bezdim Μάρτιος 20, 2010 #401 Μάρτιος 20, 2010 Τελικά με τόσους γκόμενους που είχε, την πάθαμε τη "ζημιά".Είναι μικρό σκυλάκι το καημένο και τώρα που είναι σε ενδιαφέρουσα έχει χάσει την παλιά ενέργεια του.Τέλωσπάντων αυτό που νοιάζει είναι να γεννήσει με ασφάλεια. Είναι έγκυος γύρω στον 1-1.5 μήνα. Πότε γεννάει, τι πρέπει να προσέξω; Πείτε αν θέλετε καμιά άποψη γιατί είναι το πρώτο θυληκό θηλαστικό ζώο που μπαίνει "στο σπίτι"
RootX Μάρτιος 21, 2010 #402 Μάρτιος 21, 2010 Τελικά με τόσους γκόμενους που είχε, την πάθαμε τη "ζημιά".Είναι μικρό σκυλάκι το καημένο και τώρα που είναι σε ενδιαφέρουσα έχει χάσει την παλιά ενέργεια του.Τέλωσπάντων αυτό που νοιάζει είναι να γεννήσει με ασφάλεια. Είναι έγκυος γύρω στον 1-1.5 μήνα. Πότε γεννάει, τι πρέπει να προσέξω; Πείτε αν θέλετε καμιά άποψη γιατί είναι το πρώτο θυληκό θηλαστικό ζώο που μπαίνει "στο σπίτι"http://www.interpet.gr/themata/ktiniatrika/ktiniatrika_themata/giatre_gennaei.htm 1
greekfragma Μάρτιος 25, 2010 #403 Μάρτιος 25, 2010 έψαχνα που να τα βάλω τα βιντεάκια αλλά νομίζω οτι εδώ αρμόζουν. Υ.Γ. την παντρεύομαι
ΓιαγκΤ Μάρτιος 26, 2010 #404 Μάρτιος 26, 2010 έψαχνα που να τα βάλω τα βιντεάκια αλλά νομίζω οτι εδώ αρμόζουν. Υ.Γ. την παντρεύομαι Γιατί τέλειωσαν οι ηλίθιες και σκέφτηκες να αρπάξεις την τελευταία; Γνωρίζεις ότι με τις χαζομάρες αυτές εξημερώνει τα άγρια αυτά ζώα που στο μέλλον θα πλησιάζουν εύκολα τους λαθροθήρες! Βεβαίως μπορεί να είναι «τυχερή» σαν τον άλλο βλάκα τον Timothy Treadwell που τον φάγανε οι αρκούδες και ησύχασε αυτός, λυτρωθήκανε και αυτές. 3
greekfragma Μάρτιος 26, 2010 #406 Μάρτιος 26, 2010 αμάν ρε Γιάγκο μη μου χαλάς το ρομαντισμό της στιγμής. άμα πράγματι είναι ηλίθια εκτός από όμορφη την παντρεύομαι....αυτή δεν είναι η επιδίωξη? 2
LevelOne Μάρτιος 26, 2010 #407 Μάρτιος 26, 2010 Αυτός είναι ο Garfield. Ημιάγριος ημιαδέσποτος. Το σπίτι του είναι η διπλανή αποθήκη. Ο ορισμός της περίεργης γάτας. Ερχεται στα πόδια σου και τρίβεται, αλλα μόλις πας να τον ακουμπήσεις σου κατεβάζει τα μούτρα χωρίς σκέψη. Πλέον στραβώνει όταν βρίσκει την πόρτα του μαγαζιού μου κλειστή χωρίς γάλα. Είναι μούργος αλλα τον πάω με χίλια. 9
bezdim Μάρτιος 27, 2010 #408 Μάρτιος 27, 2010 Κάτι παίζει με το white balance, Garfield και λευκός δε πάνε μαζί 1
ea6gka Μάρτιος 27, 2010 #409 Μάρτιος 27, 2010 μηπως ειναι αλπινος ? τσεκαρε αν ακουει , 2 τετοιους ειχα πριν καμμια 10ρια χρονια και ειχανε γελιο, οτι ναναι ηταν και εκεινοι
ea6gka Μάρτιος 28, 2010 #411 Μάρτιος 28, 2010 (edited) οχι απαραιτητα . Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 16, 2010 από ea6gka
Δημοφιλής Δημοσίευση performer Απρίλιος 11, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #413 Απρίλιος 11, 2010 ενα καινουργιο μελος της οικογενειας.. ροτβαιλερ 100% καθαροαιμο ειναι αξιοπροσεκτο τα δειγματα υπακοης και συμπεριφορας που δειχνει απο τοσο μικρο. 20
Δημοφιλής Δημοσίευση greekfragma Απρίλιος 11, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #415 Απρίλιος 11, 2010 Τρομερή φάτσα ρε! Γούτσου Γούτσου σε 2 χρονάκια θα σου κάνει γούφου γούφου και θα συ θα βάζεις τα πόδια στη πλάτη και όπου φυγούτσου φυγούτσου 15
Tiltevros Απρίλιος 14, 2010 #418 Απρίλιος 14, 2010 πραγματικά πονάει η ψυχή μου βλέποντας τι κάνουμε σαν άνθρωποι..:cry:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=seWystlCBmA]YouTube - Ξ Ξ±ΟΞ±Ξ³ΟΞ³Ξ
NooDle Απρίλιος 14, 2010 #419 Απρίλιος 14, 2010 πραγματικά πονάει η ψυχή μου βλέποντας τι κάνουμε σαν άνθρωποι..:cry: (((( Δεν υπάρχει δεν άντεξα να δω την συνέχεια ειλικρινά δάκρυσα έστω και απο τα πρώτα δευτερόλεπτα. Είναι φρικτό αυτό που κάνουνε στα ζώα ειλικρινά κρέμασμα θέλουν οι μ@λ@κες έλεος πια! Κάποιος να πάρει μέτρα για αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά των ζώων... ΕΛΕΟΣ απλά λυπάμαι πάρα πολύ 2010 και βλέπουμε τέτοιες εικόνες..
DJD Απρίλιος 14, 2010 #420 Απρίλιος 14, 2010 Δεν αρκεί να τα λέμε φίλε Noodle. Σκέψου τι ρόλο παίζουμε κι εμείς πίσω από αυτό, η υπερκατανάλωση μας και ο γρήγορος τρόπος ζωής έχουν δημιουργήσει φάρμες με ζώα που γεννιούνται και πεθαίνουν χωρίς να βλέπουν το φως του ήλιου. Εμείς όλοι το έχουμε δημιουργήσει αυτό. 2
Recommended Posts