bezdim Μάρτιος 20, 2010 #401 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2010 Τελικά με τόσους γκόμενους που είχε, την πάθαμε τη "ζημιά".Είναι μικρό σκυλάκι το καημένο και τώρα που είναι σε ενδιαφέρουσα έχει χάσει την παλιά ενέργεια του.Τέλωσπάντων αυτό που νοιάζει είναι να γεννήσει με ασφάλεια. Είναι έγκυος γύρω στον 1-1.5 μήνα. Πότε γεννάει, τι πρέπει να προσέξω; Πείτε αν θέλετε καμιά άποψη γιατί είναι το πρώτο θυληκό θηλαστικό ζώο που μπαίνει "στο σπίτι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 21, 2010 #402 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 Τελικά με τόσους γκόμενους που είχε, την πάθαμε τη "ζημιά".Είναι μικρό σκυλάκι το καημένο και τώρα που είναι σε ενδιαφέρουσα έχει χάσει την παλιά ενέργεια του.Τέλωσπάντων αυτό που νοιάζει είναι να γεννήσει με ασφάλεια. Είναι έγκυος γύρω στον 1-1.5 μήνα. Πότε γεννάει, τι πρέπει να προσέξω; Πείτε αν θέλετε καμιά άποψη γιατί είναι το πρώτο θυληκό θηλαστικό ζώο που μπαίνει "στο σπίτι"http://www.interpet.gr/themata/ktiniatrika/ktiniatrika_themata/giatre_gennaei.htm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 25, 2010 #403 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 έψαχνα που να τα βάλω τα βιντεάκια αλλά νομίζω οτι εδώ αρμόζουν. Υ.Γ. την παντρεύομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 26, 2010 #404 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 έψαχνα που να τα βάλω τα βιντεάκια αλλά νομίζω οτι εδώ αρμόζουν. Υ.Γ. την παντρεύομαι Γιατί τέλειωσαν οι ηλίθιες και σκέφτηκες να αρπάξεις την τελευταία; Γνωρίζεις ότι με τις χαζομάρες αυτές εξημερώνει τα άγρια αυτά ζώα που στο μέλλον θα πλησιάζουν εύκολα τους λαθροθήρες! Βεβαίως μπορεί να είναι «τυχερή» σαν τον άλλο βλάκα τον Timothy Treadwell που τον φάγανε οι αρκούδες και ησύχασε αυτός, λυτρωθήκανε και αυτές. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
revenant Μάρτιος 26, 2010 #405 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 Να και ο δικος μου μουργος σε στιγμες χαλαρωσης... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 26, 2010 #406 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 αμάν ρε Γιάγκο μη μου χαλάς το ρομαντισμό της στιγμής. άμα πράγματι είναι ηλίθια εκτός από όμορφη την παντρεύομαι....αυτή δεν είναι η επιδίωξη? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 26, 2010 #407 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 Αυτός είναι ο Garfield. Ημιάγριος ημιαδέσποτος. Το σπίτι του είναι η διπλανή αποθήκη. Ο ορισμός της περίεργης γάτας. Ερχεται στα πόδια σου και τρίβεται, αλλα μόλις πας να τον ακουμπήσεις σου κατεβάζει τα μούτρα χωρίς σκέψη. Πλέον στραβώνει όταν βρίσκει την πόρτα του μαγαζιού μου κλειστή χωρίς γάλα. Είναι μούργος αλλα τον πάω με χίλια. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάρτιος 27, 2010 #408 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 Κάτι παίζει με το white balance, Garfield και λευκός δε πάνε μαζί 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 27, 2010 #409 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 μηπως ειναι αλπινος ? τσεκαρε αν ακουει , 2 τετοιους ειχα πριν καμμια 10ρια χρονια και ειχανε γελιο, οτι ναναι ηταν και εκεινοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 27, 2010 #410 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 Νομίζω οι albino γάτες έχουν γαλάζια ή 2χρωμα μάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 28, 2010 #411 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2010 (edited) οχι απαραιτητα . Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 16, 2010 από ea6gka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάρτιος 28, 2010 #412 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2010 Γέννησε η σκυλίτσα!5 σκυλάκια!!! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση performer Απρίλιος 11, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #413 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 ενα καινουργιο μελος της οικογενειας.. ροτβαιλερ 100% καθαροαιμο ειναι αξιοπροσεκτο τα δειγματα υπακοης και συμπεριφορας που δειχνει απο τοσο μικρο. 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Απρίλιος 11, 2010 #414 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Τρομερή φάτσα ρε! Γούτσου Γούτσου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση greekfragma Απρίλιος 11, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #415 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Τρομερή φάτσα ρε! Γούτσου Γούτσου σε 2 χρονάκια θα σου κάνει γούφου γούφου και θα συ θα βάζεις τα πόδια στη πλάτη και όπου φυγούτσου φυγούτσου 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Απρίλιος 11, 2010 #416 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 touche.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 12, 2010 #417 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 λένε άνθρωπος που αγαπάει τα ζώα μην τον φοβάσαι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiltevros Απρίλιος 14, 2010 #418 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 πραγματικά πονάει η ψυχή μου βλέποντας τι κάνουμε σαν άνθρωποι..:cry:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=seWystlCBmA]YouTube - Ξ Ξ±ΟΞ±Ξ³ΟΞ³Ξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Απρίλιος 14, 2010 #419 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 πραγματικά πονάει η ψυχή μου βλέποντας τι κάνουμε σαν άνθρωποι..:cry: (((( Δεν υπάρχει δεν άντεξα να δω την συνέχεια ειλικρινά δάκρυσα έστω και απο τα πρώτα δευτερόλεπτα. Είναι φρικτό αυτό που κάνουνε στα ζώα ειλικρινά κρέμασμα θέλουν οι μ@λ@κες έλεος πια! Κάποιος να πάρει μέτρα για αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά των ζώων... ΕΛΕΟΣ απλά λυπάμαι πάρα πολύ 2010 και βλέπουμε τέτοιες εικόνες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 14, 2010 #420 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 Δεν αρκεί να τα λέμε φίλε Noodle. Σκέψου τι ρόλο παίζουμε κι εμείς πίσω από αυτό, η υπερκατανάλωση μας και ο γρήγορος τρόπος ζωής έχουν δημιουργήσει φάρμες με ζώα που γεννιούνται και πεθαίνουν χωρίς να βλέπουν το φως του ήλιου. Εμείς όλοι το έχουμε δημιουργήσει αυτό. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts