unstoppable Οκτώβριος 15, 2004 #161 Οκτώβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 20:33] ................και όταν λέμε 1:1 δεν εννοούμε fsb/dram, χαίρω πολύ!...... Αυτο εννοουμε αλλα αν εριχνες μια ματια στην αρχιτεκτονικη του Α64 θα εβλεπες γιατι δεν μιλαμε ποτε για 1:1 εκει, αλλο τι λεμε γιατι μας βολευει και αλλο ποιο ειναι το σωστο. Τεσπα, ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει πανω σ'αυτο το θεμα αλλα το σωστο το ξερουν και οι πετρες ποιο ειναι.
kbilly13 Οκτώβριος 15, 2004 Author #162 Οκτώβριος 15, 2004 καλά unstop, αυτό είναι το πρόβλημα σου?!δηλ. εγώ που γράφω 9*285 1:1, δεν καταλαβαίνεις ότι οι μνήμες μου δουλεύουν στα 285 ε?πως θες να σου το πω? να σου πω multi 9 - memory divider 9? πως θες? ευχαριστώ για τα μαθήματα περί dividers! δεν το ήξερα ρε γμτ.. sorry.... πολύ ανέχτηκα τα off topic σας, και ασχέτων posts με το θέμα από ορισμένους.... από δω και πέρα, σχόλια μόνο επί του θέματος - ΟΚ? ΑΡΚΕΤΑ μου κάψατε το thread - ξεκίνησα παρουσίαση επιδόσεων, εντυπώσεις και το γαμ$#@σατε - και ρωτάω... γιατί? δεν σας αρέσει? σας φαίνεται λίγο? έχετε κάτι καλύτερο? αν ναι αφήστε τα πολλά λόγια, και αποδείξτε το! hit me!...
unstoppable Οκτώβριος 15, 2004 #163 Οκτώβριος 15, 2004 Το ξερω οτι οσα ειπα ειναι offtopic, αλλωστε οτι ειχα να πω εγω για την Gigabyte τα εχω πει εδω και πολυ καιρο.
kbilly13 Οκτώβριος 15, 2004 Author #164 Οκτώβριος 15, 2004 unstop έτυχε να είσαι ο τελευταίος που πόσταρε... όπως καταλαβαίνεις δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα και θυμάμαι ότι είχες πει... ότι είναι δηλ. από τις καλύτερες προτάσεις για Α64 ΔΕΝ καταλαβαίνω όμως το φοβερό κλίμα αμφισβήτησης από ορισμένους, παρόλο που την έχω δοκιμάσει, και την έχω ζορίσει, και υπερstable αποδεικνύεται, και έχει πιάσει 304 (285 για καθημερινή χρήση.. ) με ram divider = multi, KAI 355 με ram divider μεγαλύτερο του multi
zyx Οκτώβριος 15, 2004 #165 Οκτώβριος 15, 2004 εμεις δεν παμε κοντρα εσυ νομιζεις οτι σε παμε κοντρα. σε φορουμ ειμαστε και μιλαμε. οταν βλεπο κατι bh5 να εχουν στα 204 μεγαλυτερο unbafer(οπως γραφετε δεν ξερω) απο κατι eb στα 230 ε αυτο κατι σημενη. γιαυτο λεο οτι λεο. αν το εβλεπες και εσυ ισως αλαζες γνωμη
kbilly13 Οκτώβριος 15, 2004 Author #166 Οκτώβριος 15, 2004 δεν με νοιάζει ότι benchmarks και να έχει στα 204, ή στα 230 ή στα 250... τη στιγμή που δουλεύω στα 285... μην κοιτάς και μην ψαρώνεις από τα benchmarks μόνο - δεν είναι αυτό μόνο το ζητούμενο αλλά και η γενικότερη απόδοση-συμπεριφοράπίστεψε με, αν μπορούσες να δουλεύεις στα 285+, δεν θα το άλλαζες με τίποταελπίζω να το διαπιστώσεις με τη DFI..
baglamas Οκτώβριος 15, 2004 #167 Οκτώβριος 15, 2004 Αρχίσανε οι δοκιμές με τα DFI, αλλα απο οτι βλέπω μέχρι στιγμής "ολα καλά" αλλα δεν μπαίνει στα windows καλά έχει πολύ γέλιο η ιστορία, όλη μέρα τα παιδεύουν και κανένας δεν ποστάρει, αντε καλό κουράγιο παιδιά κι αύριο μέρα είναι
Shaman Οκτώβριος 15, 2004 #168 Οκτώβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από baglamas Αρχίσανε οι δοκιμές με τα DFI, αλλα απο οτι βλέπω μέχρι στιγμής "ολα καλά" αλλα δεν μπαίνει στα windows καλά έχει πολύ γέλιο η ιστορία, όλη μέρα τα παιδεύουν και κανένας δεν ποστάρει, αντε καλό κουράγιο παιδιά κι αύριο μέρα είναι Χαλάρωσε λίγο.....
kbilly13 Οκτώβριος 15, 2004 Author #169 Οκτώβριος 15, 2004 enduracell και zyx, δεν τα λέτε με p.m. καλύτερα?....ή ανοίξτε καινούριο thread...μην το ξεφτιλίσουμε τελείως...ευχαριστώ
taramas Οκτώβριος 15, 2004 #170 Οκτώβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 00:02] Χαλάρωσε λίγο..... γιατί να χαλαρώσει το παλικάρι ρε μεγάλε? σου χρωστάει?
enduracell Οκτώβριος 15, 2004 #171 Οκτώβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από kbilly13 enduracell και zyx, δεν τα λέτε με p.m. καλύτερα?....ή ανοίξτε καινούριο thread...μην το ξεφτιλίσουμε τελείως...ευχαριστώ done, συγνώμη δε θα ξαναεπαναληφθεί.
Shaman Οκτώβριος 15, 2004 #172 Οκτώβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας [Σήμερα, στις 02:31] γιατί να χαλαρώσει το παλικάρι ρε μεγάλε? σου χρωστάει? :giveup: Δεν πήρα την άδεια σου πριν ποστάρω αλλά φαντάζομαι θα μου επιτρέπεις να ενοχλούμαι όταν κάποιος κάνει post με ειρωνικό ύφος και με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει - ειδικά όταν τα πράγματα έχουν ήδη "ξεφύγει" νωρίτερα και γίνεται προσπάθεια να χαλαρώσει το κλίμα. Τώρα αν εσένα το post του Baglama σου φάνηκε εποικοδομητικό, μάλλον θα πρέπει να βγάλεις τα Gigabyte γυαλιά που φοράς...... Δε συνεχίζω. Εγώ έχω μετοχές στην MSI.
kbilly13 Οκτώβριος 15, 2004 Author #173 Οκτώβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 02:42] μάλλον θα πρέπει να βγάλεις τα Gigabyte γυαλιά που φοράς...... Gigabyte γυαλιά?! που πουλάνε ρε παίδες? θέλω και γω!.. και σας παρακαλώ πολύ, ας μείνουμε όσο μπορούμε στο θέμα... σχόλια για τη Gigabyte μόνο! το τι θα κάνει η DFI, δεν μας απασχολεί καθόλου εδώ - έχει ανοιχτεί άλλο Thread....
taramas Οκτώβριος 16, 2004 #174 Οκτώβριος 16, 2004 shamanαπευθύνεσαι με ύφος σε κάποιον και του λές να χαλαρώσει γιατί νομίζεις οτι ειρωνεύται και την ίδια στιγμή προκαλείς, τι προσπαθείς να δείξεις δεν ενδιαφέρομαι να καταλάβω.Εγω ένα σχόλιο μόνο εχω για να τελειώνει η ιστορία, εδω μέσα υπάρχουν τουλάχιστον 12 άτομα (αυτούς γνωρίζω μπορεί να είναι και παραπάνω) που έχουν gigabyte και δεν τολμά να μιλήσει κανείς θαρρείς και έχουν καμμιά βαρειά και αθεράπευτη ασθένεια εξαιρουμένων του kbilly13 & εμού, Λοιπόν τέλος τα παραμυθιάσματα, αυτού του είδους η χειραγώγηση σε αυτούς που την ανέχονται, ελπίζω να έγινα κατανοητός.kbilly13συγγνώμη φίλε αν σου χαλάω λίγο το threat αλλά όπως καταλαβαίνεις η υπομονή έχει και τα όριά της.
RootX Οκτώβριος 16, 2004 #175 Οκτώβριος 16, 2004 Προτείνω να χαλαρώσετε όλοι και να σταματήσετε τα "έξυπνα" posts, διαφορετικά θα πρέπει να προβούμε σε μέτρα που δεν τιμούν κανέναν.
outlaw Οκτώβριος 16, 2004 #176 Οκτώβριος 16, 2004 kbilly13 έχω μια απορία. Μπορεί και να το έχεις ποστάρει πιο πρίν αλλά θα μου διέφυγε. Πέραν των bench, μιλώντας καθαρά για απόδωση σε παιχνίδια πού έχεις καλύτερη απόδωση, στο 1Τ και χαμηλό φσβ ή στα 2Τ με ην 280άρα. Τέλος το μόντ για το vdimm είναι του είδους τρίμερ-γείωση?
kbilly13 Οκτώβριος 16, 2004 Author #177 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από outlaw [Σήμερα, στις 15:59] kbilly13 έχω μια απορία. Μπορεί και να το έχεις ποστάρει πιο πρίν αλλά θα μου διέφυγε. Πέραν των bench, μιλώντας καθαρά για απόδωση σε παιχνίδια πού έχεις καλύτερη απόδωση, στο 1Τ και χαμηλό φσβ ή στα 2Τ με ην 280άρα. Τέλος το μόντ για το vdimm είναι του είδους τρίμερ-γείωση? για την πρώτη ερώτηση, ΧΑΛΑΡΑ 280 2Τ! ΚΑΙ μάλιστα τόση διαφορά που τη βλέπεις και με γυμνό μάτι στο Doom3 πχ.... για τη δεύτερη , υπάρχουν διάφορα στο net... για το vmem, ρίχνεις αν θες, κατευθείαν τη γραμμή 3.3V στις μνήμες ... ένα καλωδιάκι μόνο... θα σου βρω το Link αν θες που έχει και φωτο...και με τρίμερ γίνεται, τόσο για το vmem όσο και για το vcore..είδα απίστευτα scores με 3.40vmem για παράδειγμα, και τις μνήμες στα 260 2-2-2-7 1Τ....Δες και φωτό που βρήκα έτσι στα γρήγορα για τα volt mods...http://forum.hardware.fr/hardwarefr/OverclockingCoolingTuning/sujet-236890-1.htm(έχεις Gigabyte?)
outlaw Οκτώβριος 16, 2004 #178 Οκτώβριος 16, 2004 για την πρώτη ερώτηση, ΧΑΛΑΡΑ 280 2Τ! ΚΑΙ μάλιστα τόση διαφορά που τη βλέπεις και με γυμνό μάτι στο Doom3 πχ.... Thanksγια τη δεύτερη , υπάρχουν διάφορα στο net... για το vmem, ρίχνεις αν θες, κατευθείαν τη γραμμή 3.3V στις μνήμες ... ένα καλωδιάκι μόνο... θα σου βρω το Link αν θες που έχει και φωτο...To είχα κάνει σε NF2....δεν κερδίζεις και πολλά....watch out....dirty 3.3v line...καλύτερα με το τρίμερκαι με τρίμερ γίνεται, τόσο για το vmem όσο και για το vcore..είδα απίστευτα scores με 3.40vmem για παράδειγμα, και τις μνήμες στα 260 2-2-2-7 1Τ....Δες και φωτό που βρήκα έτσι στα γρήγορα για τα volt mods...Ώπ....εδώ είμαστε...3.4v 260 2-2-2-7 1T.....BH προφανώς έ? Όχι δεν έχω gigabyte αλλά μου αρέσανε τα σκόρ σου και καλό είναι να έχουμε υπ' όψη ένα καλό board.
kbilly13 Οκτώβριος 16, 2004 Author #179 Οκτώβριος 16, 2004 φίλε, το πιο βασικό από όλα ξέρεις πιο είναι? ότι τo mobo δουλεύει όλη μέρα κάθε μέρα στα 275+... με 1gb ram και 1:1 και μεγάλες συχνότητες, και ΑΠΟΛΥΤΑ STABLE! KΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ BENCHMARKS, αλλά και η ΟΥΣΙΑ AKΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!
taramas Οκτώβριος 16, 2004 #180 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 11:55] Προτείνω να χαλαρώσετε όλοι και να σταματήσετε τα "έξυπνα" posts, διαφορετικά θα πρέπει να προβούμε σε μέτρα που δεν τιμούν κανέναν. Θα συμφωνούσα μαζί σου χωρίς άλλη σκέψη αν εκανες τον κόπο να με πείσεις οτι δεν μεροληπτείς, οχι βέβαια οτι είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις αλλά πρέπει να το αναφέρω.Πολλά απο τα posts εδω μέσα περιέχουν και το ποσοστό της πλάκας ή καζούρας ή όπως αλλιώς θέλεις να την πείς, αν λοιπόν είναι σωστό να σταματήσει αυτό τότε δεν έχω κανένα λόγο να μην συμπαραταχθώ στο σύνολο, καλό θα ήταν όμως να είχες προτείνει "τα μέτρα που δεν τιμούν κανένα" και σε κάποιους (συγκεκριμένους οφείλεις να ομολογήσεις) που εκτός απο την πλάκα προχωρούν και στον εμπαιγμό προς όλους όσοι δεν συμφωνούν μαζί τους. Αν αυτό γινόταν θα κέρδιζες την εκτίμησή μου, τωρα θα μου πείς και τί έγινε? τίποτα απολύτως, απλά είναι κάποια πράγματα που είτε τους δίνεις αξία είτε όχι.Είναι κρίμα να χαλάμε το threat και μερίδιο της ευθύνης φέρω κι εγώ σ'αυτό αλλά απο την άλλη ξέρεις δεν γίνεται να χαλαρώνουμε και να ξεχαλαρώνουμε ανάλογα με τις διαθέσεις ορισμένων, εσύ τι λές? μήπως πρέπει να στέλνουμε posts του τύπου "τι φοβερό που είναι το mobo σου θα τρέξω να πάρω κι εγώ το ίδιο απο το γνωστό μαγαζί που το φέρνει""αφού το λές εσύ έτσι θα είναι"τότε μερικοί θα μας επιτρέψουν να είμαστε χαλαροί? μια που είσαι και ο admin που έλεγε και ο σταματας ευκαιρία είναι να τοποθετηθείς υπεύθυνα, το κατα τα άλλα ωραίο αυτό forum φτιάχτηκε για να προωθήσουν κάποιοι κάτι (οχι απαραίτητα για οικονομικούς λόγους αλλά και για λόγους γοήτρου, του γνωστού Ελληνικού γοήτρου) και να μαζευτούν και καμιά χιλιάδα άλλοι να τους κολακεύουν ή μήπως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο? αν οι λόγοι είναι άλλοι και αφορούν μεράκι, ενδιαφέρον κλπ τότε μου ταιριάζει αυτό το forum και καλά θα κάνουν κάποιοι να καταλάβουν οτι παραμύθια δεν τρώμε απο την απο δώ μεριά.Τα λέω αυτά με πραγματικό ενδιαφέρον και συμπαθεια σε όσους εδω μέσα ανεξάρτητα απο το επίπεδο των γνώσεών τους συμμετέχουν με μεράκι και διάθεση, βλέπω όμως με λύπη μου οτι λιγοστεύουν τα posts αυτών.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.