THANOSJ3 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2012 Καλησπέρα...Πριν λίγες μέρες έγινε η αγορά Μιας οθόνης Samsung SyncMaster (T22B300)Είναι και TV μαζί...Εγώ έχω την Samsung SyncMaster SA350 στον υπολογιστή συνδεμένη με HDMIΚάρτα γραφικών την Sapphire 6790Λοιπόν πάω να συνδέσω την νέα οθόνη στον υπολογιστή με βύσμα (vga)-vga μέχρι την κάρτα και εκεί στην κάρτα έναν μετατροπέα DVi σε vga...Την συνδέω και στο ρεύμα αλλα...αυτό το άλλο θα μας φάει...Ανοίγει η tv κανονικά όταν όμως πατάω source για να αλλάξει stage σε pc-vga exit..εκεί μου βγάζει πρόβλημα..Λέει No signal1)Check tha vga cable and the pc signal settings2)γραφει αν θέλω να πατήσω source από το "τιλεκοντρολ" για να αλλάξω μορφή -tv-exit-pc-Κανεις καμια ιδέα?Ευχαριστώ
FANISTELROOY Οκτώβριος 6, 2012 #2 Οκτώβριος 6, 2012 Μονη της παιζει στο πισι; αν ναι τοτε καποια ρυθμιση στην καρτα γραφικων χρειαζεται... ή στα windows εκει που ρυθμιζεις την αναλυση νομιζω.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
THANOSJ3 Οκτώβριος 6, 2012 Author #3 Οκτώβριος 6, 2012 Με το θέμα τις ανάλυσης το έψαξα...Δηλαδή με δεξί κλικ ανάλυση οθόνης..αλλα μου efmanizei μονο την πρώτη μου οθόνη όχι την καινούργια...Θα δοκιμάσω να δω αν λειτουργεί μονη τις...αν δεν γίνει πάλι Θα βάλω το HDMI στην καινούργια και το vga στην παλιά μήπως και φταίει αυτό...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 6, 2012 #4 Οκτώβριος 6, 2012 Καλησπέρα...Πριν λίγες μέρες έγινε η αγορά Μιας οθόνης Samsung SyncMaster (T22B300) Είναι και TV μαζί... Εγώ έχω την Samsung SyncMaster SA350 στον υπολογιστή συνδεμένη με HDMI Κάρτα γραφικών την Sapphire 6790 Λοιπόν πάω να συνδέσω την νέα οθόνη στον υπολογιστή με βύσμα (vga)-vga μέχρι την κάρτα και εκεί στην κάρτα έναν μετατροπέα DVi σε vga... Την συνδέω και στο ρεύμα αλλα...αυτό το άλλο θα μας φάει... Ανοίγει η tv κανονικά όταν όμως πατάω source για να αλλάξει stage σε pc-vga exit..εκεί μου βγάζει πρόβλημα.. Λέει No signal 1)Check tha vga cable and the pc signal settings 2)γραφει αν θέλω να πατήσω source από το "τιλεκοντρολ" για να αλλάξω μορφή -tv-exit-pc- Κανεις καμια ιδέα? Ευχαριστώ Πολυ πιθανο να φταει ο ανταπτορας που εχεις κουμπωσει πανω Δοκιμασε να συνδεσεις την τηλεοραση με ψηφιακα για να διαπιστωσεις αν εχει προβλημα ή οχι Εαν δεινει σημα με ψηφιακη συνδεση τοτε το πιο πιθανο ειναι να ταει 1. ο ανταπτορας 2. το καλωδιο τσεκαρε το και report back
THANOSJ3 Οκτώβριος 6, 2012 Author #5 Οκτώβριος 6, 2012 Λοιπόν...σύνδεσα την παλιά οθόνη με vga...λειτουργεί κανονικά το βύσμα-καλώδιο σε μικρότερη ανάλυση βεβαια αλλα δεν με πειράζει...Συνδέω την καινούργια με το HDMI και εκεί σβήνει η παλιά με το vga και λειτουργεί η καινούργια με το HDMI...με δουλεύει το pc?Κανεις κάποια ιδέα?
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2012 #6 Οκτώβριος 6, 2012 Αν καταλαβα καλα θες να εχεις και στις 2 εξοδους της καρτας, το ιδιο σημα ?
THANOSJ3 Οκτώβριος 6, 2012 Author #7 Οκτώβριος 6, 2012 Ναι..να μπορώ να τις χρησιμοποιώ taytoxrona..p.x σε ένα παιχνίδι να το δείχνει μισό μισό και στις δυο οθόνες...
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2012 #8 Οκτώβριος 6, 2012 Πρεπει να κανεις "extend" την δευτερη οθονη/monitor σου. Αυτο γινεται στο μεσα στο Catalyst Control Centre καπου (Δεν εχω ati για να σου πω ακριβως )
THANOSJ3 Οκτώβριος 6, 2012 Author #9 Οκτώβριος 6, 2012 Στο Catalyst Control Centre βρήκα την συγκεκριμένη ρύθμιση αλλα τώρα προέκυψε άλλο θέμα....Συνδέω την νέα οθόνη πρώτη πρώτη με το vga λειτουργεί μου δείχνει κανονικά επιφάνεια εργασίας και όλα...συνδέω με hdmi την παλιά εκεί μαυρίζει για 1-2 sec η καινούργια οθόνη και μου βγάζει πάλι την επιφάνεια εργασίας αλλοιωμένη χωρίς να έρχει ούτε έναρξη ούτε κάποιο από τα εικονίδια-Και στην παλιά οθόνη όταν έχω συνδεμένο το hdmi γραφει Check signal Cable...ενώ είναι συνδεμένη κανονικά......όταν αφαιρώ το hdmi από την παλιά επανέρχεται και τα δείχνει όλα...έχω καταμπερδευτεί..Λύση???p.S : Αυτό το κάνει τώρα πριν δεν μου το ξαναέκανε..
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2012 #10 Οκτώβριος 6, 2012 Οταν επιλεγεις την καθε οθονη πρεπει να της βαζεις και την αναλογη αναλυση. Μηπως για αυτο ?
FANISTELROOY Οκτώβριος 6, 2012 #11 Οκτώβριος 6, 2012 Στη μια μονο θα εχεις μπαρα, εναρξη κλπ.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
THANOSJ3 Οκτώβριος 6, 2012 Author #12 Οκτώβριος 6, 2012 Τώρα για παράδειγμα είμαι με την νέα οθόνη με Vga στα 1920x1080 όταν συνδέω και την παλιά μου γραφει πάλι πάνω δεξιά αυτόματα 1920x1080 ανάλυση..
THANOSJ3 Οκτώβριος 6, 2012 Author #13 Οκτώβριος 6, 2012 Ωραία να έχω μονο στην μια μπάρα έναρξη κτλ σιγά ..Φάνη
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2012 #14 Οκτώβριος 6, 2012 Το οποιο με κανα προγραμματακι τυπου ultramon αλλαζει(δεν ειναι free)
THANOSJ3 Οκτώβριος 6, 2012 Author #15 Οκτώβριος 6, 2012 Θα το ξαναδώ αύριο το πρωί μόλις τελειώσω με την υδρόψυξη γιατί τώρα δεν γίνεται δουλειά...
THANOSJ3 Οκτώβριος 7, 2012 Author #16 Οκτώβριος 7, 2012 Καλημέρα..ξυπνάω σήμερα λέω άντε να δούμε τι ψαρια θα πιάσουμε...Αποσυνδέω εντελώς την νέα οθόνη από την κάρτα γραφικών και από το ρεύμα..συνδέω την παλιά με hdmi πάω να την ανοίξω και γραφει check signal cable..Κοιτάω το έχω στην σωστή θήρα..Γιατί να το βγάζει αυτό?Υπάρχει πιθανότητα να "κάηκε" το hdmi?
FANISTELROOY Οκτώβριος 7, 2012 #17 Οκτώβριος 7, 2012 Μηπως δεν την παλευει γενικα η καρτα γραφικων σου; Δοκιμασε ενα ενα καλωδιο καθε φορα να σιγουρευτεις τι δουλευει κ τι οχι. Αν δουλεψουν ολα, τοτε απο κει κ περα παιζεις με ρυθμισεις.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
THANOSJ3 Οκτώβριος 7, 2012 Author #18 Οκτώβριος 7, 2012 Μα η κάρτα γραφικών λειτουργεί δεν είναι θέμα..Και το hmdi λειτουργεί..τώρα λειτουργώ την καινούργια οθόνη με το hdmi..Και το βγω το δοκίμασα λειτουργεί στην καινούργια..στην παλιά θέλει hdmi αποκλειστικά..
FANISTELROOY Οκτώβριος 7, 2012 #19 Οκτώβριος 7, 2012 Ε παιξε με ρυθμισεις. Καπου στο catalyst εχει για πολλες οθονες επιλογη, και μετα απο τις ρυθμισεις των windows βαζεις τη σωστη αναλυση σε καθε οθονη.Δεν ειμαι κ σπιτι να σε βοηθησω γμτο...Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
ts0gl1s Οκτώβριος 7, 2012 #20 Οκτώβριος 7, 2012 Τι win έχεις άμα έχεις 7 πατά δεξή κλικ στην επιφάνεια εργασίας εξατομίκευση-οθόνη-ανάλυση οθόνης και κοίτα εκεί τι βλέπει άμα βλέπει και τις δυο οθόνες από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις να βλέπεις και τις δυο μαζί
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.