wesker Οκτώβριος 26, 2010 #541 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2010 Δεν βγήκε τυχαία η φράση "Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα." Στην αρραβωνιαστικιά μου έχω πάρει ένα χρυσόψαρο. Ακόμα και όταν νιώθω "καπως" και πιεσμένος έτσι όπως το βλέπω να κολυμπάει και να παίζει στο ενυδρίο του αμέσως με ηρεμεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Daidalos Οκτώβριος 27, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #542 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 Ο Πλούτο με την μπάλα του. Δεν είναι δικός μου, ανήκει σε ένα καλό μου φίλο. 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROWAN Νοέμβριος 18, 2010 #543 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Ωραίο σκυλάκι εγώ έχω ένα πεκινουά αυτήν την στιγμή είμαι μακρυά της και στο laptop δεν έχω καμιά φωτογραφία της με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτό της. Τζένη την φωνάζω και είναι πολύ γλυκούλα, παίρνει κάτι πόζες όταν θέλει.Και μια ερώτηση οι φωτογραφίες είναι από μονάδα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 18, 2010 #544 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 daidalos ωραίο σκυλί φίλε μου Αν οχι η αγαπημένη μου ράτσα απο τις αγαπημένες μου σίγουρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση YDinopoulos Νοέμβριος 26, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #545 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Πριν 4 εβδομαδες ακριβως μαζέψαμε αυτην την ομορφια απο τον δρόμο. Το ονομα της 'Lucky'. Την ιδια μερα πηγαμε στον γιατρο για εμβολια κ αποπαρασιτωση. 1. http://i303.photobucket.com/albums/nn141/YDinopoulos/Kitty%20cat/lucky_2.jpg 2. http://i303.photobucket.com/albums/nn141/YDinopoulos/Kitty%20cat/lucky_1.jpg 3. http://i303.photobucket.com/albums/nn141/YDinopoulos/Kitty%20cat/lucky_3.jpg Και το καλυτερο...Παιζουμε 'φερε το μπαλακι' λες κ ειναι σκυλακι [ame=http://www.youtube.com/watch?v=uknFEjgjQOg]YouTube - The cat that plays fetch....[/ame] 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 26, 2010 #546 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 χαχαχαχαχαχαχα τα σπάει! Μπράβο ρε Γιάννο, ωραίο μαλλί btw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 26, 2010 #547 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 WAF φίλε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROWAN Νοέμβριος 27, 2010 #548 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Πολύ καλό τέλειο το βιντεάκι και πολύ χαριτωμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Φεβρουάριος 10, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #549 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Γυρίζω από την δουλειά, μπαίνω στο μπάνιο, ανοίγω τον φωταγωγό...και τί να δώ! Νυχτερινός επισκέπτης!:clap: Punk περιστέρι! Πάρα πολύ ήμερο. Το πιάνεις και δέν φοβάται, ούτε δυσανασχετεί. Ξέρει κανείς άν είναι καμιά special ράτσα? Προς το πρόν του έβαλα νεράκι, και το έβαλα πίσω στον φωταγωγό για να κουρνιάσει. Άν το πρωί δέν έχει βρεί τον τρόπο να φύγει, θα το πιάσω και θα το ελευθερώσω. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alouvatar Φεβρουάριος 10, 2011 #550 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Peristerious Paltoforemenus. Μάλλον το γένος με σηκωμένο το γιακά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 11, 2011 #551 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 Η Φρουφρού 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 11, 2011 #552 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 Ωραία η Φρουφρού τα αρώματα;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 11, 2011 #553 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 στην πιτα λογικα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 11, 2011 #554 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς εδώ.. Οι διαμένοντες στην Κεφαλονιά, θέλουν σκυλιά: α. ένα γερμανικό ποιμενικό -ή κάτι αντίστοιχο- για φύλακα, και ένα λαμπραντόρ για παρέα. Τι παίρνουμε πρώτο προκειμένου να μην έχουμε "λάθος συμπεριφορές"; Δηλαδή, μη μας βγει χαδιάρικο το ποιμενικό, ή επιθετικό το λαμπραντόρ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 11, 2011 #555 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 το λαμπραντορ θελει πολυ πολυ πολυ φροντιδα......ο ποιμενικος με την απαραιτητη προσοχη απο μικρος και αποφυγη βιαιης συμπεριφορας δε προκειται να λοξοδρομησει.ο ποιμενικος επισης για να γινει καλος φυλακας θελει και εκπαιδευση...αλλιως ειτε δε θα γινει σωστος φυλακας ειτε θα μπερδευει τον κλεφτη με τον ιδιοκτητη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Φεβρουάριος 11, 2011 Δημοφιλής Δημοσίευση #556 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 Νεώτερα απο τον νυχτερινό επισκέπτη: Όλο το πρωί τον άφησα στο μπαλκόνι μήπως και θελήσει να φύγει, αλλά τελικά τίποτα. Ούτε νερο είχε πιεί ούτε έφαγε, οπότε υποψιαζόμουν ότι κάτι δέν πάει τελικά καλά με το πουλί. Επικοινώνησα με ΑΝΙΜΑ :: Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής και μου συνέστησαν κάποια κτηνιατρική κλινική στο Περιστέρι. Το πήγα όπου και το άφησα, μιάς που δέν μπορούσα να το κρατήσω..... Πρίν λίγο με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι είχε τελικά μόνο εξάντληση, και είναι μιά χαρά! Τέλος καλό λοιπόν!:clap: 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 11, 2011 #557 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 το λαμπραντορ θελει πολυ πολυ πολυ φροντιδα......ο ποιμενικος με την απαραιτητη προσοχη απο μικρος και αποφυγη βιαιης συμπεριφορας δε προκειται να λοξοδρομησει.ο ποιμενικος επισης για να γινει καλος φυλακας θελει και εκπαιδευση...αλλιως ειτε δε θα γινει σωστος φυλακας ειτε θα μπερδευει τον κλεφτη με τον ιδιοκτητη. όταν λέμε εκπαίδευση για το λυκόσκυλο, εννοούμε σε κάποιο κέντρο, ή πρέπει εγώ [ή κάποιος τέλος πάντων] να του αφιερώσει κάποιους μήνες και να το εκπαιδεύσει; Αν η σωστή απάντηση είναι η κουρτίνα 1, δυσκολεύουν τα πράγματα, καθότι στο νησί δεν έχουμε εκπαιδευτές... Νεώτερα απο τον νυχτερινό επισκέπτη:Όλο το πρωί τον άφησα στο μπαλκόνι μήπως και θελήσει να φύγει, αλλά τελικά τίποτα. Ούτε νερο είχε πιεί ούτε έφαγε, οπότε υποψιαζόμουν ότι κάτι δέν πάει τελικά καλά με το πουλί. Επικοινώνησα με ΑΝΙΜΑ :: Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής και μου συνέστησαν κάποια κτηνιατρική κλινική στο Περιστέρι. Το πήγα όπου και το άφησα, μιάς που δέν μπορούσα να το κρατήσω..... Πρίν λίγο με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι είχε τελικά μόνο εξάντληση, και είναι μιά χαρά! Τέλος καλό λοιπόν!:clap: :T: σου είπαν μήπως και τι είδος είναι το πουλί αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 11, 2011 #558 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 σου είπαν μήπως και τι είδος είναι το πουλί αυτό;Απ' ότι μου είπε πρέπει να το ψάξει. Είναι μία ράτσα περιστεριού....όχι η κοινή ράτσα που συναντάται συνήθως. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 25, 2011 #559 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Μετά το punk περιστέρι νέος επισκέπτης έσκασε μύτη σπίτι, τώρα όμως μέσα στην κουζίνα! Δέν έχω ιδέα από πουλιά, οπότε θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Πρώτα απ' όλα δέν είναι αρκετά ''ζωηρό'', ψιλοτσιμπάει όταν πάς να το πιάσεις αλλά δέν κάνει να πετάξει... Να καταλάβετε πήγε να πετάξει από το τραπέζι, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν μία ελαφρώς ανώμαλη προσγείωση στο πάτωμα.... Προφανώς κάτι συμβαίνει, έτσι? Επίσης αυτό που παρατήρησα είναι ότι είναι μαδημένο ελαφρά στον λαιμό του, και στην κοιλιά κάτω από το ένα φτερό. Πήγε να το πιάσει καμιά γάτα ίσως? Πρός το παρόν το έβαλα σ' ένα κουτάκι, βρήκα ένα παλιό κλουβι που το έπλυνα, και όταν στεγνώσει θα το βάλω εκεί. Τι τρώει τώρα αυτό? Να του βάλω μήλο και σουσάμι που έχω? Χρειάζεται και καναβούρι οπωσδήποτε ή θα την βγάλει με τα παραπάνω μέχρι την Δευτέρα? Σκέφτομαι να το κρατήσω μερικές ημέρες μήπως και συνέλθει, και μετά να το ελευθερώσω. Κρίμα είναι να το αφήσω έτσι, γιατί θα το αρπάξει κανένα γατί. Για βοηθήστε! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Φεβρουάριος 25, 2011 #560 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Εβγαλε βρωμα το περιστερι πως φροντιζεις πουλια και θα ερχονται ολα σε εσενα τωρα : DΜπορεις να παρεις τροφη για παπαγαλακια, ακομα και σε supermarkets εχει.Φαινεται λιγο γερασμενο παντως... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts