Jump to content

πρόβλημα με τιτανιουμ ετσ ντι

Γεώργιος

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αγόρασα την κάρτα πρόσφατα και παρατηρώ ότι κάθε δύο μέρες η κάρτα χάνεται από το σύστημα .αναγκάζομαι να κάνω απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση στους οδηγούς.η μητρική είναι λίγο φορτωμένη από πολλές συσκευές. γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει ? κονφλικτς από τη μητρική , το ραιντ 0 με τους σσδ χάνει τα δεδομένα ή απλά είναι ελλατωματική η κάρτα ή πρέπει να βγούν καινούργιοι οδηγοί??? εχω σκεφτεί ακόμα μηπως το wasapi στο foobar δημιουργεί πρόβλημα και καταστρεφει κάποια αρχεία του συστήματος, χάνεται η σειρά και μετά χάνεται η κάρτα . έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα με την creative titanium hd ?

Χλωμό να είναι πρόβλημα SSD. Αν έχεις windows 7 x64 τότε κοίτα να είναι certified οι drivers μήπως εκεί υπάρχει θέμα και κάνει revert ή unistall το σύστημα.

Όταν χάνεται την βλέπεις σαν άγνωστη συσκεύη ή την χάνεις τελείως; Στην τελευταία περίπτωση είναι θέμα της κάρτας ήχου.

Απάντησε στην ερώτηση του vag και επίσης τσέκαρε το event viewer σου για ενδεχόμενο error report σε χρονική στιγμή που χάνεται η κάρτα όπως λές.

και τα δύο έχουν συμβεί . κάποιες φορές υπάρχει στο διβαιισ μανατζερ και κάποιες όχι. κάποιες φορές χάνεται και κάποιες φορες υφισταται χωρίς όμως να υπάρχει ήχος. μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το γουασαπι στο φουβαρ , γιατι παρακαπτει καποιες διαδικασίες και μετά γινεται κατι στο συστημα και χάνεται η κάρτα . την έχω παραφορτώσει την μητρική όμως . από κονφλικτ ή μικρόβραχυκυκλώματα μπορεί να χαθεί η κάρτα???

Χρησιμοποίησες τους drivers του CD που υπήρχε στη συσκευασία; Αν ναι, κάνε μια δοκιμή και εγκατέστησε τους τελευταίους από το site της Creative (αν δεν το έχεις ήδη κάνει). Είχα πάθει κάτι παρόμοιο με μια παλιότερη X-Fi.

το ιδιο προβλημα εχω και εγω και το κανει περιπου 2-3 βδομαδες τωρα. Δεν εχω βρει ακρη και ειμαι με Onboard γιατι βαρεθηκα να κανω reinstall καθε λιγο. Κατι εχουμε βαλει που το κανει αυτο αλλα τι...

Μπορει να παιζει κανονικα και αμα σβησει το πισι την αλλη μερα(οχι παντα) να υπαρχει αλλα να μην βγαζει ηχο ή να μην ειναι καν στις συσκευες και μονο με reinstall φτιαχνει.

μάλλον συμβαίνει κονφλικτ ,έχω φορτώσει τη μητρική ή είναι ελλατωματικοί οι οδηγοί .

κάποιες φορές στην εγκατάστση προγραμμάτων λέει ότι αυτό το πρόγραμμα δεν εγκαταστάθηκε καλά . και στην περίπτωση των οδηγών της κάρτας ήχου κάποιες φορές λέει ότι δεν κανατε επανεκκίνηση ενω έχω κάνει.

κοιτάχτε μήπως γίνεται κονφλικτ. της αλλαξα θέση στην μητρική και έβγαλα από πάνω της κάτι καλώδια που έλεγε hd audio , νομίζω είναι για το μπροστινό πάνελ. μέχρι στιγμής δεν έχει ξαναχαθεί η κάρτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.