uNick Απρίλιος 20, 2012 #781 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Westie είναι ή κάνω λάθος; οχι δεν κανεις λαθος.. westie ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 25, 2012 #782 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Καλά είναι 3η φωτογραφία είναι ανυπέρβλητη, ανεπανάληπτη και αξεπέραστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoc89 Απρίλιος 29, 2012 #783 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 αυτός ειναι ο αρχηγός της αγέλης δεν κάθεται να τον πιάσουμε και περπατάει καμαρωτός , το περίεργο ειναι πως οι υπόλοιπες γάτες μου τον αφήνουν να φάει πρώτος και μετά τρώνε και αυτές. (εχω γάτες απο μικρός, δικές μου η ασχολιόμουν με της γειτονιάς γιατι μου άρεσαν απο πάντα , αλλα αυτό δεν το είχα ξαναδει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 29, 2012 #784 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Το νέο μέλος της οικογενείας Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 29, 2012 #785 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Το νέο μέλος της οικογενείας Jack Russell είναι ο σπόρος; Αν ναι, είναι το μόνο μικρόσωμο σκυλί που θα έπαιρνα! Κουκλί και πανέξυπνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 30, 2012 #786 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Μη το λες και τα westies είναι απίστευτα...Παθών και ο ομιλών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 1, 2012 #787 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Το πόδι είναι ξυρισμένο, για να του πάρουμε αίμα για εξετάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 3, 2012 #788 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Rare Spotless Cheetah Photographed - Animal Planet: Animal Oddities Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 3, 2012 #789 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Εγώ πάλι νιώθω χάλια Εχω το καμάρι μου στην Κρήτη. Βέβαια για καλό του το έκανα καθώς είχε μάθει να τρέχει έξω και γενικά να μην περιορίζεται σε ένα σαλόνι. Στην Αθήνα δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του, οπότε έμεινε με τους δικούς μου. Εδώ πέρυσι το καλοκαίρι μου μάθαινε μπάνιο αλλά εγώ δεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 3, 2012 #790 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Κι εγώ θα τον ήθελα μαζί μου στην Αθήνα -ειδικά οι χαρές που κάνει κάθε πρωί, μου φτιάχνουν τη μέρα ό,τι κι αν έχει το πρόγραμμα-, αλλά είναι καλύτερα στο χωριο τα σκυλιά, να έχουν άπλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoc89 Μάϊος 4, 2012 #791 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 εγω τις σκύλες μου τις έχω ελεύθερες στον κήπο μου (με περίφραξη) και ΠΑΝΤΑ η μία (η μάνα) αν κάνω έστω και μια ημέρα να με δει θα χαλάσει τον κόσμο να έρθει στο μπαλκόνι και με ψάχνει. Ιδικά τώρα που έμαθε να ανοίγει και την μπαλκονόπορτα ποιος την πιάνει . Την προηγούμενη εβδομάδα την βρήκα να κοιμάται δεξιά απο το κρεβάτι μου στο πάτωμα χαχαχθα ανεβάσω καμια φωτογραφία soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Μάϊος 6, 2012 #792 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 (edited) Ο Άναξ σε ώρα παιχνιδιού στο νησί... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 6, 2012 από Niksoul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 6, 2012 #793 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Κούκλος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 9, 2012 #794 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Νεο αιμα, ακομα ψαχνω ονομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 9, 2012 #795 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Νεο αιμα, ακομα ψαχνω ονομα Μπλάνκι - Μπούμπης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 9, 2012 #796 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Μονο το δεξιο ειναι δικο μου, τζακ ρασελ και να το λεω μπουμπης? lol ρε, για γολιαθ τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 9, 2012 #797 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 για διαμερισμα 80μ με μπαλκονια full on κανουν τα russell? μαδανε? γαυγιζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 9, 2012 #798 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 οχι κοντοτριχα ειναι, αλλα και φυσικα γαυγιζουν σκυλια ειναι...βασικα διαμερισμα και ζωακι δεν πανε για μενα με τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 9, 2012 #799 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 [MENTION=1243]fotme[/MENTION] Eίναι υπερκινητικά και πανέξυπνα. Μην πάρεις ένα να το κλείσεις μέσα σε διαμέρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 9, 2012 #800 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 ναι στο πατρικο μου εχω κηπο κανονικα και χωρο να παιξει, αλλα αν ειμαι και αλλου θελω να ξερω αν την παλευει...Το μπαλκονι παντα ανοιχτο θα ειναι υποψιν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts