o polonos Φεβρουάριος 25, 2011 #561 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 (edited) Αν κρινω απο το ραμφος δεν πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο σε ηλικια. Επισης τα ρουθουνια και τα ματακια του φαινεται να ειναι κομπλε. Επισης τα ποδαρακια του φαινονται μια χαρα. Ειναι αρκετα ευαισθητα ψυχολογικα τα παπαγαλακια. Αν του φυγει το σοκ π εχει περασει, τοτε απεκτησες εναν ομορφο συγκατοικο! Και μιλο να του δωσεις και τροφη οπως ειπε ο απο πανω. Μη το αφησεις εξω για κανεναν μα κανεναν λογο. Σε λιγο η θα πεθανει απο ελλειψη τροφης η θα το φανε τα περιστερια. Ειναι αποκλειστικα εσ. χωρου Το μαδημενο κεφαλι μπορει να δηλωνει οτι ειναι θηλυκο κ ο ανδρας της υποθεσης ηταν αγριος Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 25, 2011 από o polonos 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Φεβρουάριος 25, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #562 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 (edited) Update. Τροφή, νερό, ζέστη και νομίζω πήρε τα πάνω του! Σκέφτομαι σοβαρά να το κρατήσω γιατί το συμπάθησα...όνομα τώρα πρέπει να του βρώ! edit: Απ' ότι είδα στο net, αρσενικός είναι! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 25, 2011 από Lakisss 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ARMAGEDDON Φεβρουάριος 25, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #563 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 lab -- Λάμπης :magic: είναι και μπλε ταιριάζει με το forum 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 25, 2011 #564 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Labkisss 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Φεβρουάριος 26, 2011 #565 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Δικέ μου το έφερες στα ίσα το παπαγαλάκι! Ωραίος!Μη ξεχάσεις να του αμπαρώσεις καλά την πόρτα με σύρμα, γιατί τα παπαγαλάκια είναι ιδιαίτερα ευφυή και υπάρχει περίπτωση να σου φύγει.Αν έχει ρωγμές το ραμφάκι του, μπορείς να του βάλεις βαζελίνη, και θα γίνει εργοστασιακό και πάλι!Επίσης βλέπω δεν έχει ψώρα στις φολίδες των ποδιών του. Τροφή μη του δώσεις ποτέ χρωματιστή, κάνει κακό στο συκώτι.Τέλος αν μπορείς να το πιάσεις και να το βάλεις κοντά στο αυτί σου για να ακροαστείς την εκπνοή και αναπνοή για τυχόν ακάραια, θα ήταν το καλύτερο.Πως σου φαίνεται; Ζωηρό; Κράζει καθόλου; Κινείται; Ασχολείται με το περιβάλλον; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 26, 2011 #566 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 εν τω μεταξύ, τις προάλλες ήταν ένας πράσινος παπαγάλος [μεγαλύτερος από κοκατίλ, μικρότερος από εκείνα τα θηρία που μιλάνε κιόλας] στο κάγκελο του μπαλκονιού μου [έχουμε φυστικιές και αμυγδαλιές μπροστά στο σπίτι, οπότε έρχονται συχνά παπαγάλοι] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 26, 2011 #567 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Αν έχει ρωγμές το ραμφάκι του, μπορείς να του βάλεις βαζελίνη, και θα γίνει εργοστασιακό και πάλι! Πρέπει να έχει μία μικρή, θα το ξανατσεκάρω και θα του βάλω άν είναι. Επίσης βλέπω δεν έχει ψώρα στις φολίδες των ποδιών του. Τροφή μη του δώσεις ποτέ χρωματιστή, κάνει κακό στο συκώτι. Τα πόδια του είναι πεντακάθαρα! Τροφή έχω πάρει σωστή. Τέλος αν μπορείς να το πιάσεις και να το βάλεις κοντά στο αυτί σου για να ακροαστείς την εκπνοή και αναπνοή για τυχόν ακάραια, θα ήταν το καλύτερο. Θα το κάνω, ευχαριστώ για την επισήμανση! Πως σου φαίνεται; Ζωηρό; Κράζει καθόλου; Κινείται; Ασχολείται με το περιβάλλον; Δέν είναι ζωηρός ούτε κράζει και ούτε πολυασχολείται γενικά. Μάλλον δέν μας έχει συνηθίσει ακόμα, ή μας το παίζει βαρύ αντράκι... Όνομα θα του δώσει μάλλον ο ανιψιός μου όταν τον δεί... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 8, 2011 #568 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Για μερικους ενα μικρο μειον απο τη σπουδαια τους ζωη και την ανωτερη οντοτητα τους,για μερικους αλλους μια μεγαλη απωλεια απο τη ζωη που ηταν γεματη απο την αγαπη και τη συντροφια του. :/ Εφυγε και ο αγαπημενος μου. (απο φολα -.- ) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=j8ar_uZYHvk]YouTube - P.O.D. - Tell Me Why[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DJD Μάρτιος 8, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #569 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Κρίμα Μακάρι να το βρει όπως του αξίζει αυτός που το έκανε. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάρτιος 13, 2011 #570 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 The Colombian Soccer Owl Has Died | SportsGrid Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάρτιος 13, 2011 #571 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Ευχομαι με ολη μου την καρδια αυτος να την φαει στην μαπα ετσι αλλα χ100 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Μάρτιος 13, 2011 #572 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Ας του αφαιρεθει η αδεια και να του απαγορευτει η εισοδος απο οποιοδηποτε γηπεδο ποδοσφαιρου,θα πονεσει περισσοτερο,πιστευω. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Μάρτιος 18, 2011 #573 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2011 Παρολο που ειναι λιγο "gay" ο τροπος που το εγραψα το βαζω εδω οπως το βαλα στο facebook μπας και βρεθει σπιτι για αυτα τα νιαου!Λιγους μηνες πριν μετακομισω βρηκα 2 πανεμορφα γατακια (αδελφακια) και προκειμενου να μην σκοτωθουν στο δρομο τα πηρα προσωρινα στο διαμερισμα που θα αφηνα και τα κρατησα για 3 μηνες. Τωρα οι πανεμορφες αυτες ψυχες ειναι 5 μηνων και ψαχνουν ενα καινουργιο σπιτι που θα συνεχισει να τους "κακομαθαινει" με αγαπη. Θα ηθελα πολυ να τα κρατησω αλλα επειδη φευγω για εξωτερικο συντομα και δεν θα εχω μονιμη κατοικια στην αρχη, ειναι αδυνατον να τα παρω μαζι μουPics :Grown Cats pictures by Daytime_Dreamer - Photobucket 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση kolofagos Μάρτιος 30, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #574 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 Να και ο δικός μου!! Βέβαια, αυτή τη στιγμή τον έχω αφήσει στην γιαγιά μου,λόγω του οτι μένω σε διαμέρισμα, και δεν επιτρέπονται κατοικίδια,αλλα και γιατι δεν θέλω να τον έχω κλεισμένο όλη μέρα.. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 30, 2011 #575 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 Eτσι μου ειπαν και εμενα οταν εφερα μια γατουλα απο τον δρομο, αλλα βάσει του νόμου 3170/2003 , άρθρο 6 , επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κάθε κατοικία,ενός σκύλου και μιας γάτας η δυο σκύλων η δυο γατών. Ακόμη και αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας το απαγορεύει,με την προυπόθεση,οτι τα ζώα θα μένουν μέσα στο σπίτι και οχι μονίμως στις βεράντες και τα μπαλκόνια ! Aν θες να το τραβηξεις κιολας οπως εκανα κ εγω, πηγαινε σε αυτην την σελιδα, εκτυπωσε ολο τον σχετικο νομο και βαλε το στον κ*** τους..εεεεε στις πορτες τους.Νομοθεσία για κατοικίδια ζώα 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Μάρτιος 30, 2011 #576 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 Αυτό δεν το ήξερα..Και το έμαθα καθυστερημενα, καθως την αλλη βδομάδα μετακομίζουμε σε δικό μας αγορασμένο σπίτι..αλλα και πάλι δεν θέλουμε να τον πάρουμε,γιατί δεν θέλουμε να τον έχουμε κλεισμένο μέσα σε 4 τοίχους,μιας και αυτά τα 6 χρόνια που τον έχουμε ζεί σε χωριό...και άντε να τον μαζέψεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Μάρτιος 31, 2011 #577 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Eτσι μου ειπαν και εμενα οταν εφερα μια γατουλα απο τον δρομο, αλλα βάσει του νόμου 3170/2003 , άρθρο 6 , επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κάθε κατοικία,ενός σκύλου και μιας γάτας η δυο σκύλων η δυο γατών. Ακόμη και αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας το απαγορεύει,με την προυπόθεση,οτι τα ζώα θα μένουν μέσα στο σπίτι και οχι μονίμως στις βεράντες και τα μπαλκόνια ! Aν θες να το τραβηξεις κιολας οπως εκανα κ εγω, πηγαινε σε αυτην την σελιδα, εκτυπωσε ολο τον σχετικο νομο και βαλε το στον κ*** τους..εεεεε στις πορτες τους.Νομοθεσία για κατοικίδια ζώαNέο νομοσχέδιο για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 31, 2011 #578 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Απ?οτι καταλαβαινω αυτα ειναι νεα μετρα, που ΘΑ προστεθουν ΑΝ ψηφιστει το νομοσχεδιο, σωστα ; Παντως σαν χωρα ειμαστε πολυυυυυ πισω σε τετοια θεματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 3, 2011 #579 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 English Russia » A Man And His Unusual Pets 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 3, 2011 #580 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Εγω ξεχωρισα αυτον εδω τον αλανη! Αφασια ! :hang3: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts