THANOSJ3 Οκτώβριος 7, 2012 Author #21 Οκτώβριος 7, 2012 ts0gl1s καλησπέρα..διάβασε λίγο όλα τα παραπάνω που έγραψα..δεν είναι θέμα με το δεξί κλικ αλλα το ότι δεν μπορώ καν να τις συνδέσω μαζί..win7 έχω
tsakali Οκτώβριος 7, 2012 #22 Οκτώβριος 7, 2012 φίλε μου αν δεν κάνω λάθος ένα φεγγάρι που δοκίμασα κάτι τέτοιο. θεωρητικά είχα την συνέχεια της επιφάνειας στο 2 μόνιτορ αλλά όταν ξεκινούσα κάποιο παιχνίδι δούλευε στην κύρια οθόνη και στην κυρία 2 ήταν η επιφάνεια! το λέω γιατί κάτι ανέφερες για παιχνίδι!Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
THANOSJ3 Οκτώβριος 7, 2012 Author #23 Οκτώβριος 7, 2012 Ναι με το παιχνίδι θα το ρυθμίσω μετά..τώρα το φλέγον μου είναι λειτουργήσουν και οι δυο οι οθόνες ταυτόχρονα..
digitaltiger Οκτώβριος 7, 2012 #24 Οκτώβριος 7, 2012 Εγω πιστευω οτι πρεπει να ειναι θεμα της καρτας γραφικων!Δοκιμασε με καποια αλλη αν μπορεις για να εισαι σίγουρος!
THANOSJ3 Οκτώβριος 7, 2012 Author #25 Οκτώβριος 7, 2012 Άλλη κάρτα γραφικών που να βρω..oeo Άλλος τρόπος για να δω μήπως φταίει η κάρτα? Νομίζω πρέπει να έχει ακόμα εγγύηση..την πείρα πέρσι τέτοιο καιρό...
THANOSJ3 Οκτώβριος 7, 2012 Author #26 Οκτώβριος 7, 2012 Καλησπέρα..επιτέλους έβγαλα άκρη...Λειτουργούν και οι δυο ταυτόχρονα..επιτέλους...σύνδεσα "ξανασυνδεσα" τα καλώδια κάποτε το πέτυχα...Λοιπόν τώρα η δεξιά οθόνη λειτουργεί με την έναρξη κτλ...Η αριστερή πηγαίνω κανονικά με το ποντίκι και βάζω ότι θέλω..Μπορώ να τις προγραμματίσω κάπως να παίζουν και οι δυο p.x μια ταινία ταυτόχρονα μιση μιση οθόνη?Η σε games?
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2012 #27 Οκτώβριος 7, 2012 Απ'οσο ξερω πρεπει να γινεται με το 'Eyefinity'. Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε, και δεν ξερω αν η καρτα σου το υποστηριζει...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 7, 2012 #28 Οκτώβριος 7, 2012 Μα η κάρτα γραφικών λειτουργεί δεν είναι θέμα..Και το hmdi λειτουργεί..τώρα λειτουργώ την καινούργια οθόνη με το hdmi..Και το βγω το δοκίμασα λειτουργεί στην καινούργια..στην παλιά θέλει hdmi αποκλειστικά..Αυτο ειναι πιθανο να οφειλεται στο οτι το πισι κραταει τις ρυθμισεις απο το extended desktop με την αναλυση της καινουριας που ειναι μεγαλυτερη και επειδη η παλια σου οθονη δεν την υποσηριζει, δεν σου δινει σημαΠοια ακριβως ειναι η καρτα σου?Ακριβες μοντελοΚαι τι εξοδους εχει?Εαν και εφοσον εχει 2 ψηφιακες εξοδους (HDMI+DVI/HDMI*2) συνδεσε και τις 2 οθονες ψηφιακα...Ο ανταπτορας σου ενδεχεται να σου κανει τη ζημιαΚαι οι 2 οθονες σου απο οτι βλεπω εχουν HDMIA+VGA εισοδουςΟποτε συνδεσε τη μια με καλωδιο HDMI και την δευτερη με DVI to HDMIκαλωδιο τετοιο ή adaptor βρισκεις με 3+ ευρωενδεικτικακαλωδιο (βρισκεις και πιο φθηνα)adaptor
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 7, 2012 #29 Οκτώβριος 7, 2012 Καλησπέρα..επιτέλους έβγαλα άκρη...Λειτουργούν και οι δυο ταυτόχρονα..επιτέλους...σύνδεσα "ξανασυνδεσα" τα καλώδια κάποτε το πέτυχα...Λοιπόν τώρα η δεξιά οθόνη λειτουργεί με την έναρξη κτλ...Η αριστερή πηγαίνω κανονικά με το ποντίκι και βάζω ότι θέλω..Μπορώ να τις προγραμματίσω κάπως να παίζουν και οι δυο p.x μια ταινία ταυτόχρονα μιση μιση οθόνη?Η σε games?καταρχην το ποια οθονη θα εχει την μπαρα εργασιας (ποια θα ειναι η κύρια ή πρωτεύουσα) το οριζεις εσυ μεσα απο τις ρυθμισεις (επιλεγεις ποια θα ειναι η Νο 1 και ποια θα ειναι η Νο2)Για να τις βαλλεις να παιζουν ταυτοχρονα σε spit screen, γινεται αλλα..1.games: με το eyefinity (οπως ανεφερε και ο αποπάνω), ομως το να παιζεις παιχνιδια σε split screen συνεπαγεται οτι η μεση του παιχνιδιου θα πεφτει πανω στα καδρα των οθονων.Αν παιζεις fps παιχνιδια αυτο σημαινει πως το οπλο/στοχος σου θα ειναι στην μεση οποτε δεν θα μπορεις να παιξεις2. ταινιες: με μια 27αρα και μια 21.5 αν βαλλεις να δεις την ταινια σε split screen θα σε κουραζει απιστευταΔεν νομιζω να εχει και νοημα εξαλλου, απο τη στιγμη που η μια σου οθονη ειναι 27αραΕιναι αρκετα μεγαλη δλδ
THANOSJ3 Οκτώβριος 7, 2012 Author #32 Οκτώβριος 7, 2012 Καλησπέρα στο ερώτημα του CrazyAnt...Η κάρτα γραφικών μου είναι η SAPPHIRE HD 6790 1GB GDDR5SAPPHIRE HD 6790 1GB GDDR5Οι έξοδοι που βγάζει είναι οι παρακάτω1 x Dual-Link DVI1 x HDMI (with 3D)1 x DisplayPort1 x Single-Link DVI-DΌταν λες κοινές αναλύσεις?Η κάθε οθόνη τι ανάλυση βγάζει?1)TV - Διαγώνιος 21,5 in Ανάλυση 1920x10802)Monitor - Ανάλυση 1920x1080Και έχω συνδεμένες με HDMI την μια και vga-dvi την άλλη..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.