Indiko_Xoiridio Σεπτέμβριος 29, 2012 #921 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Μένουμε σε χωριό έξω από την πόλη. Επειδή ήταν μικρούλα ακόμα δεν την είχαμε δεμένη, την αφήναμε ελεύθερη στην αυλή.Λογικά κατάφερε και βγήκε έξω στον δρόμο και για κακή της τύχη θα πέρναγε κανένα "ζώο" που μάλλον θα πήγαινε για κυνήγι εκείνη την ώρα και αποφάσισε να κάνει εξάσκηση στη σκοποβολή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 29, 2012 #922 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Ειναι να μην πετυχω κανεναν τοτε που παει να κανει σε σκυλο αυτο το πραγμα γιατι θα του παρω τη καραμπινα θα του τη βαλω,δεν λεω που και θα πατησω σκανδαλη.γιατι για αυτο ειναι αυτοι οι ανθρωποι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 29, 2012 #923 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 περαστικά της και περαστικά στον ηλίθιο που την πυροβόλησε :mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 29, 2012 #924 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Σε αυτή τη στάση αποκλείεται να μπορεί να κάτσει πάνω από 3 λεπτά. Για 4 - 6 ώρες που χρειάζεται ο σκύλος "ούτε με σφαίρες". Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 29, 2012 #925 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Και τα νερα της λιμνης δεν ειναι θαυματουργα... απλα μεσα στο νερο δεν εχει βαρος, αρα δεν καταπωνει αρθρωσεις/οστα κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 29, 2012 #926 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Pets Today 2012 The East Mediterranean Special Event for Pet Supplies and New Business Ideas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Σεπτέμβριος 29, 2012 #927 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Που την έχετε ωρέ και την πυροβόλησαν; Ρε πόσο @%@#$@# κόσμος υπάρχει..Tόσο @&^#@&^#β κόσμος υπάρχει:Την Δευτέρα δικάζεται ο Έλληνας που έδωσε εντολή να σκοτώσει αλλοδαπός εργάτης του το σκύλο του![http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5291:egklima-sok-se-xorio-tis-magnisias-ekopsan-to-laimo-adespotoy-gerikoy-kai-koyfoy-skyloy&catid=35:generalnews&Itemid=67 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 30, 2012 #928 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Χαϊδεύοντας το πουλί μου! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fYnTqo9tFMk&feature=colike]Εμμανουέλα - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Σεπτέμβριος 30, 2012 #929 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Σήμερα ήμουν παρών σε μία προσπάθεια ενός συμπολίτη μας , να πετάξει ένα γατάκι σχεδόν δύο μηνών μέσα σε ένα κάδο σκουπιδιών, τυλιγμένο ασφυκτικά μέσα σε σακούλα σκουπιδιών. Το αποτέλεσμα: εγώ αυτή την στιγμή να κατηγορούμε για βιαιοπραγία μιας και του έσπασα την μύτη, πήρα το γατί από τα χέρια του. Στην αρχή ζήτησα ήρεμα και ευγενικά να δω τι έχει η σακούλα(μιας και τα γατάκι κλαψούριζε γοερά) και άρχισε να με στέλνει στο διάολο. Του μπλόκαρα τον δρόμο και τον απείλησα ότι θα φωνάξω την αστυνομία εάν δεν μου παρ έδιδε την σακούλα. Ο τυπάς ,γύρω στα 40, γύρισε και με ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!! :jump::jump: Δεν ήθελα και πολύ...γροθιά στο πρόσωπο και του πήρα την γάτα. Περιττό να πω ότι ο κόσμος έπεσε πάνω του και ένας ηλικιωμένος τον χτύπαγε με την μαγκούρα του. Το σοκ όμως ήταν όταν άνοιξα την σακούλα σκουπιδιών... Τα αδερφάκια του γατιού βρισκόντουσαν (άλλα δύο ) μέσα αλλά ήταν νεκρά και χωρίς κεφάλια....ΝΑΙ όπως το γράφω. Η αστυνομία ήρθε κι εγώ για το συγκεκριμένο κτήνος θα κάνω τα πάντα για να πάει φυλακή. Ήδη θα αναρτηθεί στο adespoto.gr και στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία το συμβάν. Το γατάκι το έχω εγώ και ψάχνω να το δώσω , διαφορετικά θα το κρατήσω στον κήπο μου μαζί με τα υπόλοιπα γατιά που έχω. Πληρώνω τροφή για δύο μήνες και πρώτα εμβόλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 30, 2012 #930 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 .................................................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Σεπτέμβριος 30, 2012 #931 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 ολο το κεφαλι επρεπε να του σπασεις οχι μονο την μυτη... μπραβο σου παντως που δεν εκατσες με σταυρωμενα χερια! κριμα που υπαρχουν τετοια ατομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 30, 2012 #932 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Μπραβο που κρατηθηκες και δεν του εσπασες χερια/ποδια... Αν θες μαρτυρες η οτιδηποτε πες μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 30, 2012 #933 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Σήμερα ήμουν παρών σε μία προσπάθεια ενός συμπολίτη μας , να πετάξει ένα γατάκι σχεδόν δύο μηνών μέσα σε ένα κάδο σκουπιδιών, τυλιγμένο ασφυκτικά μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.Το αποτέλεσμα: εγώ αυτή την στιγμή να κατηγορούμε για βιαιοπραγία μιας και του έσπασα την μύτη, πήρα το γατί από τα χέρια του. Στην αρχή ζήτησα ήρεμα και ευγενικά να δω τι έχει η σακούλα(μιας και τα γατάκι κλαψούριζε γοερά) και άρχισε να με στέλνει στο διάολο. Του μπλόκαρα τον δρόμο και τον απείλησα ότι θα φωνάξω την αστυνομία εάν δεν μου παρ έδιδε την σακούλα. Ο τυπάς ,γύρω στα 40, γύρισε και με ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!! :jump::jump: Δεν ήθελα και πολύ...γροθιά στο πρόσωπο και του πήρα την γάτα. Περιττό να πω ότι ο κόσμος έπεσε πάνω του και ένας ηλικιωμένος τον χτύπαγε με την μαγκούρα του. Το σοκ όμως ήταν όταν άνοιξα την σακούλα σκουπιδιών... Τα αδερφάκια του γατιού βρισκόντουσαν (άλλα δύο ) μέσα αλλά ήταν νεκρά και χωρίς κεφάλια....ΝΑΙ όπως το γράφω. Η αστυνομία ήρθε κι εγώ για το συγκεκριμένο κτήνος θα κάνω τα πάντα για να πάει φυλακή. Ήδη θα αναρτηθεί στο adespoto.gr και στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία το συμβάν. Το γατάκι το έχω εγώ και ψάχνω να το δώσω , διαφορετικά θα το κρατήσω στον κήπο μου μαζί με τα υπόλοιπα γατιά που έχω. Πληρώνω τροφή για δύο μήνες και πρώτα εμβόλια. Έχεις link από την ανάρτηση και φωτογραφία του γατιού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Σεπτέμβριος 30, 2012 #934 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Έχεις link από την ανάρτηση και φωτογραφία του γατιού;Αναμένω έγκριση από το adespoto.gr και από την Φιλοζωική Εταιρία, μιας και θα μιλήσουν με Δήμο και Αστυνομία για την εξακρίβωση του περιστατικού, είναι πάγια και σωστή τακτική τους.Έχω φωτογραφία του γατιού για όποιον ενδιαφέρεται αλλά δεν έκατσα μέσα στην αναμπουμπούλα να βιντεοσκοπήσω / φωτογραφίσω το συμβάν.Δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν του γύρισα το κεφάλι ανάποδα, δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοιο σκηνικό στα 33 χρόνια ζωής μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 30, 2012 #935 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Όχι από το σκηνικό. Βγάλε μια φωτό το γατάκι και ανέβασε το να το δούμε. Πιο εύκολα θα βρεθεί κάποιος να το πάρει έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Σεπτέμβριος 30, 2012 #936 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Όχι από το σκηνικό. Βγάλε μια φωτό το γατάκι και ανέβασε το να το δούμε. Πιο εύκολα θα βρεθεί κάποιος να το πάρει έτσι.Αύριο θα ανεβάσω μία φωτογραφία , όμως όποιος ενδιαφερθεί και το πάρει πρέπει να ξέρει ότι εάν το πετάξει στον δρόμο/βασανίσει κτλπ θα έχει να κάνει με έναν τύπο 1,85 και 110 κιλά βάρους , ο οποίος τρέχει σαν τον Flash, οπότε no escape:innocent:Και υπενθυμίζω : πληρώνω τροφή για δύο μήνες και πρώτα εμβόλια:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Σεπτέμβριος 30, 2012 #937 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Δυστυχώς πάτησα μια γάτα σήμερα με το αυτοκίνητο.Αν έκοβα ή έκανα ελιγμό θα καρφωνόταν πίσω μου ένας μοτοσυκλετιστής που μάλλον θα έφευγε ιπτάμενος. Πιστεύω έκανα τη σωστή επιλογή, αλλά ο ήχος του πατήματος με έχει αρρωστήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Σεπτέμβριος 30, 2012 #938 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 μα ειναι χαζες οι πιο πολλες μην το ριχνεις στον εαυτο σου δε φταις, αν εχεις πολλες ενοχες παρε τον σιντιρμαν για αγγαλιτσες θα σου συμπαρασταθει σα φιλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Σεπτέμβριος 30, 2012 #939 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Δυστυχώς πάτησα μια γάτα σήμερα με το αυτοκίνητο.Αν έκοβα ή έκανα ελιγμό θα καρφωνόταν πίσω μου ένας μοτοσυκλετιστής που μάλλον θα έφευγε ιπτάμενος. Πιστεύω έκανα τη σωστή επιλογή, αλλά ο ήχος του πατήματος με έχει αρρωστήσει...Είναι να μην σου τύχει και ναι, οι γάτες πετάγονται σαν καταραμένες ρε γαμώτο μου.Έκανες την καλύτερη επιλογή μιας και έπαιζε και ανθρώπινη ζωή από πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 30, 2012 #940 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Καλα του εκανες του μ.... και πως και δεν τον εσπασες και στο ξυλο.κριμα να υπαρχουν τετοια ζωα που θελουν να λεγονται και ανθρωποι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts