Jump to content

Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

jdrogas

Recommended Posts

Μένουμε σε χωριό έξω από την πόλη.

Επειδή ήταν μικρούλα ακόμα δεν την είχαμε δεμένη, την αφήναμε ελεύθερη στην αυλή.

Λογικά κατάφερε και βγήκε έξω στον δρόμο και για κακή της τύχη θα πέρναγε κανένα "ζώο" που μάλλον θα πήγαινε για κυνήγι εκείνη την ώρα και αποφάσισε να κάνει εξάσκηση στη σκοποβολή...

Ειναι να μην πετυχω κανεναν τοτε που παει να κανει σε σκυλο αυτο το πραγμα γιατι θα του παρω τη καραμπινα θα του τη βαλω,δεν λεω που και θα πατησω σκανδαλη.

γιατι για αυτο ειναι αυτοι οι ανθρωποι...

Σήμερα ήμουν παρών σε μία προσπάθεια ενός συμπολίτη μας , να πετάξει ένα γατάκι σχεδόν δύο μηνών μέσα σε ένα κάδο σκουπιδιών, τυλιγμένο ασφυκτικά μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.

Το αποτέλεσμα: εγώ αυτή την στιγμή να κατηγορούμε για βιαιοπραγία μιας και του έσπασα την μύτη, πήρα το γατί από τα χέρια του.

Στην αρχή ζήτησα ήρεμα και ευγενικά να δω τι έχει η σακούλα(μιας και τα γατάκι κλαψούριζε γοερά) και άρχισε να με στέλνει στο διάολο.

Του μπλόκαρα τον δρόμο και τον απείλησα ότι θα φωνάξω την αστυνομία εάν δεν μου παρ έδιδε την σακούλα.

Ο τυπάς ,γύρω στα 40, γύρισε και με ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!! :jump::jump::jump::jump:

Δεν ήθελα και πολύ...γροθιά στο πρόσωπο και του πήρα την γάτα.

Περιττό να πω ότι ο κόσμος έπεσε πάνω του και ένας ηλικιωμένος τον χτύπαγε με την μαγκούρα του.

Το σοκ όμως ήταν όταν άνοιξα την σακούλα σκουπιδιών...

Τα αδερφάκια του γατιού βρισκόντουσαν (άλλα δύο ) μέσα αλλά ήταν νεκρά και χωρίς κεφάλια....ΝΑΙ όπως το γράφω.

Η αστυνομία ήρθε κι εγώ για το συγκεκριμένο κτήνος θα κάνω τα πάντα για να πάει φυλακή.

Ήδη θα αναρτηθεί στο adespoto.gr και στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία το συμβάν.

Το γατάκι το έχω εγώ και ψάχνω να το δώσω , διαφορετικά θα το κρατήσω στον κήπο μου μαζί με τα υπόλοιπα γατιά που έχω.

Πληρώνω τροφή για δύο μήνες και πρώτα εμβόλια.

Σήμερα ήμουν παρών σε μία προσπάθεια ενός συμπολίτη μας , να πετάξει ένα γατάκι σχεδόν δύο μηνών μέσα σε ένα κάδο σκουπιδιών, τυλιγμένο ασφυκτικά μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.

Το αποτέλεσμα: εγώ αυτή την στιγμή να κατηγορούμε για βιαιοπραγία μιας και του έσπασα την μύτη, πήρα το γατί από τα χέρια του.

Στην αρχή ζήτησα ήρεμα και ευγενικά να δω τι έχει η σακούλα(μιας και τα γατάκι κλαψούριζε γοερά) και άρχισε να με στέλνει στο διάολο.

Του μπλόκαρα τον δρόμο και τον απείλησα ότι θα φωνάξω την αστυνομία εάν δεν μου παρ έδιδε την σακούλα.

Ο τυπάς ,γύρω στα 40, γύρισε και με ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!! :jump::jump::jump::jump:

Δεν ήθελα και πολύ...γροθιά στο πρόσωπο και του πήρα την γάτα.

Περιττό να πω ότι ο κόσμος έπεσε πάνω του και ένας ηλικιωμένος τον χτύπαγε με την μαγκούρα του.

Το σοκ όμως ήταν όταν άνοιξα την σακούλα σκουπιδιών...

Τα αδερφάκια του γατιού βρισκόντουσαν (άλλα δύο ) μέσα αλλά ήταν νεκρά και χωρίς κεφάλια....ΝΑΙ όπως το γράφω.

Η αστυνομία ήρθε κι εγώ για το συγκεκριμένο κτήνος θα κάνω τα πάντα για να πάει φυλακή.

Ήδη θα αναρτηθεί στο adespoto.gr και στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία το συμβάν.

Το γατάκι το έχω εγώ και ψάχνω να το δώσω , διαφορετικά θα το κρατήσω στον κήπο μου μαζί με τα υπόλοιπα γατιά που έχω.

Πληρώνω τροφή για δύο μήνες και πρώτα εμβόλια.

Έχεις link από την ανάρτηση και φωτογραφία του γατιού;

Έχεις link από την ανάρτηση και φωτογραφία του γατιού;

Αναμένω έγκριση από το adespoto.gr και από την Φιλοζωική Εταιρία, μιας και θα μιλήσουν με Δήμο και Αστυνομία για την εξακρίβωση του περιστατικού, είναι πάγια και σωστή τακτική τους.

Έχω φωτογραφία του γατιού για όποιον ενδιαφέρεται αλλά δεν έκατσα μέσα στην αναμπουμπούλα να βιντεοσκοπήσω / φωτογραφίσω το συμβάν.

Δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν του γύρισα το κεφάλι ανάποδα, δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοιο σκηνικό στα 33 χρόνια ζωής μου.

Όχι από το σκηνικό. Βγάλε μια φωτό το γατάκι και ανέβασε το να το δούμε. Πιο εύκολα θα βρεθεί κάποιος να το πάρει έτσι.

Αύριο θα ανεβάσω μία φωτογραφία , όμως όποιος ενδιαφερθεί και το πάρει πρέπει να ξέρει ότι εάν το πετάξει στον δρόμο/βασανίσει κτλπ θα έχει να κάνει με έναν τύπο 1,85 και 110 κιλά βάρους , ο οποίος τρέχει σαν τον Flash, οπότε no escape:innocent:

Και υπενθυμίζω : πληρώνω τροφή για δύο μήνες και πρώτα εμβόλια:magic:

Δυστυχώς πάτησα μια γάτα σήμερα με το αυτοκίνητο.

Αν έκοβα ή έκανα ελιγμό θα καρφωνόταν πίσω μου ένας μοτοσυκλετιστής που μάλλον θα έφευγε ιπτάμενος.

Πιστεύω έκανα τη σωστή επιλογή, αλλά ο ήχος του πατήματος με έχει αρρωστήσει...

Δυστυχώς πάτησα μια γάτα σήμερα με το αυτοκίνητο.

Αν έκοβα ή έκανα ελιγμό θα καρφωνόταν πίσω μου ένας μοτοσυκλετιστής που μάλλον θα έφευγε ιπτάμενος.

Πιστεύω έκανα τη σωστή επιλογή, αλλά ο ήχος του πατήματος με έχει αρρωστήσει...

Είναι να μην σου τύχει και ναι, οι γάτες πετάγονται σαν καταραμένες ρε γαμώτο μου.

Έκανες την καλύτερη επιλογή μιας και έπαιζε και ανθρώπινη ζωή από πίσω.