Jump to content

Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

jdrogas

Recommended Posts

καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους!!!

Ο ομορφάντρας εδώ δίπλα σας χαιρετάει :)

attachment.php?attachmentid=61725&stc=1&d=1398092433

attachment.php?attachmentid=61724&stc=1&d=1398092424

attachment.php?attachmentid=61726&stc=1&d=1398092440

[attach]61725[/attach]

[attach]61724[/attach]

[attach]61726[/attach]

post-20975-1416078348,2587_thumb.jpg

post-20975-1416078348,5559_thumb.jpg

post-20975-1416078348,8296_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από karmen1983

Παίδες θέλω λίγο τη βοήθειά σας γιατί δεν έχω ασχοληθεί όσο καιρό είμαι Αθήνα με το άθλημα και θέλω να πάρω ένα beagle.

Με αναζητήσεις που έχω κάνει στο νετ έχω πέσει σε τυπάδες που με έχουν νευριάσει με το θέμα εμπορίου και σε τι συνθήκες ζούνε κουτάβια και γονείς.

Δε με νοιάζει να αγοράσω ειλικρινά, ούτε θα με χάλαγε να βρω κάποιο κουτάβι από κάποιον ιδιώτη, απλά αν αγοράσω τελικά, θέλω αυτός που έχει τα ζώα να τα σέβεται.

Εχει κανείς τίποτα υπόψιν του;

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]

επικοινωνησε με ΚΟΕ

ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ | THE KENNEL CLUB OF GREECE

και ρωτα στοιχεια για "σοβαρους" εκτροφεις της συγκεκριμενης ρατσας στην ελλαδα ή οτι αλλη πληροφορια θες.

Με αναζητήσεις που έχω κάνει στο νετ έχω πέσει σε τυπάδες που με έχουν νευριάσει με το θέμα εμπορίου και σε τι συνθήκες ζούνε κουτάβια και γονείς.

Συνήθως αυτό συμβαίνει σε κουτάβια που πάνε σε pet shops. Οι εκτροφείς που τα δίνουν "χέρι-χέρι" τα σέβονται, γιατί οι περισσότεροι πάμε εκεί και τα παίρνουμε, οπότε βλέπουμε συνθήκες, χώρο, κλπ.

Ψάξε στους συλλόγους με τα αδέσποτα, μήπως βρεις κάποιο σε μικρή ηλικία που να μην έχει ψυχολογικά. Αυτός που το πέταξε, μπορεί να το έχει πλακώσει και στο ξύλο πριν...

Εναλλακτικά δες για εκτροφείς, που μπορείς να πας να το δεις και να το διαλέξεις.

Δε χρειάζεσαι πιστοποιητικά, αυτά είναι μόνο για καθαροαιμία και διαγωνισμούς, αλλά ανεβάζουν την τιμή 2, 3 φορές απάνω.

Παίδες θέλω λίγο τη βοήθειά σας γιατί δεν έχω ασχοληθεί όσο καιρό είμαι Αθήνα με το άθλημα και θέλω να πάρω ένα beagle.

Δε με νοιάζει να αγοράσω ειλικρινά, ούτε θα με χάλαγε να βρω κάποιο κουτάβι από κάποιον ιδιώτη, απλά αν αγοράσω τελικά, θέλω αυτός που έχει τα ζώα να τα σέβεται.

Εχει κανείς τίποτα υπόψιν του;

Να ξέρεις θα πρέπει να ασχοληθείς αρκετά + εκπαίδευση γιατί τα μπίγκλ (αν και τα λατρέυω και είναι και πανέξυπνα) έχουν θέμα με το να μυρίζουν τα πάντα και συνέχεια και είναι σπαστικό πολύ.

Επίσης να έχεις στο νου σου πως επειδή είναι πιο νωθρά απο τα Jack Russel (καλά και εγώ με κοκαίνες είμαι πιο νωθρός απο Jack Russel) παίζει να του σπάσει τα @@ το russelaki σου.

thanks για το feedback.

Το έχω σκεφτεί και για αδέσποτο για να είμαι ειλικρινής. Γενικά το ψάχνω το πράμα και βασικό θέλω να πάω και να δω τι παίζει. Όπου έπεσα στο νετ σε τέτοιες ιστορίες κανένας δεν έδινε φυσική διεύθυνση, απλά το ποσό και που να στο στείλει μετά απο κατάθεση και καλά.

Για τον Rocky πιο πάνω (τζακ ρασελ) είναι στη Κρήτη. Εχει μάθει εντελώς διαφορετικά οπότε τον έχω στο χωριό και δε θέλω να τον φέρω Αθήνα.

Το μπιγλάκι το θέλω για εδώ. Υπάρχει αυλή και τριγύρω η περιοχή έχει αρκετό χώρο για τρέξιμο και βόλτα. Είτε μπιγκλ, είτε ότι άλλο αποφασίσω τέλος πάντων θα ζήσει σα βασιλιάς αυτό είναι το μόνο σίγουρο :)

Επίσης να έχεις στο νου σου πως επειδή είναι πιο νωθρά απο τα Jack Russel (καλά και εγώ με κοκαίνες είμαι πιο νωθρός απο Jack Russel) παίζει να του σπάσει τα @@ το russelaki σου.

Νομίζω είσαι υπερβολικός. Μια χαρά ήρεμα είναι τα JRT. Να, δες το δικό μας... Ήσυχο είναι...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=73VU4sOVuPo]Fer on her 1st time on grass - YouTube[/ame]