Jump to content

Gigabyte nf3-250...

kbilly13

Recommended Posts

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

σώπα ρε ZYX! ... επειδή οι μνήμες του δεν ανεβαίνουν? δεν έδωσε και μια περιουσία όμως να πάρει EB, και μπορεί να παίξει και κανα παιχνίδι αφού έχει 2*512! για το ειρωνικό σου στυλάκι, έχω μια απάντηση (το score είναι με GF4MX) ... έλα εμένα να ειρωνευτείς...

post-359-1416071304,3909_thumb.jpg

δεν σοπενο ρε φιλαρακι και δευτερον δεν με ενδιαφερη αν εδωσε και τη εδωσε και τη πηρε και ουτε ξες γιατι εβαλα το smile και ουτε προκειτε να σου απαντησο. πραβο να παιξει οσα παιχνιδια θελει εγω παιχνιδια δεν παιζω αλλα και παλι εχω 2χ512 αλλες μνημες. ποιο ειρονικο μου στυλακη? τι να σου πω βρε φιλε μου αν εγω ειπα 1 για μια μητρικη εσυ μας εχεις πει 10 γιατο gigabyte. και τελευτεο τι να σε κοντραρο σε τι? στο 304htt? η να βαλο την gforce2 μου να παιξουμε? αλλα οταν υπαρχει ενα προβλημα στο bios τις gigabyte πες μου ποτε θα το λυση. και ενα τελευτεο. μπορεις να με πεις αλλη μια μητρικη καλη για o/c που εβγαλε η gigabyte? 1 θελω

επειδη με κουρασε φοβερα η ιστορια αστο οταν θα την παρο θα μιλησουν η αριθμη αν δεν σε περασο δεν πηραζη. μπραβο η gigabyte ειναι καλυτερη οκ? ε φτανη

Αντε με το καλό πάρτην να ησυχάσεις, να γελάσει λίγο το χειλάκι σου γιατί τα καλά δεν ήρθαν ακόμη :D πάντα τα φυλάω για αργότερα, ποτέ νωρίς και πάντα στον κατάλληλο χρόνο, μόλις είσαι έτοιμος σφίρα κλέφτικα και θάρθουμε, αντε για χατίρι σου θα κάνω το μηχάνημά μου απο stable&playable σε στάβλο για μιά μέρα, έτσι για να ανέβω ή κατέβω στο επίπεδό σου.

Και εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί μαλώνετε.

Η Gigabyte είναι καλή μητρική αλλά το ότι δε παίζει 1Τ με 2x512 φταίει το BIOS της Gigabyte και όχι ο A64. Από εκεί και πέρα ο καθένας αγοράζει σύμφωνα με το αν θέλει να κάνει load optimized defaults ή να πάει λίγο παραπέρα, και κατά πόσο.

@Tαραμάς η K8NSNXP είναι από τις χειρότερες μητρικές, (δε παίζει και αυτή πάνω από 220 με CPU interface aggressive, είναι πανάκριβη, τα 4 dimms είναι μόνο για να λες ότι τα έχεις). Κανένας δεν είπε ότι η Abit είναι μητρικάρες κλπ, ίσα ίσα τα παράπονα για τις μητρικές είναι πιο έντονα από άλλους χρήστες μητρικών. Είναι τυχαίο που οι χρήστες Abit κατέδειξαν το πρόβλημα με το CPUintreface (και τελικά ένας από αυτούς το έλυσε), ενώ οι χρήστες της Gigabyte δεν μπορούσαν ακόμα να καταλάβούν πια η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο mode?

Παιδια ενταξει νομιζω οτι ο endu τα λεει σωστα,παρολα αυτα νιωθω οτι πρεπει να πω δυο πραγματα.

Θα ηθελα να πω ενα μεγαλο μπραβο στον kbilly και για τις δικες του δυνατοτητες αλλα και για την gigabyte,εγω δεν λεω οτι ειναι η super μητρικη,και δεν θα μπορουσα αλλωστε γιατι η δικια μου βγηκε με ελατωματικο bios,αλλα οπως και να το κανουμε η gigabyte του μπιλι μας εδειξε απο τα καλυτερα νουμερα, μεσα σε αυτο το forum τουλαχιστον, και ειδα μονο λιγους που του ειπαν εστω ενα καλο λογο

και για αυτον αλλα και για την gigabyte του,που εφτασαν τοσο ψηλα.

Οσον αφορα τωρα τη dfi θελω να πω οτι οποιος την παρει δεν θα το μετανιωσει καθολου και καλη ειναι και γρηγορη ειναι και κουκλαρα ειναι και σταθεροτατη ειναι, και οπως ειπε ο zyx δεν θα χρειαστει ουτε ενα mod (η μητρικη γιατι ενδεχωμενος να χρειαστει στο τροφοδοτικο για να εκμεταλευτει τα τελευταια modded bios),αλλα θα ηθελα να μου πειτε τι παραπανω περιμενετε να κανει αυτη η μητρικη (εκτος ισως απο αυτους που εχουν bh-5,bh-6) απο αυτο που εκανε ο kbilly.

Σάκη η μητρική σου μέχρι που πάει τις μνήμες σου με 1T (256 έχεις ή 512?)

• Δίνει μερικές ρυθμίσεις που το A64tweaker δεν έχει, ενώ τα περισσότερα mobos δεν δίνουν καν ρυθμίσεις από το refrence ΒΙΟS του κατασκευαστή του chipset.
  • δίνει όλα τα ρεύματα και απλόχερα (ουσιαστικά με ένα mod στο PSU πας όπου θες)

Αρχική απάντηση από zyx

να παιξουν εκει με 1t;)

Μεχρι που; και ποση διαφορα νομιζεις οτι μπορεις να δεις;

Αρχική απάντηση από enduracell

Σάκη η μητρική σου μέχρι που πάει τις μνήμες σου με 1T (256 έχεις ή 512?)

• Δίνει μερικές ρυθμίσεις που το A64tweaker δεν έχει, ενώ τα περισσότερα mobos δεν δίνουν καν ρυθμίσεις από το refrence ΒΙΟS του κατασκευαστή του chipset.
  • δίνει όλα τα ρεύματα και απλόχερα (ουσιαστικά με ένα mod στο PSU πας όπου θες)

Endu τα ξερω αυτα και δεν λεω το αντιθετο εξαλου γιαυτο ανεφερα τα bh-5,bh-6 γιατι εκει πιστευω θα φανει οποια διαφορα, αλλα πρωτον εκτος το ρευμα που διαθετει για τις μνημες και που δεν εχει ακομα ξεκαθαριστει αν ειναι επικινδινο η οχι για τον επεξεργαστη,τα αλλα τι να τα κανω;δηλ. να δωσω 2.1η2.2 στο cpu δεν νομιζω οτι μπορω να παρω πολλα,τα πραγματα δεν ειναι το ιδιο οπως στους xp ο aA64 οταν συνανταει τοιχο δυσκολα τον περνας και απο οτι εχω δει οι περισοτεροι 3000+,3200+ ειναι περιπου στα 2500-2600 να παρεις ποσα παραπανω;

Συμφωνω απολυτως οτι το bios του DFI ειναι στολιδι,δεν εχω δοκιμασει πολλες μητρικες αλλα πρωτη φορα βλεπω τοσους παραμετρους και εχει και μπολικο πραγμα για να ευχαριστιθεις να χαστουκιζεις με τις ωρες,αλλα ομως οχι οτι δεν υπαρχουν και αλλες καλες μητρικες,και σε παρακαλω πεσμου ειλικρινα δηλ.ο Kbilly δεν εχει κανει καλη δουλεια; και μαλιστα με μια μητρικη που κανενας δεν το περιμενε δηλ. να μην το αναγνωρισουμε αυτο;και τι να πουμε δηλ. Ε ενταξει τιποτα σπουδαιο υπαρχουν και καλυτερα;

Και για να καταλαβω κατι μαλωνετε τωρα για το ποιο ειναι το καλυτερο dfi ή GB ?Nα σας δωσω εγω την λυση...MSI:p :p :p :p :p

Μια χαρά τα πήγε ο kbilly και η giga του, έβγαλε κορυφαία νουμεράκια.

Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω το γιατί πρέπει συνέχεια να είστε στην τσίτα, το μόνο που σώνει αυτές τις καταστάσεις είναι να σκάσει κανένας πορωμένος intelas και να του τα χώσετε και οι 2... είμαι σίγουρος πως θα τα βρείτε μετά, :)

Αρχική απάντηση από Sakis

παρακαλω πεσμου ειλικρινα δηλ.ο Kbilly δεν εχει κανει καλη δουλεια; και μαλιστα με μια μητρικη που κανενας δεν το περιμενε δηλ. να μην το αναγνωρισουμε αυτο;και τι να πουμε δηλ. Ε ενταξει τιποτα σπουδαιο υπαρχουν και καλυτερα;

έχει κάνει πολύ καλή δουλεία, πιστεύω ότι του το έχω είδη αναγνωρίσει αυτό, το πρόβλημα είναι ότι από το η Giga είναι καλή o Κbilly πέρασε στο η Giga είναι η καλύτερη και δεν υπάρχει άλλη mobo για A64 πετάξτε τις DFI κλπ. Εμένα προσωπικά αυτό δε με ενοχλεί καθόλου, αφού ξέρω τι ζητάω από μια πλακέτα (άσχετα αν δε τα έχω βρει ακόμα σε καμία). Δε με είπες όμως, πληροφοριακά, η DFI παίζει 1Τ τις μνήμες σε ψηλές συχνότητες και αν ναι με τι μνήμες είσαι?

Ρε παιδιά, σόρρυ κίολλας μιας και δεν έχω διαβάσει και όλο το thread παρά μόνο τις τελευταίες σελίδες.

Τι νόημα έχει το ψηλό FSB αν δεν συνοδεύται με τις ανάλογες επιδόσεις?

Κάτι 34 και 35 είδα στο SuperPi και δεν μου φένονται και ιδίαιτερα καλά για cpu γύρω στα 2600 και FSB στα εξωφρενικά επίπεδα των 300mhz.

Όσο για την Gigabyte, με 2,8v vdimm προσωπικά δεν μου κάνει, πέρα από το ότι δεν είχα σε εκτίμηση την εταιρία μέχρι τώρα.

Αρχική απάντηση από RootX

το μόνο που σώνει αυτές τις καταστάσεις είναι να σκάσει κανένας πορωμένος intelas και να του τα χώσετε και οι 2... είμαι σίγουρος πως θα τα βρείτε μετά, :)

ή να σκασει μυτη το MSI ...

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 19:12]

έχει κάνει πολύ καλή δουλεία, πιστεύω ότι του το έχω είδη αναγνωρίσει αυτό, το πρόβλημα είναι ότι από το η Giga είναι καλή o Κbilly πέρασε στο η Giga είναι η καλύτερη και δεν υπάρχει άλλη mobo για A64 πετάξτε τις DFI κλπ. Εμένα προσωπικά αυτό δε με ενοχλεί καθόλου, αφού ξέρω τι ζητάω από μια πλακέτα (άσχετα αν δε τα έχω βρει ακόμα σε καμία). Δε με είπες όμως, πληροφοριακά, η DFI παίζει 1Τ τις μνήμες σε ψηλές συχνότητες και αν ναι με τι μνήμες είσαι?

Endu ειμαι ο πλεον ακαταληλος να κανω παρουσιαση στην μητρικη,ειμαι και με τις ινφινεον pc333 και δεν βοηθανε και αυτες καθολου,γιαυτο και δεν εχω κανει καποιο αναλογο θεμα.Τωρα αν και ημαστε σε θεμα του kbilly θα ποσταρω ενα pi και ελπιζω να με συγχωρισει.

Με 3.1 στις μνημες 1χ512 και νορμαλ θα πρεπει να ειναι καπου στα 255 εαν δεν κανω λαθος.

post-1251-1416071306,9296_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από RootX

Μια χαρά τα πήγε ο kbilly και η giga του, έβγαλε κορυφαία νουμεράκια.

Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω το γιατί πρέπει συνέχεια να είστε στην τσίτα, το μόνο που σώνει αυτές τις καταστάσεις είναι να σκάσει κανένας πορωμένος intelas και να του τα χώσετε και οι 2... είμαι σίγουρος πως θα τα βρείτε μετά, :)

Οι AMDαδες και τα προβληματα τους!

Παρτε intel ρε να σκοτωνεστε ποιος ψηνει καφε πιο γρηγορα

:hehe: :hehe: :hehe:

@Vagouridis μη βγαλω την προσωπικη database των msi αποτελεσματων και χλωμιασει το φορουμ, πες τους κατι ή ποσταρε γιατι αν το κανω εγω οι giga-ντιοι και dfi-δες θα υποκλιθουν .

:hehe: :hehe:

@zyx δυστυχως για την dfi αρχισαν τα τυμπανα κι ελπιζω να μην συνεχιστουν.Δες εδω και θα καταλαβεις.Γνωστα δειγματα ποιοτητας dfi :TD: ελπιζω και τα τελευταια.

πολυ καλα αποτελεσματα φιλε βασιλη , μπραβο.

Gigabyte ομως εγω δεν παιρνω με τιποτα παντως. μακρια 666!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.