matteus Απρίλιος 19, 2014 #1861 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 21, 2014 #1862 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2014 derp derp Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 21, 2014 #1863 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2014 (edited) καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους!!! Ο ομορφάντρας εδώ δίπλα σας χαιρετάει [attach]61725[/attach] [attach]61724[/attach] [attach]61726[/attach] Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 21, 2014 από karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 21, 2014 #1864 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2014 [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] σε κανά χρόνο, αν χρειαστείς "γκόμενα" μου λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 21, 2014 #1865 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2014 [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] σε κανά χρόνο, αν χρειαστείς "γκόμενα" μου λες Δεχομαστε αρκει να εχει προίκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 21, 2014 #1866 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2014 Δεχομαστε αρκει να εχει προίκα Έχει μια προίκα νααααα με το συμπάθειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 21, 2014 #1867 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2014 Πολλά ξέρεις και με ανησυχείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 21, 2014 #1868 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastoras Απρίλιος 21, 2014 #1869 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2014 Χρόνια Πολλά! Ιδού η Νέλλυ μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 22, 2014 #1870 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Michael Vick's Former Dogfighting Pups Will Make You Believe In Happily Ever After Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 23, 2014 #1871 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 (edited) Δοκιμες στο surround system και η Luckey ψαχνει τριγυρω τι ακουγεται... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2014 από YDinopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 23, 2014 #1872 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Παίδες θέλω λίγο τη βοήθειά σας γιατί δεν έχω ασχοληθεί όσο καιρό είμαι Αθήνα με το άθλημα και θέλω να πάρω ένα beagle.Με αναζητήσεις που έχω κάνει στο νετ έχω πέσει σε τυπάδες που με έχουν νευριάσει με το θέμα εμπορίου και σε τι συνθήκες ζούνε κουτάβια και γονείς.Δε με νοιάζει να αγοράσω ειλικρινά, ούτε θα με χάλαγε να βρω κάποιο κουτάβι από κάποιον ιδιώτη, απλά αν αγοράσω τελικά, θέλω αυτός που έχει τα ζώα να τα σέβεται.Εχει κανείς τίποτα υπόψιν του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 23, 2014 #1873 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Να πάρεις γάτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 23, 2014 #1874 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 σοβαρά μιλάω ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 23, 2014 #1875 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]επικοινωνησε με ΚΟΕΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ | THE KENNEL CLUB OF GREECEκαι ρωτα στοιχεια για "σοβαρους" εκτροφεις της συγκεκριμενης ρατσας στην ελλαδα ή οτι αλλη πληροφορια θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 23, 2014 #1876 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Με αναζητήσεις που έχω κάνει στο νετ έχω πέσει σε τυπάδες που με έχουν νευριάσει με το θέμα εμπορίου και σε τι συνθήκες ζούνε κουτάβια και γονείς.Συνήθως αυτό συμβαίνει σε κουτάβια που πάνε σε pet shops. Οι εκτροφείς που τα δίνουν "χέρι-χέρι" τα σέβονται, γιατί οι περισσότεροι πάμε εκεί και τα παίρνουμε, οπότε βλέπουμε συνθήκες, χώρο, κλπ.Ψάξε στους συλλόγους με τα αδέσποτα, μήπως βρεις κάποιο σε μικρή ηλικία που να μην έχει ψυχολογικά. Αυτός που το πέταξε, μπορεί να το έχει πλακώσει και στο ξύλο πριν...Εναλλακτικά δες για εκτροφείς, που μπορείς να πας να το δεις και να το διαλέξεις.Δε χρειάζεσαι πιστοποιητικά, αυτά είναι μόνο για καθαροαιμία και διαγωνισμούς, αλλά ανεβάζουν την τιμή 2, 3 φορές απάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 23, 2014 #1877 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Με τοσα αδεσποτα κουταβια και με τις φιλοζωικες γεματες ειλικρινα ειναι αμαρτια να αγορασεις σκυλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 23, 2014 #1878 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Παίδες θέλω λίγο τη βοήθειά σας γιατί δεν έχω ασχοληθεί όσο καιρό είμαι Αθήνα με το άθλημα και θέλω να πάρω ένα beagle.Με αναζητήσεις που έχω κάνει στο νετ έχω πέσει σε τυπάδες που με έχουν νευριάσει με το θέμα εμπορίου και σε τι συνθήκες ζούνε κουτάβια και γονείς.Δε με νοιάζει να αγοράσω ειλικρινά, ούτε θα με χάλαγε να βρω κάποιο κουτάβι από κάποιον ιδιώτη, απλά αν αγοράσω τελικά, θέλω αυτός που έχει τα ζώα να τα σέβεται.Εχει κανείς τίποτα υπόψιν του;Να ξέρεις θα πρέπει να ασχοληθείς αρκετά + εκπαίδευση γιατί τα μπίγκλ (αν και τα λατρέυω και είναι και πανέξυπνα) έχουν θέμα με το να μυρίζουν τα πάντα και συνέχεια και είναι σπαστικό πολύ.Επίσης να έχεις στο νου σου πως επειδή είναι πιο νωθρά απο τα Jack Russel (καλά και εγώ με κοκαίνες είμαι πιο νωθρός απο Jack Russel) παίζει να του σπάσει τα @@ το russelaki σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 23, 2014 #1879 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 thanks για το feedback. Το έχω σκεφτεί και για αδέσποτο για να είμαι ειλικρινής. Γενικά το ψάχνω το πράμα και βασικό θέλω να πάω και να δω τι παίζει. Όπου έπεσα στο νετ σε τέτοιες ιστορίες κανένας δεν έδινε φυσική διεύθυνση, απλά το ποσό και που να στο στείλει μετά απο κατάθεση και καλά. Για τον Rocky πιο πάνω (τζακ ρασελ) είναι στη Κρήτη. Εχει μάθει εντελώς διαφορετικά οπότε τον έχω στο χωριό και δε θέλω να τον φέρω Αθήνα. Το μπιγλάκι το θέλω για εδώ. Υπάρχει αυλή και τριγύρω η περιοχή έχει αρκετό χώρο για τρέξιμο και βόλτα. Είτε μπιγκλ, είτε ότι άλλο αποφασίσω τέλος πάντων θα ζήσει σα βασιλιάς αυτό είναι το μόνο σίγουρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 23, 2014 #1880 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Επίσης να έχεις στο νου σου πως επειδή είναι πιο νωθρά απο τα Jack Russel (καλά και εγώ με κοκαίνες είμαι πιο νωθρός απο Jack Russel) παίζει να του σπάσει τα @@ το russelaki σου.Νομίζω είσαι υπερβολικός. Μια χαρά ήρεμα είναι τα JRT. Να, δες το δικό μας... Ήσυχο είναι...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=73VU4sOVuPo]Fer on her 1st time on grass - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts