Jump to content

Gigabyte nf3-250...

kbilly13

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 18:07]

Συγνώμη αλλά αν είναι να λέτε μαλ***ες τουλάχσιτον να τις γράφετε σωστά.:mad:

έτσι ZYX?

Τι θα πει αγόρι μου....."όταν την πάρο" και "αριθμή" (και αυτά χωρίς τόνο έ?):slap:

o/c χωρίς ορθογραφία δεν γίνεται

Γνωστό, εξάλλου, προαπαιτούμενο για να επιδοθεί κανείς σε o/c είναι τουλάχιστων ένα πτυχίο στην ελληνική φιλολογία...:tomato:

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Snips

ωραίος.......είσαι και admin

Μ' αρέσει που το δικό μου post βρήκες να σχολιάσεις.....καλό.

:clap: :clap: :clap: :clap:

’σχημος.... είσαι και user....

Αρχική απάντηση από Snips

ωραίος.......είσαι και admin

Μ' αρέσει που το δικό μου post βρήκες να σχολιάσεις.....καλό.

:clap: :clap: :clap: :clap:

Ελεος εισαι και ειρωνας....

Το να σταυρωνεις τον ζυξ χωρις λογο ειναι ασχημο δεν το καταλαβαινεις???

ναι ομως τον ειρωνευτικες!Το παιδι εχει εξηγησει τον λογο που δεν ξερει καλη ορθογραφια!

Αν ηθελες να του πεις κατι του το λες και μεσω πμ!

Φειάξε μας έναν post speller και θα εκλείψουν τα "περιστατικά"....

Έως τότε, μην σχολιάζουμε τέτοια θέματα, ο καθένας ότι μπορεί κάνει.

ΩΠ.....στάση εδώ......

αυτό πραγματικά δεν το ήξερα. .(υπέθεσα οτι από βιασύνη έγιναν τα λάθη) .

...ERASE ROOT

:( :( :( :(

Τέλος καλό λοιπόν, όλα καλά, :)

Ας ελπίσουμε ότι ο kbilly δεν θα βγάλει την καραμπίνα και θα μας ψάχνει που του το απαυτώσαμε το thread.

και απο βιασυνη να εγιναν τα λαθη δεν υπαρχει λογος να γινεται θεμα.....

μην τρελαθουμε κιολας - να ηρεμησουμε λιγακι on topic

on topic ευχαρίστως να μείνουμε αλλα για την ταμπακιέρα δεν βλέπω κανέναν να απαντα ;)

όπως λεμε ΡΕ ΠΑΡΕ ΑΤΙ

ετσι λέω κι εγώ ΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΦΑΝΕΛΛΕΣ :jump:

αρα δια της εις άτοπον απαγωγής είμαι on topic

Αρχική απάντηση από Ujin [Σήμερα, στις 01:37]

Το 34 στα 2618 με τόσο ψηλο FSB κίολας είναι κακό.

Νοίζω οτι χάνεις λίγο το νόημα.

Το θέμα δεν είναι απλά να έχουμε ψηλά FSB αλλά να συνοδεύονται και από τις αναλογες επιδόσεις. Τι να τα κάνω πχ τα 250 FSB αν στα 200 είναι πιο γρήγορο (τυχαία νούμερα)?

Το 2Τ, τα χαλαρά timings κτλ κόβουν αρκετά σε επιδόσεις, άρα το ψηλό FSB χάνει το νόημα του, όπως συνεβαινε και με την επιλογη CPC off στο NF2 για παράδειγμα.

όχι και κακό ρε Ujin! μην με ρίχνεις τόσο! :)

και όμως, για μένα το θέμα αυτό είναι - να έχω μεγάλα fsb σε 1:1, μου το επιτρέπουν εξάλλου και το mobo, και οι μνήμες

έχω συζητήσει, έχω ψάξει, και το έχω επιβεβαιώσει και μόνος μου... την καλύτερη δυνατή (overall) συμπεριφορά την έχεις με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συχνότητα σε μνήμες, και όχι με "πουσάρισμα" σε χαμηλή συχνότητα - διαφωνώ απόλυτα μαζί σου σε αυτό.... έβαλα και doom3 για παράδειγμα, με τη μνήμη χαμηλά και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα timings, και ψηλά και χαλαρά... περιττό να σου πω που έπαιζε πιο άνετα, πιο "νεράκι", και χωρίς "κομπιάσματα"... κάντο και μόνος σου να δεις... δεν χάνει (ποτέ!) κανένα νόημα το ψηλό fsb(HTT) σε 1:1!

Φάνη δεν βγάζω καραμπίνα (αν και "κάηκε" το thread) καλό είναι που βγήκαμε και λίγο off topic, εκτονώθηκε και η ένταση...

Το θέμα, και το συμπέρασμα είναι ότι δεν είναι πλέον εποχές να λέμε έτσι ξερά, ότι δεν παίρνω Gigabyte γιατί δεν κάνει για ocing! κάνει και παρακάνει, συνδυάζοντας και τα "παραδοσιακά" πλεονεκτήματά της - και εγώ άκουγα ότι δεν θα δουλέψει στα 200 με 1gb ram και διάφορες άλλες ανακρίβειες... όχι μόνο στα 200 δουλεύει, αλλά πλησιάζει τα 300 με 1giga, και τα ξεπερνάει! με 512... - ας μην το παρατρήβουμε όμως πολύ (ήδη έγινε πολύ "σουξέ" το θέμα :D ) , και περιμένω να δω και από άλλους πολύ μεγάλα ΗΤΤ!

Αυτό έχω ταπεινά να προτείνω σε Α64.... ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΗΤΤ ΣΕ 1:1! Και ας χάσετε λίγο σε συχνότητα ή timings - θα έχετε την καλύτερη συμπεριφορά, εκτός και αν το ζητούμενο είναι τα benchmarks μόνο... δοκιμάστε το τουλάχιστον...

kbilly13,

όπως σου είπα πάνω απο όλα με ενδιαφέρουν οι καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις άσχετα αν είναι ψηλά το ένα και χαμηλά το άλλο, σίγουρα όμως το μηχάνημα να παραμείνει τόσο σταθερό ώστε να δουλεύει απρόσκοπτα οτιδήποτε και κυριολεκτώ.

Η αλήθεια είναι οτι εγώ πήγα σε άλλα μονοπάτια, χαμηλό fsb με τις μνήμες να είναι τσιτωμένες στο 2 2 2 7 κλπ, ομολογώ όμως οτι η προσπάθειά σου είναι ενδιαφέρουσα και όταν την κοίταξα δεύτερη φορά ένοιωσα οτι μάλλον είναι η σωστότερη, δεν πάω βέβαια ντε και καλά για τα 300αρια αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα προσαρμόσω τις ρυθμίσεις πάνω στην ιδέα σου και βλέπουμε.

Πάντως ένα είναι σίγουρο, τίποτα τα προβλήματα που κάποιοι υποστήριζαν με πάθος οτι θα έχω δεν είχα.

Τέλος θεωρώ οτι έχεις κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και μάλλον θα την ακολουθήσω γιατί ε΄γώ δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ τον τελευταίο καιρό και το άφησα έτσι, αρα προχώρ;α μπροστά και μετην πρώτη ευκαιρία ακολουθώ :D

kbilly13

Προς θεού, μια χαρά είναι το 34άρι γενικα. Για τις συγκριμένες συχνότητες μου φάνηκε κακό.

Αφού σου βλέπεις οτι το ψηλό FSB σου "πάει", καλά κάνεις και το κρατάς εκεί και το υπερασπίζεσαι. Και εγώ το ίδιο θα έκανα μάλλον.

Δεν σου κρύβω ότι ακόμα και αν έχω καλύτερες επιδόσεις με τις ΕΒ, θα ζηλεύω λίγο το 300άρι σου. Είναι θεαματικό νούμερο, πως να το κάνουμε.

Ειλικρινά, μου έκανε μεγάλη έκπληξη που πάει τόσο καλά η Gigabyte.

Αν είχε και παραπάνω vdimm, ίσως να την είχα σκεφτεί και αυτή.

Όσο για το 1:1, συμφωνώ και εγώ με την αποψη σου.

εννοείται, ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι μνήμες, και το μέχρι που μπορούν να ανέβουν....

μόνο με ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ δοκιμή όμως! για παράδειγμα εγώ δεν είχα δει πουθενά ότι οι A-DATA που έχω μπορούν να ανέβουν τόσο, και μάλιστα με 2.83vmem, και 2 512άρια dimms μαζί....

(αν θες κάποια "επεξήγηση" στις 12! συνολικά ρυθμίσεις των μνημών, ευχαρίστως να σε βοηθήσω... με p.m... )

Ujin χαίρομαι που καταλαβαινόμαστε! :T:

(για το vmem, υπάρχουν τρόποι, εκτός από hipro maxιmizer ή ocz ή οτιδήποτε άλλο, υπάρχει και ένα πολύ εύκολο vmem mod.... το σκέφτομαι.... ;) )

Δυστυχώς, έχω χέρια-κουπιά, υπομονή 0 και μόνιμο παρκινσον από τεράστιες ποσότητες καφεινης και γενικότερη νευρικότητα. Κατά συνέπεια, δεν διανοούμε να ακουμπήσω το mobo με κολλητήρι.

Το κόστος το άλλων λύσεων + το κόστος της Gigabyte, νομίζω πως είναι πιο ασύμφορο από μια DFI.

Y.Γ. Φυσικά και καταλαβαινόμαστε, αλλά χωρίς ένταση δεν έχει πλάκα. :)

καλά, όχι ότι θα έκανα εγώ το mod!.. άλλος θα το αναλάμβανε... το σκέφτομαι πολύ όμως... πόσο ακόμη να ανέβω?... δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο...

εντάξει δεν είναι και τόσο ακριβή για αυτά που έχει πάνω... αν δεν κάνω λάθος κάπου στα 125-130 ευρώ έχει?..

(εγώ την είχα πάρει απ'έξω, αρχές της ήτανε, και μου κόστισε 145 ευρώ - και δεν το μετάνοιωσα καθόλου... φαίνεται? :) )

Δεν νομίζω να κερδίσεις πολλά.

Τα 300 είναι είδη πολύ καλά για τα Hynix που έχουν οι μνήμες σου.

Δεν ακούνε και πολύ στο ρεύμα, αν έχω διαβάσει σωστά.

Αν όμως βρεις κάποιον αξιόπιστο να σου κάνει το mod, δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις. (Καλά, ίσως να χάσεις την εγγύηση, αλλά no martini, no party)

Αρχική απάντηση από Ujin [Σήμερα, στις 01:40]

(Καλά, ίσως να χάσεις την εγγύηση, αλλά no martini, no party)

Mπαααα! την εγγύηση δεν την χάνω! :D

έχω.... θετική προϊστορία.. :devil:

Αρχική απάντηση από kbilly13

καλά, όχι ότι θα έκανα εγώ το mod!.. άλλος θα το αναλάμβανε... το σκέφτομαι πολύ όμως... πόσο ακόμη να ανέβω?... δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο...

εντάξει δεν είναι και τόσο ακριβή για αυτά που έχει πάνω... αν δεν κάνω λάθος κάπου στα 125-130 ευρώ έχει?..

(εγώ την είχα πάρει απ'έξω, αρχές της ήτανε, και μου κόστισε 145 ευρώ - και δεν το μετάνοιωσα καθόλου... φαίνεται? :) )

Κατω απο εκατο εδω στην γερμανια:p

Αρχική απάντηση από Sakis [Σήμερα, στις 01:49]

Κατω απο εκατο εδω στην γερμανια:p

Saki θα σε έχω σοβαρά υπόψη για μελλοντικές αγορές - αναβαθμίσεις!

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.