ea6gka Οκτώβριος 12, 2004 #101 Οκτώβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από gfa3 @zyx δυστυχως για την dfi αρχισαν τα τυμπανα κι ελπιζω να μην συνεχιστουν.Δες εδω και θα καταλαβεις.Γνωστα δειγματα ποιοτητας dfi ελπιζω και τα τελευταια. DFI: oops i did it again....
gfa3 Οκτώβριος 12, 2004 #102 Οκτώβριος 12, 2004 Τελικα μονο ο Βασιλης κι εγω ειμαστε ευχαριστημενοι με αυτες τις μητρικες γιατι να ομολογησω οτι ποτε δεν ειχα προβλημα, ηταν παντα σταθεροτατες και ταχυτατες μητρικες και απεδιδαν πολυ καλα σε o/c στα χερια μου παντα.Οπωσδηποτε καποιες αλλες μητρικες μπορει και να αποδιδουν λιγο καλυτερα σε ανεβασμα αφου ειναι γνωστο οτι οι giga-boards δεν εχουν πρωταρχικο στοχο το o/c αλλα τη σταθεροτητα η οποια μαζι με την αξιοπιστια που παρεχει (βλεπε dual bios) για μενα ειναι παροιμοιωδης.Aλλωστε δεν νομιζω να εχει δει κανεις giga για rma λογω corrupted bios σε αντιθεση με τις dfi που καθε βδομαδα και μια ηταν off (τουλαχιστο οι προηγουμενες) για τις καινουριες θα περιμενουμε αλλα οπως ειπα πριν και στον zyx τα πρωτα δειγματα δεν ειναι ενθαρρυντικα αλλα και τα αποτελεσματα που δημοσιευονται σε φορουμ δεν εχουν κατι το εντυπωσιακο που να δικαιολογει το θορυβο περι πλουσιου βιος.Ρευμα στις μνημες υπαρχει αρκετο αλλα τα benches δεν διαφερουν απο αυτα του Βασιλη (ισως και χαμηλοτερα για την ωρα) και σε γενικες γραμμες φαινεται σαν μια μητρικη που σου δινει τις ιδιες επιδοσεις με τις αλλες με πλουσιοτερο βιος και κινδυνους που προερχονται απο τη βεβαρημενη προϊστορια της εταιριας που εχει να κανει με χαμηλης ποιοτητας και αντοχης προϊοντα.
Chosen Οκτώβριος 12, 2004 #104 Οκτώβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από gfa3 [Σήμερα, στις 22:31] @zyx δυστυχως για την dfi αρχισαν τα τυμπανα κι ελπιζω να μην συνεχιστουν.Δες εδω και θα καταλαβεις.Γνωστα δειγματα ποιοτητας dfi ελπιζω και τα τελευταια. ρε, lmao, τι ειναι αυτα που γραφεις στο XS; "Μην παιρνετε προϊοντα DFI" και "Ευτυχως που δεν αγορασα ποτε";;; Πρωτη "καρτα": ενα μοντελο μιας εταιριας βγαινει ελαττωματικο και ξαφνικα απαγορευεται να παρεις οτιδηποτε απο αυτη την εταιρια; Δευτερη "καρτα": οταν θα καταλαβεις την διαφορα μεταξυ των παρακατω 3 διαφορετικων τροπων εκφρασης: 1) "Ακουσα οτι η συγκεκριμενη μητρικη δεν ειναι σταθερη" 2) "Δοκιμασα μια μητρικη και δεν δουλευε σταθερα" 3) "Δεν εχω καν δει μια με τα ματια μου, αλλα δεν την συνιστω" πηγαινε να το ποσταρεις. Γιατι φοβαμαι οτι εκει μεσα δοκιμαζουν πολυ περισσοτερο απ' οτι φοβουνται, συνεπως δε σε πολυπαιρνει για τετοιου ειδους "συμβουλες"... Φιλικα παντα Chosen, τα 12*200 λες να αναφέρονται στην Κ8NSNXP? Αλλά ξέχασα βέβαια! αν δεν έχεις DFI ή ABIT ή δεν έχεις κολλητούς, δεν "μετράς", και ασχέτως τα επιχειρήματα, υπάρχει κλίμα αμφισβήτησης Αυτο που κολλαει τωρα βρε billy; Εξηγησε μου ορισμενα πραγματα, ξεκινωντας απο το που ακριβως σε αμφισβητησα, συνεχισε με διευκρινησεις για "κολλητους" και ΑΒΙΤ (γιατι δεν καταλαβα Jesus) και τελος, ξαναδιαβασε 4-5 φορες (δεν φτανουν 1-2) το ποστ μου και πες μου σε παρακαλω ΠΟΥ αναφερθηκα σε σενα, ΟΚ; Παρακολουθω καιρο το θρεντ, δεν εχω τιποτα συγκρισιμο να προσφερω για εγκυκλοπεδικες γνωσεις και στην τελικη, ποτε δεν πηρα μιζα απο καμια DFI, AMD, Intel, ΑΤΙ κλπ για να πορωθω και να υπερασπιστω ενα κομματι πυριτιο. Μια ευλογη απορια ειχα, σχετικα με το κατα ποσο ενα 12Χ200 θεωρειται "καλυτερο ολων" και το παλικαρι μου εξηγεισε, τελος. Δεν αμφισβητω κανεναν, ουτε αυτον που θα μου πει οτι εχει τον 64αρη του στα 3 γιγα με αερα, γιατι αν ισχυει, καλως, ενω αν δεν ισχυει, κατσε και σκεψου ποιος εχει το προβλημα στον εγκεφαλο και θα καταλαβεις γιατι δεν χαλαω την ζαχαρενια μου
kbilly13 Οκτώβριος 12, 2004 Author #105 Οκτώβριος 12, 2004 Chosen, το "δεύτερο" δεν πήγαινε σε σένα! Eίναι μια γενικότερη προσωπική εκτίμηση - sorry αν φάνηκε έτσι. Το 12*200 που έχει στην υπογραφή του ο "ταραμάς", αναφέρεται σε Athlon XP, και όπως γνωρίζεις(?) το K8NSNXP είναι nf3-250... το έθαψες το καημένο! μήπως το μπέρδεψες με το Κ7ΝΝXP? - Aυτό πάει για σένα κυρίως enduracell - Ποιος σας είπε ότι το gigabyte έχει πρόβλημα με 1Τ? ΈΧΩ πιάσει prime stable με clavhammer C0, 259 HTT 1:1 1T... με τον CG, έχω δοκιμάσει μέχρι 245 2.5-4-3-7 1Τ, (ΜΠΟΡΕΙ και παραπάνω... ) - πάντα με 2*512 - όπως είπα μου πάει λίγο χειρότερα ο CG με 1Τ... ΑΛΛΑ δεν βλέπω κανένα λόγο να το δουλέψω εκεί, τη στιγμή που έχω άνετα τα 275+ 1:1 2Τ... Ο Ujin είπε ότι τα SPI δεν είναι και τίποτα φοβερό... 37sec στα 2350, 34 στα 2618 αν δεν σου κάνουν και έχεις δει πολλά καλύτερα it's OK - μου φτάνει και μου περισσεύει - και όπως βλέπεις, χρησιμοποιώ 2*512, 2Τ, και δεν έχω και τις πιο γρήγορες μνήμες που κυκλοφορούν, ούτε υδρόψυξη... Ζyx, αν και έφυγες, αν πιάσεις 292 1:1 με 1 giga, και 1Τ όπως λες, πουλάω επιτόπου τη Gigabyte, και θα πάω να πάρω DFI! (αν το καταφέρεις βέβαια, θα είσαι και ο μοναδικός στον κόσμο... ) όσο για το ποιο είναι το καλύτερο S754 mobo, είχα πει επακριβώς "ΙΣΩΣ", και με βάση ότι έχω δει ως τώρα! που είναι το κακό? Όταν όμως με "πιέσατε", έγινα και εγώ πιο "κακός", και είπα ότι ΕΙΝΑΙ το καλύτερο... κόντρα στην κόντρα... (τουλάχιστον έχω και επιχειρήματα, και ας είναι "ακραία" δήλωση... - σταθερότητα, ocing, εξοπλισμός, επιδόσεις.... ) (ΚΑΙ σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! ξέρετε ποιοι είστε... )
Ujin Οκτώβριος 12, 2004 #106 Οκτώβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 01:24] Ο Ujin είπε ότι τα SPI δεν είναι και τίποτα φοβερό... 37sec στα 2350, 34 στα 2618 αν δεν σου κάνουν και έχεις δει πολλά καλύτερα it's OK - μου φτάνει και μου περισσεύει - και όπως βλέπεις, χρησιμοποιώ 2*512, 2Τ, και δεν έχω και τις πιο γρήγορες μνήμες που κυκλοφορούν, ούτε υδρόψυξη...Το 37 στα 2350 είναι νορμάλ.Το 34 στα 2618 με τόσο ψηλο FSB κίολας είναι κακό.Το τι φτάνει στον καθέναν μας, σαφώς και είναι προσωπική υπόθεση. Φυσικά δεν προσπαθώ να σε πείσω οτι δεν σου είναι αρκετο.Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 01:24] Ζyx, αν και έφυγες, αν πιάσεις 292 1:1 με 1 giga, και 1Τ όπως λες, πουλάω επιτόπου τη Gigabyte, και θα πάω να πάρω DFI! (αν το καταφέρεις βέβαια, θα είσαι και ο μοναδικός στον κόσμο... ) Νοίζω οτι χάνεις λίγο το νόημα.Το θέμα δεν είναι απλά να έχουμε ψηλά FSB αλλά να συνοδεύονται και από τις αναλογες επιδόσεις. Τι να τα κάνω πχ τα 250 FSB αν στα 200 είναι πιο γρήγορο (τυχαία νούμερα)?Το 2Τ, τα χαλαρά timings κτλ κόβουν αρκετά σε επιδόσεις, άρα το ψηλό FSB χάνει το νόημα του, όπως συνεβαινε και με την επιλογη CPC off στο NF2 για παράδειγμα.
taramas Οκτώβριος 12, 2004 #107 Οκτώβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 16:34] Και εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί μαλώνετε. Η Gigabyte είναι καλή μητρική αλλά το ότι δε παίζει 1Τ με 2x512 φταίει το BIOS της Gigabyte και όχι ο A64. Από εκεί και πέρα ο καθένας αγοράζει σύμφωνα με το αν θέλει να κάνει load optimized defaults ή να πάει λίγο παραπέρα, και κατά πόσο. @Tαραμάς η K8NSNXP είναι από τις χειρότερες μητρικές, (δε παίζει και αυτή πάνω από 220 με CPU interface aggressive, είναι πανάκριβη, τα 4 dimms είναι μόνο για να λες ότι τα έχεις). Κανένας δεν είπε ότι η Abit είναι μητρικάρες κλπ, ίσα ίσα τα παράπονα για τις μητρικές είναι πιο έντονα από άλλους χρήστες μητρικών. Είναι τυχαίο που οι χρήστες Abit κατέδειξαν το πρόβλημα με το CPUintreface (και τελικά ένας από αυτούς το έλυσε), ενώ οι χρήστες της Gigabyte δεν μπορούσαν ακόμα να καταλάβούν πια η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο mode? Για να τα δώ ενα ενα γιατί εδώ τώρα χρειάζεται λίγη προσοχή, α) μόλις άρχισε να διαφαίνεται το φαινόμενο που πριν προσπάθησα να εξηγήσω, "αφού το είπε ο enduracell έτσι είναι" χωρίς να έχω καμμία πρόθεση να θίξω τον φίλο enduracell τον οποίο άλλωστε δεν γνωρίζω καν, το μόνο που σημειώνω είναι το φαινόμενο, ο φίλος που ακολούθησε μπορεί να μην έχει δεί ουτε σε φωτογραφία το mobo για το οποίο μιλάμε. β) "δεν παίζει 1Τ με 2Χ512", τι εννοείς ακριβώς γιατί δεν πολυκατάλαβα, προσπαθώ να καταλάβω γιατί εγω εχω 2Χ512 και 1Τ και παίζει, εκτός κι αν η λέξη "παίζει" κρύβει κάτι άλλο όπως για παράδειγμα πόσο ανεβαίνει, αν γίνεις ξεκάθαρος ευχαρίστως να σου απαντήσω. Θα θυμίσω όμως οτι πριν απο μερικούς μήνες κάποιοι ισχυρίζονταν οτι δεν υπάρχει περίπτωση ενα mobo της gigabyte να πλησιάσει τον εξωπραγματικό αριθμό 250 fsb, μου είχε κινήσει την περιέργεια τότε και μετά απο κάποιες δοκιμές κατέληξα στο συμπερασμα οτι ή αυτοί που το έλεγαν δεν είχαν δοκιμάσει τέτοιο mobo ή είχαν κάποιο άλλο λόγο, για του λόγου το αληθές και επειδή δεν είμαι σίγουρος αν αφορά εσένα φίλε eduracell θα επανέλθω μόλις το βρώ. γ) aggresive δεν χρησιμοποιώ ποτέ για τον πολύ απλό λόγο οτι θέλω ναέχω εγώ τον έλεγχο των αλλαγών που θέλω να γίνουν στις ρυθμίσεις και δεν το εμπιστεύομαι σε κανένα mobo, πιθανόν να μην είναι χρήσιμο ούτε στην gigabyte, δεν γνωρίζω και τέλος τέλος δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Σε καναδυό άλλες που έτυχε να το δοκιμάσω δεν μου πρόσφερε τίποτα και απλά επιβεβαίωσε την άποψή μου, τώρα αν σε κάποιες mobo κάνει θαύματα δεν θα το απορρίψω μένει όμως να αποδειχτεί το θαύμα. δ) η εν λόγω mobo δεν έχει 4 dimms αλλά 3, δεν κατάλαβα που κολλάει αυτό, αν εννοείς την άλλη mobo που έχω nforce pro2 ultra socket A, τότε ναι αυτή έχει 4 αλλά και πάλι δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα ή μειονέκτημα. ε) ο χαρακτηρισμός "πανάκριβη" που ακριβώς κολλάει δεν κατάλαβα, κάθε μοντέλο κάθε εταιρείας που βγαίνει σε deluxe, ultra, ή π@π@ρια version είναι ακριβότερη απο την απλή έκδοση και συνήθως αφορά τα παρελκόμενα που την συνοδεύουν, αν θέλεις παραδείγματα ευχαρίστως. Σε προηγούμενο ποστ εξήγησα γιατί για προσωπική μου χρήση προτιμώ αυτού του είδους τις εκδόσεις, απλούστερο δεν μπορώ να το κάνω. ζ) το λίγο παραπέρα είναι σχετικό, για παράδειγμα σε όλα τα ποστ μου και οπουδήποτε έχω δώσει ρυθμίσεις, αποτελέσματα κλπ αφορούν αποκλειστικά και μόνο μηχανήματα που εργάζονται 24/7 και φοβάμαι οτι ο όρος αυτός έχει παρεξηγηθεί απο αρκετούς εδώ μέσα, αφορούν ρυθμίσεις που δεν μπαίνουν για μία ώρα ή απλά για να βγάλουν κάποιο νούμερο και οπωσδήποτε τα μηχανήματα αυτά έχουν φορτωμένα όλα τα απαραίτητα και μή προγράμματα και ganes, για παράδειγμα αν στο autocad παρουσιάστει πρόβλημα, κόλλημα ή οτιδήποτε άλλο τότε οι ρυθμίσεις πάνε περίπατο. Εύλογα θα μου πείς, εντάξει ρε φίλε όλα καλά αλλά δεν έχεις την περιέργεια να δείς μέχρι που πάει το ρημάδι σου? αλίμονο, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο όλοι έχουμε την περιέργεια, έτσι την έχω κι εγώ, όταν έρθει λοιπόν η κατάλληλη ώρα για να δούμε τα ΟΡΙΑ και θα είναι και διασκεδαστικό για μένα τότε θα είμαι εδώ, και δεν το λέω εγωιστικά γιατί σίγουρα δεν θα είμαι ο καλύτερος της παρέας αλλά σε διαβεβαιώ οτι την ίδια χειρότερη mobo θα έχω γιατί δεν θα την αλλάξω και θα γελάσουμε καλά. Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησεις δεν δηλώνω κολλημένος με την Gigabyte, άλλωστε δεν είναι η μόνη εταιρεία της οποίας mobo έχω, απλά είναι λίγο ενοχλητικό να διαβάζω απο κάποιους κάτι σαν δεδομένο, να ο βλέπω μπροστά μου, να το ξαναβλέπω και στο τέλος να μην καταλαβαίνω τι συμβαίνει ? είμαι ο κ@λ@φαρδος που πέτυχα την καλύτερη cpu ? πέτυχα την καλύτερη mobo? πέτυχα τις καλύτερες μνήμες Kingston που δεκάδες posts με βομβάρδιζαν οτι δεν πρόκειται να δουλέψουν 2X512 double sided ενω μόλις τις έβαλα πάνω ώς δια μαγείας το μηχάνημα μπούταρε κανονικά, το λειτουργικό άνοιξε και βρέθηκα στον παράδεισο ? Τι γίνεται εδώ ρε μεγάλε? μην πάρεις gigabyte γιατί δεν δουλεύει το lan, αλλά σε μένα δουλεύει μην πάρεις nforce 3 γιατί έχουν πρόβλημα στο τάδε αλλά σε μένα δεν έχει πάρε DFI γιατί γ@μ@ει αλλά θα σου πούμε μετά και τι μνήμες θα βάλεις γιατί με κάποιες δεν κάνει ούτε κουκου, εγώ πήρα gigabyte "την χειρότερη μητρική" αλλά κάνει κούκου και με τον κούκο του ρολογιού μου. πάρε ABIT για να βάλεις το fsb στα 300, γιούπι λέω κι εγώ θα κάνω την cpu μου διαστημόπλοιο, τελικά έγινε διαστημόπλοιο και πέταξε για τον παράδεισο μετά απο video capturing, δικό μου λάθος, δεν κατάλαβα οτι ο άνθρωπος εννοούσε βάλε 300 να τα δείς, τράβα και μια φοτό και ρίξε την σε ενα ποστ να την δούνε και οι υπόλοιποι και να χαρούμε όλοι μαζί. Το συμπέρασμα είναι πολύ απλό, όταν μιλάμε για κάτι να ξεκαθαρίζουμε γιατί πράγμα μιλάμε, όταν για παράδειγμα είπα οτι έχω 40c full load στην cpu σε κάποιο ποστ ανέφερα οτι έχω και 8 12αρηδες που φυσάνε τα κέρατά τους και φυσικά μόνο αθόρυβος δεν είμαι βλέπεις η αλήθεια μπορεί να είναι και μισή και τότε καλύτερα μην την λές γιατί γίνεται και επικίνδυνη μερικές φορές. Καλή και η ABIT, καλή και η DFI, άλλο αυτό και άλλο να παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας, είτε γίνεται σκόπιμα είτε γίνεται αθώα και δεν θέλω να δώσω δόλο σε κανέναν. Αυτά, και να τα χαιρόμαστε όλοι τα μηχανάκια μας :clap:
enduracell Οκτώβριος 13, 2004 #108 Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας [Σήμερα, στις 01:40] Για να τα δώ ενα ενα γιατί εδώ τώρα χρειάζεται λίγη προσοχή, α) μόλις άρχισε να διαφαίνεται το φαινόμενο που πριν προσπάθησα να εξηγήσω, "αφού το είπε ο enduracell έτσι είναι". το ίδιο μπορώ να ισχυριστώ στην περίπτωση που κάποιος συμφωνήσει μαζί σου . O Sakis είπε όμως «Παιδια ενταξει νομιζω οτι ο endu τα λεει σωστα,παρολα αυτα...» απέχει πολύ από αυτό που διατυπώνεις.β) "δεν παίζει 1Τ με 2Χ512", τι εννοείς ακριβώς γιατί δεν πολυκατάλαβα, προσπαθώ να καταλάβω γιατί εγω εχω 2Χ512 και 1Τ και παίζει, εκτός κι αν η λέξη "παίζει" κρύβει κάτι άλλο όπως για παράδειγμα πόσο ανεβαίνει, αν γίνεις ξεκάθαρος ευχαρίστως να σου απαντήσω. βρε όλες οι μητρικές παίζουν 1Τ στα 200 το θέμα είναι τι γίνεται από κει και πάνω . Αν και ο Θωμάς έχει κάνει ένα roundup με compatibility μνημών δίνοντας βάση στους C0 και η Giga δε τα πήγε καλά τότε, δε ξέρω τι γίνεται τώρα... Θα θυμίσω όμως οτι πριν απο μερικούς μήνες κάποιοι ισχυρίζονταν οτι δεν υπάρχει περίπτωση ενα mobo της gigabyte να πλησιάσει τον εξωπραγματικό αριθμό 250 fsb, μου είχε κινήσει την περιέργεια τότε και μετά απο κάποιες δοκιμές κατέληξα στο συμπερασμα οτι ή αυτοί που το έλεγαν δεν είχαν δοκιμάσει τέτοιο mobo ή είχαν κάποιο άλλο λόγο, για του λόγου το αληθές και επειδή δεν είμαι σίγουρος αν αφορά εσένα φίλε eduracell θα επανέλθω μόλις το βρώ.αν ήταν για nf2 μπορεί και να το είπα, για A64 δε νομίζω... γ) aggresive δεν χρησιμοποιώ ποτέ για τον πολύ απλό λόγο οτι θέλω ναέχω εγώ τον έλεγχο των αλλαγών που θέλω να γίνουν στις ρυθμίσεις και δεν το εμπιστεύομαι σε κανένα mobo, αναφερόμουν στο CPUinterface σε ΝF2 και όχι στα Aggressive timings μνημών κλπ. δ) η εν λόγω mobo δεν έχει 4 dimms αλλά 3, δεν κατάλαβα που κολλάει αυτό, αν εννοείς την άλλη mobo που έχω nforce pro2 ultra socket A, τότε ναι αυτή έχει 4 αλλά και πάλι δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα ή μειονέκτημα.εννοούσα για την NF2 φυσικά, το πρόβλημα είναι ότι δε εξυπηρετούσαν σε τίποτα αφού δε μπορούσες να βάλεις έτσι και αλλιώς 4x512 και αν θυμάμαι καλά δε μπορούσε να παίξει 2x256 +512.συνήθως αφορά τα παρελκόμενα που την συνοδεύουν, αν θέλεις παραδείγματα ευχαρίστως. Σε προηγούμενο ποστ εξήγησα γιατί για προσωπική μου χρήση προτιμώ αυτού του είδους τις εκδόσεις, απλούστερο δεν μπορώ να το κάνω.άποψη μου είναι ότι τα παρελκόμενα τα χρεώνει η συγκεκριμένη εταιρία πολύ ακριβά (παρελκόμενα δίνει και η Lanparty αλλά δε έφτασε σε αυτή την τιμή αν δε κάνω λάθοςτο λίγο παραπέρα είναι σχετικό, για παράδειγμα σε όλα τα ποστ μου και οπουδήποτε έχω δώσει ρυθμίσεις, αποτελέσματα κλπ αφορούν αποκλειστικά και μόνο μηχανήματα που εργάζονται 24/7 και φοβάμαι οτι ο όρος αυτός έχει παρεξηγηθεί απο αρκετούς εδώ μέσασυνήθως όσο πιο ψιλά είσαι benchable τόσο πιο ψηλά είσαι σταθερός, δεν είναι κανόνας, και γι αυτό συμφωνώ φυσικά πως δε πρέπει να συγχέονται αυτά τα δύο.
taramas Οκτώβριος 13, 2004 #109 Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 02:00] το ίδιο μπορώ να ισχυριστώ στην περίπτωση που κάποιος συμφωνήσει μαζί σου . O Sakis είπε όμως «Παιδια ενταξει νομιζω οτι ο endu τα λεει σωστα,παρολα αυτα απέχει πολύ από αυτό που διατυπώνεις. βρε όλες οι μητρικές παίζουν 1Τ στα 200 το θέμα είναι τι γίνεται από κει και πάνω . Αν και ο Θωμάς έχει κάνει ένα roundup με compatibility μνημών δίνοντας βάση στους C0 και η Giga δε τα πήγε καλά τότε, δε ξέρω τι γίνεται τώρα... αν ήταν για nf2 μπορεί και να το είπα, για A64 δε νομίζω... αναφερόμουν στο CPUinterface σε ΝF2 και όχι στα Aggressive timings μνημών κλπ. εννοούσα για την NF2 φυσικά, το πρόβλημα είναι ότι δε εξυπηρετούσαν σε τίποτα αφού δε μπορούσες να βάλεις έτσι και αλλιώς 4x512 και αν θυμάμαι καλά δε μπορούσε να παίξει 2x256 +512.άποψη μου είναι ότι τα παρελκόμενα τα χρεώνει η συγκεκριμένη εταιρία πολύ ακριβά (παρελκόμενα δίνει και η Lanparty αλλά δε έφτασε σε αυτή την τιμή αν δε κάνω λάθοςσυνήθως όσο πιο ψιλά είσαι benchable τόσο πιο ψηλά είσαι σταθερός, δεν είναι κανόνας, και γι αυτό συμφωνώ φυσικά πως δε πρέπει να συγχέονται αυτά τα δύο. α)Συμφωνώ μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε όπως και σε μένα, αυτό που δεν θα συμβεί ποτέ είναι αυτοί που θα συμφωνούν να είναι σχεδόν πάντα οι ίδιοι β) δεν είναι η πρώτη φορά που πιάνετε ο "Θωμάς" φάουλ, άλλωστε και εγώ κάποια στιγμή παρασύρθηκα και πίστεψα οτι δεν θα παίξω με τις μνήμες μου, τελικά έπαιξε και ο κούκος μου, μήπως πρέπει να ενημερώσω και τον Θωμά? γ) μπορείς σίγουρα να βάλεις 4Χ256, όσο για τις 4Χ512 δεν έχω άποψη γιατί στο συγκεκριμένο δεν έτυχε να δοκιμάσω, στο 4Χ256 και πάλι ανταποκρίθηκε καλά όχι όσο με τα 2 αλλά σε ανεκτά επίπεδα, μετά απο αυτά πάλι δεν βρίσκω που υπάρχει το πρόβλημα ή αδυναμία σε σχέση με τα άλλα mobo. δ) σίγουρα δεν είναι το ακριβότερο στην αγορά, όσο για τα παρελκόμενα είναι ακριβώςαυτά που ζήταγα, τώρα αν είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του μπορεί να έιναι κι έτσι αλλά εδώ συντρέχουν και άλλοι παράγοντες (αντιπροσωπεία - μεταπωλητές κλπ). Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι οτι δεν πρέπει να εκφέρουμε άποψη για ενα προιόν όταν εμείς οι ίδιοι δεν το ξέρουμε καθόλου ή απλά ακούσαμε τον τάδε που είχε πεί κάποτε κάτι κλπ κλπ. Κάποιος σχολίασε για μια περίπτωση ελαττωματικού mobo gigabyte, αντιπαρέρχομαι με πάνω απο 40 mobo gigabyte χωρίς κανένα πρόβλημα σε αντιστοίχιση με 5 ABIT και 2 προβληματικά, πάλι όμως αυτό δεν θα με αποτρέψει να αγοράσω ενα ABIT απο την στιγμή που θα θεωρήσω οτι είναι πραγματικά καλό.
SLN Οκτώβριος 13, 2004 #110 Οκτώβριος 13, 2004 :OT: Ταπα.... Εχει πιο πολυ πλακα να τσακωνομαστε με τους Ιντελαδες παρα μεταξυ μας.... Τουλαχιστον σε 6 σελιδες ποστ θα ειχε πεταξει καποιος την ατακα "ναι αλλα δεν εχει ΗΤ οποτε δεν τραβαει" να γινει λιγο τζερτζελος. Ενω τωρα 6 σελιδες το ριξαμε στο...σορολοπ! (χρονια ειχα να χρησιμοποιησω αυτη τη λεξη...) Δεν λεει
enduracell Οκτώβριος 13, 2004 #111 Οκτώβριος 13, 2004 καλά είναι να διαφωνούμε οι AMDάκιδες καμία φορά μεταξύ μας, έτσι ώστε να βελτιωνόμαστε προς το καλύτερο
taramas Οκτώβριος 13, 2004 #112 Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 12:35] :OT: Ταπα.... Εχει πιο πολυ πλακα να τσακωνομαστε με τους Ιντελαδες παρα μεταξυ μας.... Τουλαχιστον σε 6 σελιδες ποστ θα ειχε πεταξει καποιος την ατακα "ναι αλλα δεν εχει ΗΤ οποτε δεν τραβαει" να γινει λιγο τζερτζελος. Ενω τωρα 6 σελιδες το ριξαμε στο...σορολοπ! (χρονια ειχα να χρησιμοποιησω αυτη τη λεξη...) Δεν λεει Οι intelαδες κωφεύουν, εξαφανίστηκαν, δεν φαίνεται κανείς στον ορίζοντα, μάλλον ήταν συνηθισμένοι να κερδίζουν χωρις αντίπαλο Πάραυτα είναι εδνιαφέρον ο διάλογος και που ξέρεις μπορεί να κουνηθεί λίγο και το κατεστημένο :clap:
enduracell Οκτώβριος 13, 2004 #114 Οκτώβριος 13, 2004 :OT: εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα, έχεις μεγάλη... με εμάς που έχουμε μικρή, δημιουργείται το φαινόμενο. μη γελιέσαι με έναν FX δεν εξαγνίζεσαι
SLN Οκτώβριος 13, 2004 #115 Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 14:53] ετσι θα γινω κι εγω οταν παρω fx?Oh shit... Μην ανησυχεις ρε... AMD-ας is a state of mind and requires years of meditation (ή μηπως medication.... ) Τα 700 ψωροευρω σου για τον FX, δεν θα μπορεσουν να σου "αγορασουν" αυτην την.... AMD-ικη αυρα!
enduracell Οκτώβριος 13, 2004 #117 Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από unseen :OT: μη στεναχωριέσαι μικρέ unseen, αν μου πάρεις και μένα δώρο έναν FX θα μιλήσω στα παιδιά του club για να σε δεχτούνε ως μόνιμο μέλος...αν και το νησί Σκόπελος έχει φάει ban από το club λόγω hipro5 όρε κόλλημα που μας δέρνει...
hellrider Οκτώβριος 13, 2004 #118 Οκτώβριος 13, 2004 Ρε unseen μηπως εχεις ληστεψει καμια τραπεζα και θα παρεις fx?
taramas Οκτώβριος 13, 2004 #119 Οκτώβριος 13, 2004 Ωπς, τι βλέπω πλακόσανε οι moderators, admin (που λέει και ο Σταμάτας) ο rootX λείπει να κάνουμε πάρτυ :OT: μια που σας βρίσκω όλους μαζί εδώ, αλήθεια τι έγινε με εκείνα τα φανελάκια, καπελλάκια και δεν ξέρω εγω τι άλλο λέγαμε να φτιάξουμε? τα πήρε το ποτάμι ή διαφωνήσαμε στον σπόνσορα? μήπως πιαστήκανε οι ABITαδες με τους DFIαδες ποιό όνομα θα μπεί πρώτο στην μαρκίζα Gigabyteαδες ενωθείτε, ήρθε η ώρα της βασιλείας των ουρανών (ωπς σορρυ του thelab εννοούσα) :banging:
RootX Οκτώβριος 13, 2004 #120 Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Snips Συγνώμη αλλά αν είναι να λέτε μαλ***ες τουλάχσιτον να τις γράφετε σωστά. έτσι ZYX? Τι θα πει αγόρι μου....."όταν την πάρο" και "αριθμή" (και αυτά χωρίς τόνο έ?) o/c χωρίς ορθογραφία δεν γίνεται Και τι να κάνουμε ρε φίλε, δέξου τον καθένα με τα ελλατώματά του. By The Way, μείνετε on-topic .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.