Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2012 γεια σας παιδια. δοκιμασα μέσω στεαμ το παραπάνω παιχνίδι σε ντέμο και μετ΄λα από δύο ημέρες το έβγαλαν σε προσφορά 2 ευρώ το κύριο και από δύο ευρώ τα εχπανσιον . τώρα όμως που προσπαθώ να παίξω το πρώτο μέσω στεαμ δεν μου το βγάζει ως πρώτο αλλά μου βγάζει ή το ταλες οφ βαλορ ή το οπποζινκ φροντς. δεν γνωρίζω τι περιέχει μέσα το κάθε ενα για να δω τις αποστολές του. μπορεί να μου πει κανείς τι φταίει ? μήπως φταίει ότι δεν έκαν απεγκατάσταση το ντέμο του κομπανυ οφ ηεροες? σε μια παρόμια περίπτωση στο age of empires iii me ola ta expansion είχε μέσα στο παιχνίδι πίνακα που διαλεγες τα καμπαίν από το κύριο παιχνίδι και από τα εχπανσιον . στο κομπανυ οφ ηεροες δεν βλέπω κατι τετοιο . μήπως αναβαθμίζει αυτόματα στο τελευταίο εχπανσιον και οι αποστολές προστίθενται συνεχόμενες αθροιζόμενες στις προηγούμενες κύριες ?? για να συνοψίσω : όταν προσπαθώ να πάιξω το κομπανυ οφ ηρωες μου βγάζει το επόμενο εξπάνσιον και όχι αυτό που επιλέγω . γνωρίζει κανείς τι γίνεται ????
nucleus Οκτώβριος 6, 2012 #2 Οκτώβριος 6, 2012 Αν μπεις στο μενου του game σου βγάζει κάποια campaigns.Τα πάνω είναι του κανονικού παιχνιδιού.Και μετά του κάθε expansion.Για το Opposing Fronts ta campaigns είναι 2-Liberation of Caen-Operation Market GardenΓια το Tales of valor τα campaigns είναι 3-Tiger Ace-Causeway-Falaise Pocket
Γεώργιος Οκτώβριος 6, 2012 Author #3 Οκτώβριος 6, 2012 a ευχαριστώ . τα έχει και τα πέντε αν και στο πρώτο έπρεπε να βάλω το σι ντι κι . στο γουκι πεδια τα λέει κάπως αλλιώς . ευχαριστώ. μάλλον ΄στο γουικι αναφέρει τις υποκατηγορίες μεσα στο καθε εξπανσιον . είναι όπως τα λες . μου κάνει εντύπωση στο ονλαιν κρεατιον εχει σε ενα ακαουντ τρια σι ντι κι . μάλλον ένα για κάθε παιχνίδι.
Γεώργιος Οκτώβριος 6, 2012 Author #4 Οκτώβριος 6, 2012 οταν λες τα πάνω είναι του κανονικού παιχνιδιού τι εννοείς ??? στο πρώτο έχει μόνο το νορμανδυ . μόνο αυτό και έχει από κάτω όλα τα υπόλοιπα που είπες .
nucleus Οκτώβριος 7, 2012 #5 Οκτώβριος 7, 2012 Νόμιζα ότι το κανονικό είχε παραπάνω απο 1 campaign προφανώς έκανα λάθος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.