξαντλήσει αλλού μην επανερχόμαστε και επιτέλους δεν υπάρχει όφελος με το να αρχίσω να λέω ονόματα, τα ξέρεις καλύτερα απο μένα πιστεύω, αν πάλι δεν τα ξέρεις τότε άστω να το πάρει το ποτάμι και πές οτι έχω άδικο να ησυχάσουμε.

β) δεν γνωρίζω γιατί δεν απευθύνονται κάποιοι σε σένα ή σε κάποιον άλλο, θα ήταν σωστότερο αλλά δεν γνωρίζω αν είχαν τους λόγους τους, μπορεί να το έκαναν στο παρελθόν και απογοητεύτηκαν, δεν το ξέρω.

γ) λάθος, δεν έχω άποψη για όσα δεν έχω δοκιμάσει, μάλλον εσύ και μερικοί άλλοι είχατε άποψη για παράδειγμα για το DFI πρίν ακόμη το δείτε ζωντανό, η υπόδειξη αυτή προς εμένα είναι άτοπη και μπορεί οποιοσδήποτε να δεί τα δικά μου posts και να συγκρίνει.

δ) ξανά μου ζητάς να αποδείξω τι? την μεροληψία? αντε να το πώ ποιό όσο πιο απλά μπορώ, τρέχα σε όσα threats έχουν ρίξει ντομάτες σε αρκετους μερικοί απο δω μέσα και βάλε το δάχτυλό σου πάνω στο δικό σου ανάλογο post "χαλαρώστε κλπ" για να το δώ κι εγώ, άλλωστε σου έκανα μια απλή ερώτηση "σε ποιόν απευθύνθηκες και γιατί?" δεν πήρα απάντηση, θα είχε ενδιαφέρον.

Τέλος αν θέλεις μπορείς να δώσεις απάντηση και να σταματήσουμε εδώ γιατί το ρημάξαμε το threat του παιδιού.

Παρεπιπτώντος :OT: που είσαι ρε Dag για την κοντρίτσα που λέγαμε :jump: φτιάχνεις το DFI η ταξίδεψε για τον παράδεισο και το δικό σου :D (πλάκα κάνω) άλλωστε και εγώ δεν είμαι έτοιμος, απο τότε που έριξε τα νούμερα ο kbilly13 εχω φαγωθεί να τα πιάσω αλλά όλο και κάτι δεν μου βγαίνει :jump: :jump:

Αρχική απάντηση από ταραμας [Σήμερα, στις 21:07]

Παρεπιπτώντος :OT: που είσαι ρε Dag για την κοντρίτσα που λέγαμε :jump: φτιάχνεις το DFI η ταξίδεψε για τον παράδεισο και το δικό σου :D (πλάκα κάνω)

Στο γενικό ψάξιμο είμαι ακόμη και τα έχω παίξει στην κυριολεξία..... :D

Εχει τώσα πράγματα να πειράξεις αυτό το ΒΙΟΣ που πρέπει να πάω πρώτα κανένα ταχύρυθμο σεμηνάριο για να βγάλω άκρη με τα Settings......:D

Kάντε κουράγιο και θα έρθει η ώρα και των μακροχρόνιων BENCH :T:

Aν βέβαια δε μου έχει καεί και η δική μου μητρική όπως του ακατανόμαστου UNSTOP.......:p;)

μπά εμένα δεν μου βγαίνουν τα ψηλά fsb, τις καλύτερες επιδόσεις τις παίζω με 11Χ238 2Τ και μνήμες 2 2 2 7 (και είναι και kingston valueram 2X512) θα με τρελλάνει το ρημάδι, πήρα μνήμες που θεωρούσα αξιόπιστες αλλά απο timmings του κ@λου και δεν λένε να ξεκολλήσουνε απο τα 2 2 2 7, απο την άλλη ο 64αρης ανεβαίνει του σκοτωμού με πολλαπλασιαστή 11Χ με τάση 1,650 (πήγε άνετα 11Χ242 παραπάνω έκανα όπισθεν λόγω θερμοκρασίας) και μόλις αλλάζω multi μου τα κάνει, δεν βγάζει τεστ με τίποτα.

Ανεξήγητα πράματα και θάματα, το mobo έχει 2 σειρές sata (nvidia + sil) βάζω το nvidia στα τεστ πρώτο και στις εφαρμογές βαρέως τύπου που λένε με ξενερώνει, βάζω τους δίσκους στο sil πηγαίνει τις εφαρμογές σε φοβερούς χρόνους και τα τεστ δείχνουν τα π@π@ρια μου.

Τελικά θα το αφήσω μου φαίνεται εκεί που το βλέπω εγώ μια χαρά και ας λένε οτι θέλουν τα τεστ.

Αρχική απάντηση από ταραμας [Χθες, στις 22:31]

μπά εμένα δεν μου βγαίνουν τα ψηλά fsb, τις καλύτερες επιδόσεις τις παίζω με 11Χ238 2Τ και μνήμες 2 2 2 7 (και είναι και kingston valueram 2X512) θα με τρελλάνει το ρημάδι, πήρα μνήμες που θεωρούσα αξιόπιστες αλλά απο timmings του κ@λου και δεν λένε να ξεκολλήσουνε απο τα 2 2 2 7, απο την άλλη ο 64αρης ανεβαίνει του σκοτωμού με πολλαπλασιαστή 11Χ με τάση 1,650 (πήγε άνετα 11Χ242

Ανεξήγητα πράματα και θάματα, το mobo έχει 2 σειρές sata (nvidia + sil) βάζω το nvidia στα τεστ πρώτο και στις εφαρμογές βαρέως τύπου που λένε με ξενερώνει, βάζω τους δίσκους στο sil πηγαίνει τις εφαρμογές σε φοβερούς χρόνους και τα τεστ δείχνουν τα π@π@ρια μου.

Τελικά θα το αφήσω μου φαίνεται εκεί που το βλέπω εγώ μια χαρά και ας λένε οτι θέλουν τα τεστ.

ελπίζω να μας κάνεις πλάκα! :) 238 με 2-2-2-7 και 2,83vmem? τι chips φοράνε και δεν μας το λές? BH5 εεε??

o 64άρης σου μια χαρά πάει!

αν βάλεις πιο αργά timings στις μνήμες, πχ. 2.5-4-3-7 ή και 3-4-4-8 2Τ, μέχρι που ανεβαίνεις με multi 10 ή 9? try it!

και εγώ τον δίσκο τον έχω πάνω στον Silicon controller, πάει καλύτερα! δεν χρειάζεσαι τα test, φαίνεται αμέσως η διαφορά...

Αρχική απάντηση από ταραμας [Χθες, στις 21:01]

Τώρα τι να πώ, είναι υγιές να έχει ο καθένας την άποψή του αλλά να μην καταλαβαίνεις τι λέω (και γράφω και μιλώ καλά τα Ελληνικά έστω και λίγο μπερδεμένος απο καθαρεύσουσα-δημοτική κλπ η ηλικία βλέπεις) είναι λίγο τραβηγμένο μέχρι παρεξηγήσιμο και εξηγούμε :

α) όταν ένας λέει "πήρα το ταδε και είναι καταπληκτικό, αμέσως απαντά άλλος λέγοντας μόλις το δοκίμασα και είναι τζάμι, ακολουθεί τρίτος κλπ και μετά απο μερικές μέρες ανακαλύπτεις οτι ο πρώτος είναι υπάλληλος του δεύτερου που έχει μαγαζί και το πουλάει και ο τρίτος είναι κολλητός του πρώτου...θέλεις και παρακάτω ή πάλι δεν καταλαβαίνεις? είπα όμως οτι ΔΕΝ είναι αυτό το θέμα μου, το έχουμε εξαντλήσει αλλού μην επανερχόμαστε και επιτέλους δεν υπάρχει όφελος με το να αρχίσω να λέω ονόματα, τα ξέρεις καλύτερα απο μένα πιστεύω, αν πάλι δεν τα ξέρεις τότε άστω να το πάρει το ποτάμι και πές οτι έχω άδικο να ησυχάσουμε.

Σου ξαναλέω ότι από την στιγμή που κανένα κατάστημα δεν φέρνει ένα προϊόν σε αποκλειστικότητα, δεν έχει βάση αυτό που λες. Δλδ αν βγούνε 2 τύποι και πουν ότι πήραν το τάδε προϊόν από το τάδε μαγαζί και πάει καλά, αυτό σημαίνει ότι αν το πάρω και εγώ από το ίδιο μαγαζί, θα μου πάει το ίδιο καλά? πριν αγοράσει κάποιος κάτι, δεν διαβάζει 3-4 review, δεν κάνει ένα search σε 2-3 forums να δει τι λένε και άλλοι χρήστες?

β) δεν γνωρίζω γιατί δεν απευθύνονται κάποιοι σε σένα ή σε κάποιον άλλο, θα ήταν σωστότερο αλλά δεν γνωρίζω αν είχαν τους λόγους τους, μπορεί να το έκαναν στο παρελθόν και απογοητεύτηκαν, δεν το ξέρω.

Μιας και δεν το έκαναν στο παρελθόν, οι λόγοι παραμένουν αδιευκρίνηστοι.

γ) λάθος, δεν έχω άποψη για όσα δεν έχω δοκιμάσει, μάλλον εσύ και μερικοί άλλοι είχατε άποψη για παράδειγμα για το DFI πρίν ακόμη το δείτε ζωντανό, η υπόδειξη αυτή προς εμένα είναι άτοπη και μπορεί οποιοσδήποτε να δεί τα δικά μου posts και να συγκρίνει.

’ποψη για την dfi λίγο χλωμό να έχω, μιας και δεν έχω 64αρη.... τα δικά σου λόγια όμως σε προηγούμενη καταχώρηση ήταν "γιατί εγώ τουλάχιστον θα απαντώ και οπωσδήποτε θα σχολιάζω τα DFI χωρίς να τα πάρω."

δ) ξανά μου ζητάς να αποδείξω τι? την μεροληψία? αντε να το πώ ποιό όσο πιο απλά μπορώ, τρέχα σε όσα threats έχουν ρίξει ντομάτες σε αρκετους μερικοί απο δω μέσα και βάλε το δάχτυλό σου πάνω στο δικό σου ανάλογο post "χαλαρώστε κλπ" για να το δώ κι εγώ, άλλωστε σου έκανα μια απλή ερώτηση "σε ποιόν απευθύνθηκες και γιατί?" δεν πήρα απάντηση, θα είχε ενδιαφέρον.

Αν δεν σε καλύπτει η απάντηση που έδωσα, ότι αναφέρομαι σε όλους όσους φρόντισαν να "καεί" το thread, δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο.... είναι προφανές, αλλά λίστα δεν θα κάτσω να σου κάνω.

Στην τελική, πόσες φορές έχεις κάνει reported post σε κάτι που σε ενόχλησε? αν θυμάμαι καλά, καμία.

Τέλος αν θέλεις μπορείς να δώσεις απάντηση και να σταματήσουμε εδώ γιατί το ρημάξαμε το threat του παιδιού.

Ευχαριστώ για την προτροπή αλλά είσαι συνυπέυθυνος.

Να κανω και γω τωρα την ερωτησουλα μου: kbilly, πως οριζεις το επιτυχες overclock; Σαν ουσια, αυξηση στις επιδοσεις, ή σαν αριθμους;

Γιατι εκατσα και ξαναδιαβασα ολο το thread απο την αρχη και ειδα σε τουλαχιστον 6 σημεια να ρωτας "Εχετε ξαναδει καλυτερο o/c απο τα 285 stable, 1/1 με 1Gb;" αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι εννοεις οταν λες καλυτερο... Καλυτερο σε νουμερα ή σε αποδοση;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.